♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 680
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Не искала Аслъ да си говорят с Бурак, ама се качи в колата  Mr. Green

Ох, това "Сана не? Бана не?" за нищо го нямат  Mr. Green И в този сериал, и в другите  hahaha

# 451
- Волкан ... Кога е излязло това дете

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 21:56 от лава

# 452
Нихат бей каза на Емел дъщеря и  да отиде до фирмата галиба на работа ще и предложат.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 21:57 от лава

# 453
Учителят щял да и помага и тя щяла да се справи.
Това гаджето ли и било?
 Аслъ ги запознава.

# 454
Много бързо Аслъ прости на Бурак  Shocked чак аз трудно повярвах  hahaha

# 455
Говорят за работа.
Кажи Октай
Имал нужда от пари.Каквото искал да прави,да не и се обаждал нямало да му даде пари.

# 456
Еда на среща с майка си.
Еда,дъще добре дошла.Седни .

Рекламлар .

# 457
Много бързо Аслъ прости на Бурак  Shocked чак аз трудно повярвах  hahaha
Да и аз това си помислих. Shocked чок влюбена е милата и бързо му/си простиха. Simple Smile

# 458
Какво има да му прощава Аслъ на Бурак  newsm78 Да не би той да я накара да ходи при оная чума Чала ? Тя като не може да отказва на Волкан, никой не и е виновен  Naughty Мен тя ме дразни, не Бурак. И какво, с Бурак не може да е, ама с Волкан може  hahaha и оня си въобрази някои работи ... Трябваше да си тръгне сама, а не да се качва в колата му. Да не говоря колко ме е яд, че не и заби един на онази скубла  #Cussing out

# 459
Много са ми сладки. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Селда ме дразне  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 460
Куинче, и аз се дразня на Аслъ  Peace  Ама нали си помисли, че Бурак всичко е признал на Чаала и затова се скараха в края на миналата серия Peace

# 461
Емел се обади на Аслъ да и съобщи,че бащата на Бурак иска тя да отиде във фирмата на курсове.
Аслъ не искала да приеме.

# 462
Ми щото е вдлъбната  hahaha как можа дори да си помисли това ? не усети ли в какви отношения са Бурак и Чаала ? Той колко пъти я засече заради нея, едва се сдържаше горкия ... Не знам, ама на мен Бурак ми се струва по-влюбен  Laughing Как и каза Сени севийорум, бе  Joy Joy Joy Joy сладур!
Лачин Джейлян я харесвам много, ама защо винаги е с такава кошница на главата  newsm78 И в Перла беше все така проскубана  ooooh!

# 463
  • IT
Чаплата(както я е кръстила mama-sarda) са искали да докарат на Кара Делевин с този грим, ама тц не се е получило.
Лачин Джейлян я харесвам много, ама защо винаги е с такава кошница на главата  newsm78 И в Перла беше все така проскубана  ooooh!
Божеееее чак сега разбирам от къде ми е позната актрисата.

# 464
Тая пък Башак навсякъде има шпиони  ooooh!
Алекса  Hug аз от там си я харесах как играе, страхотна беше. Но, защо винаги е рошава в главата, не ми е ясно, а е хубава жена.

Общи условия

Активация на акаунт