Забременели след инвитро - тема 14

• 44 302
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
HappyKali на твое място и аз щях да я продължа, но с минимала доза.

ofeliq_asgr много са случаите на зацапване и прокървяване с продължила напълно успешна бременност. Както Естлар е да написала консултация с лекар задължително, прогестеронов препарат който лекаря ще ти изпише и лежане. Стискаме ти палци бързо да отмине Hug

# 676
  • На остров
Офелия аз съм още с зацапване, прокъвих миналата седмица в събота. Момичетата са ти казали какво да направиш, в БГ поне лесно ще ти изпишат и лекарства и всичко. Не се тревожи и си лежи  Hug

# 677
Приеха ме в болницата и сега имам система

# 678
  • Бг
Приеха ме в болницата и сега имам система

Офелия, не се притеснявай, повече почивай. Аз на два пъти бях прокървила в началото, и то с алена кръв. Полежах си в болница, системки, хапчета, но мина всичко, сега до мен спи един почти десет месечен сладур.
Важното е да не се натоварваш. Успокой се, ембриончето ще е борбено.

# 679

Пинки, кога минаха 3 месеца, да е все така усмихната Лили. Защо не смениш адаптираното мляко, консултирай се с друг педиатър, една седмица е доста време.

Ами такова АМ й давахме и в болницата докато тръгне кърмата и нямаше проблем. Разликата е, че в болницата беше в готова течна форма, а вкъщи имам на пудра, но откакто й давам всеки ден по 1 път и ака през няколко дни. Ще взема наистина да пробвам с АМ, което ползвахме вкъщи след като ни изписаха от болницата. С него нямаше проблеми поне тогава. Сега не знам как ще й подейства. Ей, сега пак днес беше 4 ден и чак одеве се изака, а колкото и да казват, че до 10 дни било нормално си е доста стресиращо за мен.

# 680
Да се запиша и аз в темата, че тази за близнаците е затихнала. На 35 години съм, бременна след 4 опит. Очаквам 2 момиченца на 20.11.2015. За първи път ще ставам майка и всичко ми е ново и непознато.

# 681
Пинки Запекът при кърмачетата е често явление, особено при прехода от кърма към адаптирано мляко.
Пробвай и масаж-  умерен натиск като се започва от долната дясна част на корема и се масажира по часовниковата стрелка. Правят се 5-6 пъти, след това крачетата се сгъват и притискат към него за не повече от 4-5 секунди. Не оставяй малката повече от 2, максимум 3 дни без да се изходи. Знам, че има някакви чайчета със сини сливи, киви и ябълка. Но не съм сигурна от кой месец може да се дава
БДО, добре дошла в темата, радвам се да те видя тук.

# 682
  • На остров
Офелия всичко ще е наред  Hug ! По добре да си под наблюдение и да те лекуват, не като на мен да ти кажат, ми тя природата се знае и ние нищо е можем да направим.

# 683
Приеха ме в болницата и се
га имам система
Аз когато прокървих  много се ядосвах, че не ме приеха в болница. Там си постоянно под наблюдение и  по-спокойно се минава през това препятствие. Бързо излизане ти желая!

# 684
  • При вещиците
Пинки, не знам какво да те посъветвам. Ясмина е само на АМ (още ми е мъчно че нищо не стана с пустото му кърмене) и си ака по 6-7 пъти на ден. Даже си мисля, че и това не е нормално.
Рени, ама твоите бузанки са пораснали много. Пупупу, много са сладки.
БДО, добре дошла и щастлива среща с бебките.
Еди, да не си урочасам детето, засега коликите са овладяни и бебка е спокойна. Таткото също помага много и имам време да почина и да се разсея.

# 685
  • София
Пинки Запекът при кърмачетата е често явление, особено при прехода от кърма към адаптирано мляко.
Пробвай и масаж-  умерен натиск като се започва от долната дясна част на корема и се масажира по часовниковата стрелка. Правят се 5-6 пъти, след това крачетата се сгъват и притискат към него за не повече от 4-5 секунди. Не оставяй малката повече от 2, максимум 3 дни без да се изходи. Знам, че има някакви чайчета със сини сливи, киви и ябълка. Но не съм сигурна от кой месец може да се дава
+1
Влади беше със запек, но повече от 48 ч. не съм позволявала да няма изхождане. Смених млякото от Аптамил на Хип, което е с пробиотици, като в началото давах и специално мляко на Хип - Комфорт, което е против запек и колики.
Това с притискането на крачетата също много ни помагаше, а чайчето е Блевит Л (киви, ябълка, тамаринд и сливи), давах още от 1 м., като се появи проблемът и й действаше безотказно. Пие се и от бременни. http://koalabebe.com/product/1263/blevit-l-blevit-l-laxante-chay … abvane-150gr.html
Блевит са най-хубавите чайчета за бебета в момента на пазара.
Сега давам Блевит Digest - храносмилателен с копър и лайка.

# 686
Приеха ме в болницата и се
га имам система
Аз когато прокървих  много се ядосвах, че не ме приеха в болница. Там си постоянно под наблюдение и  по-спокойно се минава през това препятствие. Бързо излизане ти желая!
Мерси

# 687
  • Варна
Офелия стискам палци бързо да минава и да се успокойш.
Мамчета в коя седмица трябва да се запиша на ЖК?

# 688
Офелия, пази леглото и бъди спокойна  Simple Smile
Бони, аз се записах за женска консултация около 9-10 седмица

Вчера, с много мъки успях да си запиша час за д-р Димитров в Токуда, на 26.10  съм на преглед. На рецепция искаха да ми дават дата за 21.12, аз им викам, че тогава може и да раждам, защото ще е секцио  Joy Joy Joy

# 689
Edilukcy това с часа за Димитров в Токуда си е направо постижение, но ти нямаш време да чакаш. Аз през септември си записах час за 16.11.
Офелия не се притеснявай в добри ръце си, след като се стабилизират нещата повече почивка и пазене на леглото.
Аз бях със зацапване от самото начало,в шеста седмица прокървих, бях си вкъщи на инжекции, утрогестан и но шпа, и естествено лежане. Кървенето спря , зацапването продължи известно време, след което и то спря.
Може да ме добавите и мен на пътва страница с термин 07.04.2016 с две предполагаеми девойки( като последното не е 100% сигурно)  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт