Отговори
# 255
 Joy Joy Joy Joy Колко е тактичен самооо  hahaha

# 256
Жалко защото са майки ... но както и да е Simple Smile
Вчера разглеждах фотосесии на бременни дами но след като видях срещу какви цени се предлагат тези услуги и малко се поотказах. Мисля си за фотограф за изписването, ами вие на какво мение сте?

# 257
А.. фотограф! Малко ще са ни разходите,ами и за това да мисля  Mr. Green Х Mr. Green Ние мислим един фотоапарат да си вземем, така или иначе сега ще има какво да снимаме,ще влезе в употреба на всеки празник със сигурност

# 258
Ееее друго е като снимките са малко по професионални.  Laughing Макар че на моя малко не му се иска и затова да дава пари хаха. До март месец се надявам все да се разбрем  Grinning

# 259
Да бе, ама аз имам предвид такъв по-хубав апарат, не от цифровите или там каквито са.  Laughing Колко струва да те снимат на изписването ? Фотосесията?

# 260
 Hug Добро утро момичета!!!

И аз мн се дразня на лишените от тактичност хора  Crossing Arms За сега само една колежка искаше да ми пипне корема, ама тя си ми е близка и нямам нищо против, но всякакви да ме пипат НЕ!!!  Stop  
В интерес на истината за напълняване не съм напълняла, нямам  и 1 кг. отгоре, но просто изглеждам леко подпухнала, но като казахме на едни приятели те веднага, ам ние те видяхме че си се ширнала (което з амен означава надебеляла) та направо  #Crazy и ММ веднага  им каза, че са в голяма грешка и им затвори устите  Peace  
Против съм голямото плюскане по време на бременност, сега като ми е паднало дай да ям за двама. Да де ама този вторият, не се храни, като за още един възрастен.  Поне така си мисля. Аз огладнявам често но гледам да имам нещо под ръка за да не изпадам в налудничав глад и да не мога да се спра. Много повече се съобразям и слушам стомаха си, кога е заситен. Иначе устата ми е лакома и многа мн да ям, ама не искам да стана един голям кръг.  Embarassed  Много съжалявам момичетата, които почти не ядат а качват килограми, това просто е убийствено.

Хубав ден, момичета, вазното е вс да е наред с бебетата, хората никога няма да спрат да говорят     bouquet

# 261
Да бе, ама аз имам предвид такъв по-хубав апарат, не от цифровите или там каквито са.  Laughing Колко струва да те снимат на изписването ? Фотосесията?
Ами от 50 та до 80-90лв зависи от това за колко време е ангажиран фотографа, колко кадри ще има...
http://www.fotomio-bg.com/service/familly.html това е най-евтиното на което попаднах до сега  Grinning
http://www.grishagrigorov.com/foto-uslugi/izpisvane-na-bebe/ Иначе и това ми допадна-хем в болницата хем и вкъщи  Grinning

# 262
Ее, аз мислех,че става въпрос за нещо голямо, то за такава сума си струва  Peace

# 263
Лелеее,как може да има такива хора да говорят така ,че и да ти пипат корема ?Луда работа хора всякакви - здраве да е !!!
Да споделя и аз качила съм три килограма ,ама се чувствам много  тромава -цялата сам подпухнала с подути крака и ръце похапвам си в умерени количества ,но  и доста вода пия по 3 литра на ден и явно задържам от нея  newsm78
Правите ли си ,момичета ,снимки на коремчетата ?

# 264
такива хора винаги ще има,просто трябва да се научим да ги игнорираме и мн мн да не се занимаваме с тях..аз имам само коремче,но имам и миомен възел и сега колкото повече расте бебо и миомата расте и затова мисля че така си ми личи корема,иначе сега не ми се яде толкова както преди и вече 3 седмици си стоя на едни килограми

# 265
Лелеее,как може да има такива хора да говорят така ,че и да ти пипат корема ?Луда работа хора всякакви - здраве да е !!!
Да споделя и аз качила съм три килограма ,ама се чувствам много  тромава -цялата сам подпухнала с подути крака и ръце похапвам си в умерени количества ,но  и доста вода пия по 3 литра на ден и явно задържам от нея  newsm78
Правите ли си ,момичета ,снимки на коремчетата ?

Мдааа, още от както разбрах и всяка седмица, когато правим + 1 седмица снимам  Whistling ММ като видя първия път и щеше да падне  Grinning  Имам снимки още от 5 г.с. и ми вика - е тука какво си снимала, то нямаш корем нямаш нищо. Та му обеснявах, че то това е идеята, да се види в развитие ама мъже ... налага ми се на мн неща да го уча  Mr. Green

# 266
Колкото повече ми рaсте пупaтa толковa повече не искaм дa се снимaм  Laughing дaже отбягвaм дa се гледaм много много в огледaлото че нещо не се нaмирaм зa много симпaтичнa с коремa  Laughing

# 267
Аз никак не обичам да се снимам, ама искам да запечатам всеки един момент, и след години като отворя снимките и да ми стане такова мило ...  Blush

Аз дори си записвам разни неща е в един тефтер, нищо особено не е, но в последствие може да си го подвържа и да го направя красив  Mr. Green и да си ми е спомен от първата бременност  baby_neutral

# 268
  • гр.Пловдив
Sahara26 питах нали е проблем,но ми каза,че е мн по-добре да родя пухкаво бебе,отколкото2,800.Каза,че нейното бебе е вървяло с 2сед.напред.Цикъла ми е на 26 дни,първото ми бебе също вървеше напред и се роди 3,300.

# 269
Sahara26 питах нали е проблем,но ми каза,че е мн по-добре да родя пухкаво бебе,отколкото2,800.Каза,че нейното бебе е вървяло с 2сед.напред.Цикъла ми е на 26 дни,първото ми бебе също вървеше напред и се роди 3,300.
Супер! Много благодаря, сега съм по-спокойна. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт