Зоната- тема 3

• 27 245
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Euskal Herria
И аз много бих искала да видя колко са пораснали двамата, Ванини. Радвам се, че са кротички. Дано и занапред да нямате проблеми.

# 301
  • София
Сиси, честито бебче, да е живо, здраво и  много щастливо.

# 302
 Привет от нас.  Hug

Белла, честито! Да нацелуваш красавеца от нас!
  bouquet

Ние сме добре, гледаме се. ММ е постоянно на работа, майка беше за седмица тук да ми помага с домакинството, но тръгна и сме самички с бебо по цял ден. Нямам на кой да го оставя, че до магазина да отида..
Още не излизаме навън. Ще почакам малко да порасне още, но то и времето е едно никакво ту горещо, ту студено.
Малкия го мъчат колики и много не спим нощем, давам му капки дано има повече ефект, че съм изтощена.

Мери, хубаво си се разходила, сложи някоя снимчица.  Wink

# 303
Яна, ще ти пратя снимки, само да седна на компютъра.

Сиси, честито! Аз давам Абоколикен - доволна съм.

# 304
  • Euskal Herria
Сиси, когато имаш възможност - полягвай и почивай. Като спи малчо, лягай и ти, няма значение кое време на денонощието е. Докато съвсем си напаснете режима с бебчо, ще е така. Двамата с него сте на първо място, после идва останалото. Сега поне има най-различни капки за коликите. Навремето на моите деца помагаше единствено индийско орехче.

# 305
Това за индийското орехче и майка ми го каза. Давала ни го е, на мен и брат ми. Каза, че е нямала проблем с коликите. Мен, обаче ме е страх да го давам. Ти как го даваше на децата си, Яна?

# 306
индийското орехче е опиат, не се заигравайте с него  Wink

# 307
  • Euskal Herria
С ножа леко остъргвам от кората, няколко стърготини само, слагам ги в малка лъжичка, добавям мляко и така давам. Самото индийско орехче е лютиво и затова гледах да не предозирам. Предполагам, че действа загряващо и успокоително на стомахчето на бебето. Особено моят син имаше жестоки колики, само това му помагаше.

# 308
Да, и майка така ни го е давала. Точно, защото е опиат ме е страх да го давам.

# 309
  • Euskal Herria
Ей това за опиата - сега го научих. Винаги съм го възприемала като подправка. Ама след традиционните чайове с копър или анасон, дето хич никакъв ефект нямаха върху децата, само това ми помогна. Е, от тогава мина доста време, много теории се възприеха и отхвърлиха. Има и нови лекарства за коликите.

# 310
Вани, Инафакола не помага ли?

# 311
Не, Жади. По съм доволна от другото "лекарство".

# 312
Не, Жади. По съм доволна от другото "лекарство".

А силни ли са коликите?

# 313
При нас са много силни, пробвах с Инфакол, но нямаше много подобрение. Сега сме на Колиеф, като че ли малко има ефект. Обаче са 26лв 7мл, много солено ще ни дойдат.

# 314
Като улучих точното мляко и коликите изчезнаха.

Общи условия

Активация на акаунт