Забременели след инвитро - тема 14

• 44 302
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Ех момичета, от кога не съм се включвала! Гледам че Томи и Бени са родили, страшно се радвам, дано всичко да е било наред!!
Много се радвам и на новите момичета!! Пожелавам ви леко и спокойно бременеене. Много ми липсвате, но какво да ви кажа - бебето Елена е страшен нервак.. взима ми се акълът. Не може да заспива - уморява се, но не заспива и почва да плаче, едвам я приспивам. Не заспива нито в количка, нито в столче за кола - никъде, само в мен.. А вечер как плаче.. понякога е откарвала с часове, каквото и да правим с баща й. Леко съм в депресия, че не се грижа правилно за нея и че не справям. Но си е трудно бебе, все в мен иска, даже спя до нея, иначе се буди. Представяте си, че нямам време за ни-що. Иначе е адски сладка, раздава страхотни усмивки Simple Smile
Не е лесно да си мама!! Но важното е да са здрави бебоците, другото ще отмине.
Стискам палци за всички скорошни раждания! Като мога, ще наминавам да проверявам кой е родил Simple Smile

# 61
Здравейте, след като днес чухме двете сърчица реших, че ми е дошъл реда и аз да се запиша в тази тема Simple Smile

С много от вас се "познаваме", с другите тепърва ще споделяме трепети и радости  Hug

# 62
  • При вещиците
Бисе, май скоро ще се успокои хубавата Елена. Гушкайте се.
Амини, добре дошла. С пожелание за две сладки и здрави бебчета около термин.

# 63
  • Варна
Здравейте, след като днес чухме двете сърчица реших, че ми е дошъл реда и аз да се запиша в тази тема Simple Smile

С много от вас се "познаваме", с другите тепърва ще споделяме трепети и радости  Hug

Hug Как ти се радвам самооооо...

# 64
  • Живее на Луната
Честито амини и добре дошла!  Hug

# 65
Амини честито и от мен  Hug
Леко бременеени ти пожелавам и едни хубави бебчета като му дойде времето !

# 66
Хоп и аз тук:) Естлар, много е красива новата есенна тема  bouquet
Честито на Амини за сърчицата и дано всичко е наред с бебоците докрая!
Успех на феталните морфологии на момичетата, на които им предстоят - аз много се вълнувах на този преглед.
Лили, да преборваш тези неприятни гъби по-бързо! Аз се чудя как още не съм ги развила, едно време много често ги получавах newsm78.
Благодаря на Алекса, Данди и другите момичета за практичните съвети, които ми дадоха. В крайна сметка реших да купя предпазна възглавница за коша за кола, дано ни е от полза.
Бис, колко се радвам, когато някоя от вече родилите мами се отбие да ни види! Hug Не се тревожи, Елена ще го надрасте този ревлив период. В началото е най-трудно - то не са колики, не са зъби....а бе, никой не ни е обещавал, че ще е лесно да сме майки...
Ох, много се притеснявам от тези скъсени шийки. В нашата тема на декемврийските мами, където влизам редовно, на едно от момичетата й изтекоха водите в 29 седмица точно заради скъсена шийка. Сега е в Майчин дом и се мъчат да задържат раждането с някой друг ден, за да узреят дробчетата на бебчето й. В четвъртък вече мисля да се представя на лекарката, която смятам да ме изроди, та ще докладвам какво е положението и с моята шийка. Иначе при нас няма нищо ново - все така ме мъчи зловещ запек,мъчи ме и колит. Бебка се върти много, рита, неспокойна е - дано не я тормозя с моите стомашни проблеми Rolling Eyes

# 67
Да се наместя и аз в темата  Joy Естлар, благодаря !
Амини, добре дошла,успешен ревлив финал
Бис, радвам се като се включат мамите, отбивайте се по-често.
Ще се радвам, ако някоя мама, която е раждала в Токуда се включи и разкаже подробно -  родилна зала, условия, при секцио, кога дават бебо, при мен в стаята ли ще бъде - ей такива неща  Laughing
Лили, знам, че ти си избра там да раждаш, може и ти да се включиш, а като родиш, искам пълен отчет Simple Smile)))
Днес бях на ЖК, малкия палавник расте, док ми мери кръвното (моето е ниско, а днес беше 105/80) и каза, че бременността ще ми вкара показателите в норма  Joy Joy Joy Малкия от 2 седмици големи ритници раздава, не ми се мисли какво ще е после  Heart Eyes

# 68
  • София
Добрутро!
Естлар, благодаря за чудната темичка.   bouquet Дано да задържиш инда успееш и следващата да направиш!  Praynig
Амини, много се радвам за теб, добре дошла!  Hug Кой ще те следи, решила ли си?
Франи, не си вкарвай излишни тревоги в главата, моля те! Сигридов на последния преглед не ти ли изчисли риск за преждевременно раждане? Кога си пак при него?
Моето бебе не е от най-активните, също като батко му, а и той е седалищно разположен и имам същите усещания като от преди.
Ние се завърнахме от почивката, др. седмица мисля да пусна малкия на градина, така че и аз съм ЗА организиране на виждане някъде. Simple Smile

# 69
Здравейте мамчета, и аз да се запиша в новата темичка, от днес вече в 9 месец. Не мога да повярвам колко бързо минава времето и сега започва голямото чакане. Искам да питам момичетата с гъби и бактерии имахте ли някакви симптоми?

# 70
Амини, добре дошла. Много се радвам, че си в тази тема. Успешен финал с двете бебчета.
Естлар, благодаря, че ме включи в списъка.  Сега си мечтая за щъркелче и после - в горния списък - при мамите. newsm17

# 71
Честито Амини за сърчицата и успешен финал! Аз след вчерашния филм в който се вкарах реших, че не мога да чакам до петък и затова тази сутрин цъфнах на вратата на доки. След доста обстоен преглед се видя че няма нищо обезпокоително. Шийката си е наред, няма отлепвания, нухалната гънка е нормална. Матката ми е неспокойна заради двуплодната бременност и затова ми включиха магнерот. Засега повече почивка, без натоварване и пазене на леглото. На мен ми е рано още, но ще следя информацията за раждането в Токуда, защото и аз натам клоня.

# 72
Амини, добре дошла и дано бебчетата се родят около термин - здрави и пухкави.
Да дам отчет от днешната ФМ - бебето е добре, всичко си има му е правилно развито. Много беше вълнуващо да видим отново вече "порасналия" малък мъж  Joy Не спря да шава и да си навира ръцете около лицето, следователно доктор Михова не успя да направи и една снимка на личицето. Вървим едва седмица напред и е 450 гр. малкият ми шишко  Heart Eyes Шийката, за която толкова се притеснявах, не е мръднала и е 3,7-3,8 см., д-р Михова ме успокой, че всяка шийка над 2,5 см не се води рискова, отдъхнах си.
Май си отпуснах душата и вече ще започна да се подготвям за бебока малко по малко, започваме ремонта на бебешката стая в събота, ще избираме и поръчаме тапети и паркет, както и мебели.

Пожелавам ви един прекрасен слънчев ден  Heart Eyes

# 73
Запис и от мен. Естлар, благодаря за красивата ни нова тема!   bouquet
Герда, силно стискаме палци за успешен опит и лека бременност.  Hug  Hug
Лили, дано бързо ги преборите тези гадости. Твоя пост ме накара да се замисля, че и аз нямам пускана микробиология от преди опита ни. Аз и никакви оплаквания нямам в тази посока, но и следящия ми док неглижира това изследване.
Амини, честита двойна радост. Все такива хубави новини до термин.
Бисе, чудесно е,че наминаваш за отчет. Да нагушкаш хубавата Елена!!
На момичетата с наближаваща ФМ пожелавам успешен преглед с хубави резултати.
На нашето 4 Д миналата седмица девойката ни за пореден път си скри лицето с ръце и така и нищо не успяхме да видим. Явно ще е по изненадите. Вече е 500 гр и набира сила в ритничетата .  Laughing Влязох в 6 месец и не мога да повярвам как бързо мина това време.

# 74
  • При вещиците
След първата глобула се чуствам по-добре. Имах лек сърбеж и сега осъзнавам някаква тежест. Имам още 2 глобули да ги изтрепам гадините. Срамота, днес не успях да се събудя да ходя да ми вземат кръвчица, но както се казва и утре е ден.
Еди, в Токуда бебетата са при майките и в обикновените стаи и в лукс стаите, не дават вода, АМ и др. Но ще дам пълен отчет след събитието, което по планове би трябвало да е след 1 месец, но все си мисля че девойката ще си избере друга дата.

Общи условия

Активация на акаунт