Зоната- тема 3

• 27 114
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Другата България
Сиси, тука ли си ? newsm78

# 76
За Сиси не знам, но аз да  Mr. Green

# 77
  • Другата България
 thumbsup hug smile3533
Аз отивам на фризьор, и да бича малко айляк. Blush bowuu

# 78
  • Euskal Herria
thumbsup hug smile3533
Яяяя, къде ще го бичиш? В Пловдив ли? Хайде ела де, тъкмо ще се съберем повече народ. Аз искам с Белла да пия по нещо  Wink.

П.П. Пусни едно фото после след фризьора, моля.

# 79
  • Оптимист по принуда
Снощи имах много лудо преживяване с тоалетното казанче  Mr. Green Пускам кранчето на студената вода на ваната и от тоалетната се чува супер силно шуртене. Помислих, че е спукана тръба, оказа се вътре в казанчето, че нещо се е счупило. Докато намерим крана за спиране на водата централно...Побелях. Намерихме го де. Сега сме с канчета, кофички, шишенца и чакам от агенцията да ми се обадят дали някой ще дойде да види. Миналия път им отне от февруари до Великден да ни оправят фурната, сега ще видим  Twisted Evil

Завиждам за физьора, Мерииии  Blush

# 80
thumbsup hug smile3533

Идвай! С Яна ще бичим айляк тия дни. Присъедини се!

# 81
Тук съм още, за съжаление.

И аз завиждам благородно за фризьора. Иначе айляк си бича по цял ден, чак ми писна и май ще ставам да сготвя нещо.

demmy На нас скоро ни се развали казанчето. 1-2 дни бяхме на полеви условия, хвърляне на вода с кофа.  hahaha

Белла, как е синчето? Hug

# 82
  • Euskal Herria
Сиси, още сте 2 в 1.  Ами като не даваш знак, почваме да се питаме какво става с теб.

Аз бях на фризьор, направих половината от заплануваното. Вдругиден отивам за останалата част - да стана шарена  Joy. Ще си правя руси и червени кичури. Много искам да съм червенокоска, мисля, че ми отива. Обаче моят мъж е върл противник на идеята. Иначе точно той ме боядиса червена, даже такава снимка съм си сложила за профилна.

# 83
  • Другата България
thumbsup hug smile3533
Яяяя, къде ще го бичиш? В Пловдив ли? Хайде ела де, тъкмо ще се съберем повече народ. Аз искам с Белла да пия по нещо  Wink.

П.П. Пусни едно фото после след фризьора, моля.
smile3516 smile3506
Добре де, нали уж това с айляка е лаф за шматкане по дефолт, не само за Пловдив?
Де да бях там,  това хубаво време щяхме да си спретнем едно кафенце на главната ви, много обичам магазините там аз, направо ги уважавам. Crazy
А с теб лично бих бичила в Билбао. Crossing Arms
Бичих го тук при нас,снимки няма да пускам по обясними причини. Просто съм се стригнала малко, аз съм перфекционист и като косата ми започне да опира в ухото тичам да я намаля фризьорката, на 20 дена се подстригвам, най - редовната ѝ клиентка съм Sunglasses Grinning. Късата коса изисква много грижи, малко да е по - голяма и специално на мен не ми е ок. Но аз съм и луда на тая тема, така че хич не съм критерий.
И веждите минах да ми оправят, че ми беше на път. В 18 отивам и на аеробика, днес съм го ударила верно на развей...прах.
Деми, дано бързо се оправят нещата, че знам колко е неприятно това сипване с шишета. Mr. Green
Бела, детето как е?
Сиси, ти до кога ще се моташ, жено? smile3511

# 84
Има някаква странна кашлица. Все едно се е задавил. Как да я преборя без лекар?

# 85
  • Другата България
Аааа, аз съм човекът лекар, не бих експериментирала.
Това бих те посъветвала и теб.

# 86
Аааа, аз съм човекът лекар, не бих експериментирала.
Това бих те посъветвала и теб.
Добре. Ще го изчакам още малко.

# 87
  • Луната ни пази
Здравейте! Зареждат се тежки дни. Обикалям цялото училище като линейка. При моя клас- деветокласници, при детето ми (първокласничка) и съответно бягам за часовете си! Еми, започна се! Поне да приключа с документацията в началото на УГ и ще попиша.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 15:19 от Shagya

# 88
  • Euskal Herria
Ееех, тези първолачета! Най-големите вълнения са при тях, естествено.

На мен ми е леко притеснено с всички тези бежанци. Не знам как ще се прибираме към Испания. Дано малко се уталожат нещата и да нямаме проблеми.

Мери Ан, много искам да се подстрижа късо, харесвам и пикси, и френско каре. Ама нямам кураж да го направя. Засега само цветове добавям в косата си. По едно време имах кичури в 5 цвята, никак не беше зле. Не само аз, но и околните ме харесваха.  Grinning.

# 89
  • Другата България
Янче, моята в момента е с три цвята на кичури - бели, леко червенеещи и руси, моята естествена е тъмнокестенява, но вече имам толкова много побеляла коса, че се получава една шарения, която е преливаща се равномерно и ненатрапчиво и поне аз много се харесвам. Но и фризьорката ми е майсторка де.
Шаги, прекрасна първолачка, жива и здрава да ти е и много успехи да има. Hug

Сиси, още ли си тука?

Общи условия

Активация на акаунт