Зоната- тема 3

• 27 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Euskal Herria
Еее, докато купонясвам и вие сте се забавлявали.
Белла, не се ослушвай, ами се навий за още едно. Децата си заслужават! Аз исках още едно, ама моят мъж твърдо се опъна и рече "Не". Иначе и децата ходиха да преговарят с него по въпроса  Grinning.

# 151
рано й е, ще се навие, но след време  Mr. Green
особено както е младичка  Whistling

такива с клетвите за едно колко съм ги виждала ... мда, някои и по три имат вече  Wink

едно време, преди да се роди №2, и аз исках три
но в момента, в който се роди дребна, разбрах, че две е перфектната бройка за мен

# 152
  • Euskal Herria
След три са пак сладки. Сърцето ми се свива, че един ден ще си вземе живота в ръце и ще си отиде по пътя.
А ако знаеш колко бързо идва това време. Като че ли вчера едва прохождаха, а сега - всеки си има своя живот.

едно време, преди да се роди №2, и аз исках три
но в момента, в който се роди дребна, разбрах, че две е перфектната бройка за мен
Едно време мъжът ми беше този, който искаше "поне три", ама след синковецът би отбой.  Mr. Green  Той му бил предостатъчен. А аз бях навита за още хлапета.  Нищо, живот и здраве, ще се надявам да ми дават внуци да гледам.

# 153
Моят е на 6 и още му казвам, че е най-сладкото бебе на света Crazy

# 154
  • Бургас
Аз раждам красиви госпожици Simple Smile Бих родила и трето,ако съм сигурначе ще е момиче и че спечелим от лотарията. на този етап две са ни достатъчни Simple Smile

# 155
  • Euskal Herria
Лина, красиви са ти госпожиците. Обаче Господ не на всяка жена давал син - не всяка имала данни да бъде свекърва  Joy.  Аз явно ставам и за тъща, и за свекърва  Wink.

# 156
  • Другата България
Сиси, как е положението?

# 157
  • Euskal Herria
Сиси вече е съвсем на финала, нищо чудно да ни се похвали с добра новина.

Да докладвам, че днес ходих да си правя кичури и сега съм огненочервена в косата. Просто червеното надделя на русото. Но пък приятелки, които ме видяха, много ме харесаха. Аз също се харесвам червенокоска. Е, мъжката половина в семейството леко се намуси, пак добре, че не знаят какво още предстои  Joy.

# 158
Е, русни ми фото, на ЛС

# 159
  • Другата България
Сиси вече е съвсем на финала, нищо чудно да ни се похвали с добра новина.

Да докладвам, че днес ходих да си правя кичури и сега съм огненочервена в косата. Просто червеното надделя на русото. Но пък приятелки, които ме видяха, много ме харесаха. Аз също се харесвам червенокоска. Е, мъжката половина в семейството леко се намуси, пак добре, че не знаят какво още предстои  Joy.
Да видим. Crossing Arms

# 160
и аз искам да гледам  Party

# 161
  • Euskal Herria
Давам
Скрит текст:
  Blush

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 23:42 от YanaDG

# 162
  • Другата България
Сега, аз щото съм си откровена, да кажа - снимка номер две, с букета, направо ми напълни очите. Точно това гоня с години, и го постигам чат - пат, само че с къса коса. Такъв основен с такива кичури. Страхотно! Hug Heart Eyes
Което не значи, че не ми харесва червеното - много ти отива на очите.
Но определено онова на мен повече ми харесва.
Ама много ми харесва, чак завидях. Sunglasses

# 163
  • Оптимист по принуда
Яна, прекрасна си   bouquet Много лъчезарна, а очите ти сияят   Hug

# 164
  • Euskal Herria
Благодаря ви!

Мери Ан, на втората снимка съм с моя собствен цвят на косата + кичури. След няколко измивания пак ще съм така, просто винаги първите дни червеното надделява. След това си личат ясно кичурите. А снимката, която най-много ти хареса, е правена в един много, много специален за мен ден. Оказа се наситен с толкова много емоции, че никога няма да го забравя.
А фризьорката ми е страхотна! Толкова години - не бих я сменила доброволно. И сега предпочитам веднъж годишно, но при нея да си ходя. През останалото време тормозя моят мъж - да го играе "стилист" за цветовете. Предпоследната снимка - увековечава неговото дело  Joy.

П.П. Може ли и аз да те видя?

Общи условия

Активация на акаунт