Зоната- тема 3

• 27 279
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте !
Радвам се, че не съм изпуснала бебенцето, чакаме го още  Heart Eyes
Последната седмица активно отпочивах, ходих до Пловдив, сега два дни на плаж и изпращам лятото. Simple Smile
Надявам се, че всички сте в добро здраве Simple Smile
И имам един въпрос - как да се отърва от морската вода в ушите си, в момента сякаш имам аквариум в главата си.... горките ми бръмбари, сигурно са се удавили .Simple Smile

# 166
  • Euskal Herria
Ееех, Валия, да беше се обадила. Можехме да спретнем една среща. С Белла се уговорихме и нямам търпение да нагушкам Тото, а с нея да пием по едно  Grinning.
Неприятно е това с морската вода, дано вече да си се оправила.

Нещата по границите и с бежанците по пътищата взеха леко да се поуспокояват, та се надявам безпроблемно да се приберем в испанско.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 00:00 от YanaDG

# 167

Една любима съфорумка и аз  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 11:35 от белла дона

# 168
  • Другата България
Епа много сте важни. Crossing Arms

Прекрасни сте всъщност.
Прегръдки и за двете. Hug

# 169
Благодаря, Мери!  Hug

# 170
Много сте готини.. на Тото няма ли снимка   Heart Eyes

Обаче не можах да не обърна внимание на табелата При Джоуи, това някакво заведение ли е . В Пловдив явно са големи фенове на Приятели, има и едно кафе Сентрал Парк, което имитира това от сериала. Simple Smile

# 171
Да. Даже са на един и същи собственик  Simple Smile

# 172
Да. Даже са на един и същи собственик  Simple Smile
Не ги ли даваха в "Кошмари в кухнята" с Манчев? А вие сте големи красавици  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 00:16 от Осмичка

# 173
Коя Яна?

# 174
  • Другата България
hahaha
Янчето, нашето, от Билбао.
Другата девойка на снимката.
Много трябва да ти се обяснява, като на мъж. Mr. Green

# 175
  • Euskal Herria
Аз  Mr. Green.  Миналата вечер пусках не една, даже 4 снимки. Момичетата видяха и коментираха.
А днес прекарахме страхотно на кафето. На Тото писахме отсъствие по уважителни причини - има си режим човекът.  Благодаря, но красавицата е Белла, аз съм за фон. Чаровница е.
Днес явно ми е ден за скитане по заведения - от сутринта се е почнало, сега чак се прибираме. Ама то май цялата седмица се очертава да е така.

# 176
Видях и вчерашните, и днешната снимка - нашите момичета са най-хубави!  Heart Eyes

# 177
  • Euskal Herria
Благодаря ви.
Понеже всички вече ме видяхте (дано да не съм стреснала някой  Joy), да покажа и кучето:

# 178
аз пък ще ви покажа един от подаръците ми за рд-то - ще си го изпия, когато стана на 100  bowuu

# 179
  • Euskal Herria
Наздраве! Ще чакаме да се похвалиш тогава  Wink!
Леле, и ходенето по кафенета и кръчми уморява... Явно съм отвикнала или пък ЕГН-то си казва думата  Joy  Сега искам само да се пъхна в леглото, с една книжка за приспиване.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 01:14 от YanaDG

Общи условия

Активация на акаунт