♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 585

От цялата работа разбрах само, че Мурат въобще не го споменават  hahaha

Май резюмето ни разказва за действията на Айш и Джан относно развода им, за патката Елиф и нейната бомба  ooooh! #2gunfire  Медиха и дядото ще обсъждат нещо  Rolling Eyes
Общо взето - като във фрагманите  Peace

Общо взето държат ни в напрежение. Пускат как се къртят дупки  hahahaи да се оправяме както можем с клавиатурите. Mr. Green ама ние това го знаем перфектно  Heart Eyes
Това разбрах аз,почти нищо  
 hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Да ви кажа, че изгледах филма,,Обичай ме любими мой,,.. и съм направо разбита.
Много хубав филм,но защо съседите обичат все тежки драми.Направих асоциация с,, Любовта обича съвпаденията,, както и Silsile - Илкер Калели и Нехир Ердоан.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 15:04 от eliNIM

# 586

Наистина не е хубава Гупсе  Whistling 

Абе тези мъже вярно, че имат странен вкус  Crossing Arms
То Сечкин Йоздемир, то Баръш Ардуч, то Берк Октай  ooooh!

# 587
Да вкуса им е странен,но това означава,че не гледат повърхностно на връзките си Peace Peace Peace Peace Peace
Показва,че са обикновени хора и не търсят красотата Hug Hug Hug Hug Hug

# 588
  • Пловдив
Да вкуса им е странен,но това означава,че не гледат повърхностно на връзките си Peace Peace Peace Peace Peace

Ти Памир по вътрешната му светлина го хареса, сигурна бях   hahaha hahaha hahaha
Да ти е здрав и успешен браточка  Hug

# 589
От цялата работа разбрах само, че Мурат въобще не го споменават  hahaha

Май резюмето ни разказва за действията на Айш и Джан относно развода им, за патката Елиф и нейната бомба  ooooh! #2gunfire  Медиха и дядото ще обсъждат нещо  Rolling Eyes
Общо взето - като във фрагманите  Peace
[/quote]

Това за дядото доколкото аз схванах е, че ще се изпокара с Медиха и ще отиде при нашите уж да живее, а всъщност да ги инспектира...  hahaha hahaha Ако нацели и деня с чая, ще е  #Crazy #Crazy Joy Joy Joy

# 590

Ти Памир по вътрешната му светлина го хареса, сигурна бях   hahaha hahaha hahaha
Да ти е здрав и успешен браточка  Hug
Ама аз не говоря за себе си,а за тях-известните hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Колкото до мен,може да ги харесвам,но аз не съм с тях в живота Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пък и за някоя съм сигурна,че Памир няма да е красив Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 591
Няма работа Мелиха при семейството, да си гледа професора и нейната си къща.
Дядото ще отиде при младите,като нищо той ще е инициатора на чая
Ето какво са превели рускините за 11 епизод

Айшегюль захотела развестись с Джаном. Это время для них будет тяжелым.Джан решит о том,что не будет жить с Айшегюль в одном доме и начнет искать себе дом.
В это время Джан сделает такое предложение Элиф,что она не сможет ему отказать.- Какви ги е намислил този глупак newsm78
Чай которое приготовят Джан и Айшегюль, выпив, у них будет неожиданная реакция.
Айшегюль и Джан станут относится друг к другу странно .Что они сделают чтобы прийти в себя?
Медиха и Исмаиль поссорится, итог этой ссоры заканчивается тем,что Исмаиль уйдет из дома и пойдет в дом Айшегюль и Джана.
Но самое главное для Исмаиля, это узнать как у них идут семейные дела!Смогут ли они пройти этот экзамен удачно?
Джан подарит цветы Айшегюль т.к это правило в их контракте,но Джан это дело преувеличил!
Эти цветы помогут им помериться,но это все увидит Элиф....

# 592
Ели  Hug  Много тежки драми правят наистина комшиите  ooooh! "Последици" - вааййй как ме трогна преди време  Cry

Вес, вътрешна красота, та вътрешна красота - мани ги тия приказки  Mr. Green  
Първо е визуалното привличане, чак след това идва опознаването и откриването на вътрешната красота на душата  Whistling  Peace
А и при мъжете е първосигнално това с избора на жена  Mr. Green  Имат две глави, ама все мислят първо не с горната  Mr. Green

# 593
То като се замислите или поне аз никога не съм искала в живота да бъда с някой красив...
Турците знаем,че са много ревниви,ако бяха красиви техните женски в живота,сетове нямаше да има Joy Joy Joy Joy Joy у дома щяха да си стоят hahaha hahaha hahaha hahaha

# 594
Вътрешна красота добре, ама пък и външна ще трябва инак кокошките спират да снасят от ужас:-) Simple Smile Simple Smile Simple Smile
То както при мъжете така и при жените се гледа външния вид. Пък колкото до Гупсе и останалите севгилита максимата е''може да съм грозна, но пък съм чаровна''Simple Smile

# 595
  • Пловдив
То като се замислите или поне аз никога не съм искала в живота да бъда с някой красив...
Турците знаем,че са много ревниви,ако бяха красиви техните женски в живота,сетове нямаше да има Joy Joy Joy Joy Joy у дома щяха да си стоят hahaha hahaha hahaha hahaha

И продължава да се оправдава  hahaha Joy Joy Joy

# 596

И продължава да се оправдава  hahaha Joy Joy Joy
Горгонче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не ме ли опознахте вече джанъм беним hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
До последно ще се оправдавам Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще взема си избера някой грозен да не казвате,че само по красавци залитам hahaha hahaha hahaha hahaha

# 597
Веси да ти е жив и здрав брат ти. Hug Hug Hug

# 598
# 599
  • София
Весиии! Heart Eyes
Да ти е живо и здраво братчето! И дъъълги години само радости и гордости да ти носи! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт