♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 729
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Tempi, не така мама му каза че е с медицинско образование, но то много общо.. Може да е учил за мед сестра или санитар Mr. Green

# 316
Иска да се забавлява детето,ама няма кой да му обърне внимание,нашето джудже hahaha hahaha hahaha hahahaимаше работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама точно като бебе, което иска някой да си играе с него. baby_neutral baby_neutral hahaha hahaha hahaha
Тинче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да му купим биберона,без друго не е пораснал много hahaha hahaha hahaha hahaha
Пък  акъл хич няма hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 317
  • София
Иска да се забавлява детето,ама няма кой да му обърне внимание,нашето джудже hahaha hahaha hahaha hahahaимаше работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама точно като бебе, което иска някой да си играе с него. baby_neutral baby_neutral hahaha hahaha hahaha
Ще замълча какви мисли ми дойдоха при споменаването на биберона... Embarassed Joy Joy Joy

# 318
Ще замълча какви мисли ми дойдоха при споменаването на биберона... Embarassed Joy Joy Joy
Не само на теб,чудих се дали да го пиша,че мръсното ми подсъзнание се обади hahaha hahaha hahaha hahaha
То баклавите са виновни Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 319
Тая вечер май пак ни се развихриха мислите на където не трябва.. ама аз си мисля, че не само баклавите, ама и пустия му фрагман още ни държи.. с надежда за нещо по- така в събота...  newsm48 newsm48 smile3532

# 320
Абе момичета как издържате да гледате Тр сериали и да няма ни една кекс сцена? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мойте гащи съм ги сложила,за да си знам,че няма да има такива неща в Статуса примерно hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 321
Тая вечер май пак ни се развихриха мислите на където не трябва.. ама аз си мисля, че не само баклавите, ама и пустия му фрагман още ни държи.. с надежда за нещо по- така в събота...  newsm48 newsm48 smile3532

Буря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Може и така да е,ама мен отдавна ме държи Памирския маркуч hahaha hahaha hahaha hahaha

# 322
Хади бее, баклавите ви виновни  Mr. Green  Джанджим е малко недорасъл, ама само на акъл  Crazy  

Много чаровна усмивка има Берк  Flutter

# 323
Хади бее, баклавите ви виновни  Mr. Green  Джанджим е малко недорасъл, ама само на акъл  Crazy  

Много чаровна усмивка има Берк  Flutter

Тука все едно е минал през сауна  hahaha hahaha hahaha hahaha
Толкоз е червен,някой да не му е показал нещо неприлично Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 324
  • София
Момичета, аз съм доста преуморена, затова лягам. Барабар с легена, че не се знае какви сънища ще сънувам... ooooh! Joy Joy Joy

Лекинка! Hug Hug Hug

# 325
Вес, това гифче е пак от една мокра сцена  Crazy  
Беше им се развалила мивката и нашият хубостник не можа да я ремонтира, та Айш я поправи  Mr. Green

Лека нощ, Тинче  Hug  Ииии ....  хубави сънища  Mr. Green

# 326
Спомних си тази сцена,хубо че беше А,че ако трябваше на него да се надяваме щеше да има наводнение hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Одеве качих снимка на един негър-той е любимия ми певец-Трей Сонгз

Тази песен е негова с бг суб
Поздрав за всички вас  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 327
Май се отдадохте на мечти и съзерцание newsm78

# 328
Лично аз чакам фраг,за да видя Мурат hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 329
Лично аз чакам фраг,за да видя Мурат hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз пък Джан Joy hahaha