ТРЕТИ клас

• 43 355
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
два пъти седмично и вися като ,, прани гащи на тел ,,   , докато я чакам...

Освен че изчетох суамти книги покрай това висенее, се научих и да плета  Mr. Green Иначе аз хич нямам стройна организация, но и тази година не ходи почти на нищо извън училище. Ударила го е на игри с приятелчета. Много й се радвам, но и почвам малко да се притеснявам. По този повод утре е на плуване.

# 616
  • София
Синът ми кара ски от 3 години и всяка година отсъства по около 10 дни от училище-2 пъти по 5 дни примерно.

# 617
.

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 20:49 от ratridi

# 618
  • София
Beauty и моята кара толкова, но аз търся вариант за повече. Тренировките обаче май идват прекалено. Би ли споделила кое е това ски училище, с което синът ти кара през делничните дни? Това, което ползваме ние, а и другите за които знам, през седмицата работят само с организирани групи от училища и ДГ, а индивидуално записват за съботно-неделни курсове. През последните 2-3 години ние сме се уговорили с училището да ходи всяка неделя. Бих я пускала и през седмицата, но няма такава опция - дори и да направят изключение да я пуснат с група от някое училище, тя няма да се чувства добре с деца, които се познават, а само тя е "чуждата". От нашето училище само веднъж организираха ски-училище, но тя не отиде, защото почти всички бяха начинаещи или слабо напреднали, а тя отдавна е покрила всички нива.
След като тази вечер решавахме задачи (или май е по-точно да кажа решавах  Mr. Green) идеята ми за тренировки ми се струва все по-абсурдна  Rolling Eyes

# 619
Лекси преди години съм пускала индивидуално сина ми с Марина Спорт.

# 620
  • София
Лекси, не ходи на лагери, а ходим заедно на ски. Simple Smile

# 621
  • софия
Здравейте аз съм на вълна коледни подаръци и затова да ви питам дали знаете http://www.bukvarino.bg/aboutза тази карта и за играта, мисля да поръчам картата на сина ми но се чудя и за играта, звучи  ми интересно,

# 622
  • София
tzvetihc, за пръв път виждам тези карти. Ако ги закупиш, би ли споделила. моята не е хич добре с правописа и може би ще са подходящ подарък за нея.

За ските решихме да продължава да кара с досегашното ски-училище през неделите и един учебен ден (втория най-вероятно индивидуално, ако не се намери друго желаещо дете). Ако случайно някоя от вас има желание детето й да кара два дни седмично, ще е чудесно, ако ги съберем.

# 623
  • софия
Момичета, дайте идея за интересна книга/енциклопедия за момиче.

# 624
Аз купих за Коледа енциклопедията за парите, но за момче..но става и за момиче...

# 625
Момичета,някой има ли идея дали ако се оплача на Директора за всекидневното задържане от класната на децата след часовете ще /примерно часа свършва в 17.40ч., а тя ги пуска в 18.30ч./ и това е почти всеки ден,вече два пъти говорих с нея резултат никакъв /освен,че започна да се държи по зле с дъщеря ми/,но не ми се струва нормално да стоя и да чакам навън почти 1 час, имам и други ангажименти,а и тези деца не са все пак роботи  newsm78

Та се питам Директора ще обърне ли някакво внимание на оплакването ми и има ли смисъл изобщо да говоря с него, при Вас същото положение ли е?

# 626
  • София
Разбира се, че трябва да говориш с директора. След като не е имало резултат от личен разговор с класната, отнасяш проблема към по-горна инстанция.
До миналата година примерно взимахме малката след като сме взели каките и подобно закъснение щеше да е напълно недопустимо. Така или иначе дори и да няма друг пряк ангажимент след това, тя няма право редовно да ги задържа повече от нужното и то с толкова много минути отгоре. При нас се е случвало с 10 минутки да ги задържи, но не и с близо час!

# 627
Аз мисля, че директора е точно за това и съм ходила много пъти по други поводи. Може да пробваш и зам. директор за начален етап.

# 628
Момичета,благодаря Ви за бързите отговори.Исках да се разберем човешки с нея,но явно няма да стане. Даже снощи като влязох в стаята,защото ми писна да чакам,без детето да има никаква вина,защото не ми се беше обаждала,тя и каза "Благодаря ти,че извика майка ти"  Shocked

# 629
  • София
Мис, отивай при директорката.
После жалба в общината, РИО и МОН.
Ако не се разберат с добро - с дърво.

Общи условия

Активация на акаунт