Зоната- тема 3

• 27 064
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
да, пандички-китайчета са  Heart Eyes
невероятни сладури, но ми омръзна всичките ми приятели с котки да се канят у нас с тварите си и да наричат моите душанки "хапки на връвчица"  Twisted Evil

следващата ми гадинак ще бъде мини хамстер
искам и плъх, но мм не ще  Crossing Arms

# 676
  • София
И аз имам едничка.Плъховете са доста кротки,някои дори ги дресират.Сега има и голи плъхове декоративни.Аз и джербили съм гледала,съшо са кротки.

# 677
  • Euskal Herria
Алечка, благодаря! И двете неща ги правех, когато имах зверско главоболие и едва гледах. Но заради силно обичан човек всичко си заслужава. И снимката не стана много добра, ама карай. Важното е, че тортата е вкусна.  Laughing

Бубанка, децата имаха хамстери навремето. Редовно се катереха по котарака, много нахални бяха, той пък - търпелив и безразличен към тях  Joy.

# 678
голите не ми харесват

мишките и плъховете са социални /за това взех три мишлета/, не са като хамстерите - единаци
у дома има и два клетки с по един хамстер, до скоро бяха четири клетки, но живеят само около 2 години и когато са взети по горе-долу едно и също време, си отиват заедно  Confused

племеникът ми има плъхка /до скоро бяха две/, играе с онова бяло коткищенце, което щерката ми довлече на 15 септември и от което ви се оплаквах  Joy

# 679
  • Другата България
Имахме морско свинче, 6 години живя, много си го обичахме, уж за детето, ама ние с майка ми я гледахме, казваше се Бети и беше доста любвеовилна.
Когато умря, се зарекох никога повече нищо да не гледам, защото ревахме всички за нея. Cry

# 680
и на мен ми е много мъчно за тях - имам снимки, гледам си ги и си спомням как сме си играли

# 681
И аз имах хамстер като дете. Много мило и забавно животинче, но много бързо си отиде.
Сега искам втора котка, но мъжът ми не ще и да чуе. Кога ли ще забърша едно от някъде... За куче сме се договорили, но като се преместим в къща.

# 682
  • Euskal Herria
племеникът ми има плъхка /до скоро бяха две/, играе с онова бяло коткищенце, което щерката ми довлече на 15 септември и от което ви се оплаквах  Joy
Ето, намерила си е най-после животинката другарче за игра  Wink.

Няма да забравя физиономията на моят мъж, когато ветеринарят каза "Сега котаракът бие ротвайлера, ама когато кучето стане на една година, ще изяде котката". Е, нищо подобно. Ротвайлерът такива грижи полагаше за котарака, особено когато се разболя и накрая - преди да умре.

Мери Ан, поради тази причина не исках куче толкова скоро. Ротвайлерът умря една седмица, преди да се приберем в България. 10 години беше с нас, такъв рев му дръпнахме всички. Просто ми беше все още прясна раната.

# 683
  • Другата България
Е ти гледам още се навиваш да гледаш, ама те са ти и малки децата, като станат големи и вече нямат интерес, ще запееш моята песен.
Въпреки, че моя още иска куче, но нали, той си е в Сф, идва си веднъж месечно за два дни, та познай кой да го гледа....

# 684
  • Euskal Herria
Валия, да "докладвам", че днес изпробвах новите обувки.  Определено спреят върши работа - цял ден ходене, само лекичко убиване в едната, но чак накрая, преди да се приберем.

# 685
  • Другата България
Бела се губи, дали е добре детето?

# 686
И аз се позагубих, ама никой не пита за мен. Белла и Тото са юнаци и ще се справят.

# 687
  • Euskal Herria
Тото е голям сладур, не се спира и за секунда. Да е жив и здрав  Grinning!

Сандоканчев, тъй и тъй се яви, поне се похвали нещо.

# 688
Не ме предизвиквай Яни, че съм такъв фукльооо smile3511    Новата учителка на малката се оказа чародейка. Така и влезе под кожата, че няма и спомен от истериите и чудесиите от първите два дни. Страхотен психологически подход- В шест тетрадки, по две стр. домашно, тест и есе, хохохо. Една жена, като няма какво да прави, само за глупости си мислела. Та и нашата така, от домашни, забрави капризите. Много съм доволен.

# 689
  • Euskal Herria
Това е много важно - да съумее учителката да приобщи новите деца към класа. А за домашните - хубаво е да са взискателни, но с мярка и да се обсновават защо и как изискват от децата. Шапка свалям на учителката на дъщеря ни, която ги водеше от 1 до 4 клас. Още на първия учебен ден обясни какъв е стилът й на работа, какво ще иска от децата и защо точно това ще иска. Знаехме, че ще имат двойно повече домашни и упражнения от останалите класове, но това беше подготовка реално за 3 и 4 клас - когато почваха големите диктовки, съчинения и тестове. Беше права тази жена, а класът им до край беше първи по успех.

Общи условия

Активация на акаунт