Зоната- тема 3

• 27 227
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Къде се губите, дами и господин?

# 376
Ауууу, Жади, не можах да те позная  Grinning

# 377
  • Euskal Herria
buni, ако не ви е досадно и имате желание, мога да разказвам и да пускам снимки.
vanini*, в първия момент и аз бях изненадана от аватара на Белла  Joy  Някак не мога да го свържа с нея.

От снощи нещо ме човърка - ако разбера, че тайна, която са ми споделили, се разпространява от трети човек, редно ли е да предупредя този, чиято е тайната?
(В кръга на шегата - имаме съсед, който като ми каже "Янче, ама това е тайна, де", това означава, че поне на хората от нашата уличка я е казал.) За съжаление, в случая не става дума за шега.

# 378
форумските тайни не са в кюпа  Mr. Green

пп истинската тайна трябва да се запази  Peace

# 379
Никой не ме приема с новия аватар  Crossing Arms ще взема да си върна стария.

# 380
  • Euskal Herria
Белла, тая примирена "кака" някак хич не ти ходи на бойкия характер.

Бубанка, права си - истинските тайни трябва да се пазят.
Но си мисля, че човек трябва да спазва обещанието си, независимо дали се касае за реална или виртуална ситуация. Все пак по някакъв начин са ми гласували доверие. Не говоря в случаите, когато имам съгласието на човека да кажа на общ приятел споделеното.  Wink

# 381
Има един лаф: ако една тайна се знае от повече от един човек, вече не е тайна  Wink
Тайните трябва да се пазят.

# 382
съвсем вярно  Joy

# 383
Добре де, в много краен случай слагам и този, с който се е случила тайната  Mr. Green

# 384
Има един лаф: ако една тайна се знае от повече от един човек, вече не е тайна  Wink
Тайните трябва да се пазят.
Или да цитирам един сериал : Двама могат да пазят тайна, само ако единият от тях е мъртъв. Simple Smile
Аз смея да кажа, че умея да пазя тайни, затова и често ми ги доверяват. Не ми тежи, ако на някой му олеква като сподели съм насреща, за да помогна.
Аз лично не обичам много да споделям, не че нямам доверие на никого, но предпочитам много личните неща да си ги запазя. Често се изненадвам хората какви неща споделят във форума, аз не мога така.

Бела, на мен новата ти премяна ми харесва. Навя ми асоциации за Борджиите - лъжи, интриги, власт...
И аз трябва да си харесам нов аватар, този вече не ми пасва на времето.

# 385
Белла, ти нагази в едни други измерения на тайните  Joy

# 386
Валия, точно за Борджиите се сетих и аз като я видях  Hug

Бубсън, ми това си е съвсем реално измерение  Joy

# 387
  • Euskal Herria
Аз лично не обичам много да споделям, не че нямам доверие на никого, но предпочитам много личните неща да си ги запазя. Често се изненадвам хората какви неща споделят във форума, аз не мога така.
Peace  Бих добавила - във форума казвам това, което бих могла да кажа навсякъде.

Както и да е, разсъждавам си просто... Времената са други, явно съм съвсем консервативна и задръстена  Mr. Green.

# 388
Peace  Бих добавила - във форума казвам това, което бих могла да кажа навсякъде.

Както и да е, разсъждавам си просто... Времената са други, явно съм съвсем консервативна и задръстена  Mr. Green.
И аз така Simple Smile Брой ме и мен към задръстените  Wink

# 389
Забелязала съм, че всеки възприема тайната различно. Случвало  ми се е (на нова работа) да съм седнала с колежка на по едно малко и тя да ми каже: това на съседната маса е шефа, а това с него  е любовницата му, ама е тайна  Laughing Каква тайна, бе братче, те се изтупкали на центъра в събота вечер ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт