Изчерпан яйчников резерв

• 324 795
  • 2 704
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
А колко ти е нисък Амх?

# 1 261
А колко ти е нисък Амх?
Ами миналата година беше 0.72. Сега февруари го изследвах пак бе 0.92,но и ФСХ ми е високо 10 или 11.

# 1 262
  • Пловдив
А колко ти е нисък Амх?
Ами миналата година беше 0.72. Сега февруари го изследвах пак бе 0.92,но и ФСХ ми е високо 10 или 11.
Ама да ти кажа че това което сте изкарали е супер ! Стискам палци и петте да са Ок. Трите в развитието и двете след разбразяване Wink

# 1 263
  • София
Спрете да гледате амх и фсх. Аз бях с амх 1.6 и фсх 7 и от три стимулации нищо извадено не стигна до трансфер. Сега съм много по зле след тези силни стимулации и операция и два пъти изваденото е годно за трансфер. Дали нещо ще стане по-натам не знам. Но и това до тук ми е нелогично, но факт.

# 1 264
Така момичета аз да се отчета на 5 ден замразяваме един ембрион със 100% качество. Другите два били с фрагменти и много балончета,така ми обясниха. И оставам общо с 3 ембриона,два на трети ден и един на пети. Ще ви информирам при трансфера,какво ще се случи. Успех на всички!!!

# 1 265
Здравейте. Цикълът ми този месец не дойде. Само вчера съвсем леко и то на 36-я ден. С Няр съм, ако вече не и с ияр. Вторник съм на лекар. Имам киста, шоколадова в ляв яйчник и полип. Имам и лец процедура, за жалост, заради пандемията, не можах да отида март на профилактика. Та, сега се главоболя дали е от менопаузата или от друго. На някой случвало ли се е без да е в менопауза.

# 1 266
  • Пловдив
Изследвала ли си хормони? Фсх колко е и Амх колко е ? Инхибин? ЛХ? Прогестерон. На колко години си ?
На мен ми прескочи 2018г и сега за втори път. Но аз съм си в пременопауза.

# 1 267
Вероятно и аз съм в пременопауза. Последно изследвах амх и инхибин преди 5 години, положението беше зле, под едно, даже 0,41 или не помня. Тогава имах и полипи, забременях спонтанно. Понеже съм сигурня в няр и сега няма смисъл да изследвам, сигурно това е краят. По - скоро ме безспокой евентуален здравословен проблем. Имах възможност да се опитам и за второ дете, но така и не намерих смелост. Така че сега си мисля да не е нещо предраково или просто вече няма да ми идва.

# 1 268
Само да добавя, че съм на 38. А като видях лошите цифри на амх, бях на 32. Явно, мал шанс, природа.

# 1 269
  • Пловдив
Аз ще правя 47г. лятото.За това и толкова убедително казвам състоянието си. АМХ 0.600 септември месец и ЛХ и ФСХ -9.
Но от тогава мина доста време та е ясно че са зле. Сруг път закаснявало ли ти е. И всъщност с колко е закъснението ?

# 1 270
Да, закъснявало ми е, тук на 30 ден, ту на 25, тоест нередовен цикъл, но то винаги ми е било така. Сега за първи път просто не ми дойде, мъчи ме откъм болки но дотам. Имах само ден с много оскъдно течение и толкова. Яд ме е, че аз все пи лекари се мъкна и все проблеми имам. Ще видим вдругиден какво ще каже док. А на теб всеки месец ли ти идва, 47 е много добре,, да не кажа нормално, за да ти прескача.

# 1 271
  • Пловдив
Абсолютно всеки месец.
Дано всичко е наред !!

# 1 272
Леле, аз ако видя ФСХ 9 ще празнувам... За 1 година видяхме само веднъж най-ниска стойност 13 и почнах кломифен Grinning

# 1 273
Здравейте, искам и аз да споделя. На 38 съм. Направих си излеславне на антимюлеров, който беше 0,2 миналата година. Лошо ми стана. ФСХ варира от 11 до 5,7 . При стимулация  за инвитро извадени 2 яйцеклетки, от които едната не зряла. И между ходенето на лекар и следене за инвитро на естествен цикъл, защото стимулацията не даде резултат, се оказа, че през 2 месеца почивка от лекари съм забременяла естествено и сега съм в 6 г.с. Надяйвам се всичко да е наред и на всички пожелавам успех.

# 1 274
Честито, мила, стискам всички палци да гушнеш едно здраво и пухкаво бебче на термин Heart Почивай си и си мисли за хубави неща и не забравяй да ни навестяваш как вървят нещата при теб.

Общи условия

Активация на акаунт