♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 493
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Тя уплашена, той доволен.... А какво ли става под завивките Sick

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 706
Резюме на "Статуса" няма ли още?

# 707
Здравейте... пожелавам ви хубав и успешен ден  Hug
На Рокси пожелавам съвсем скоро Берк лично да я поздрави,а не от екрана...
като истински голям негов фен го заслужава  Peace
Роси и на мен ми стана мн мило като гледах клипа вчера, представям си какво ти е било на теб.

*ems*, allexa.7 - благодаря ви от сърце за прекрасните пожелания и хубавите думи!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Дано скоро и това стане ...  Praynig Praynig Praynig Благодаря и на всички останали ...  Hug Hug Hug

Благодаря за второто промо от 10 епизод на статуса, за хубавите снимки на Берк/ Джан, както и за уникалните гифчета с него! Той е номер 1 за мен - моят мъж!  txtloves txtloves txtloves  love001 Two Hearts

Доста сте напреднали със страниците, аз набързо наминавам сега, за да благодаря! Ето и една нова прекрасна снимка на Берк - невероятен е ....
  Two Hearts Two Hearts Two Hearts smile3521 Flushed

# 708

Гледам тази сцена и си мисля, на нас ни виснаха мандибулите от умиление, фантазията ни заработи на свръх бързи обороти, а то да не се окаже, че Джан Текин е изпълнил точка 102 от договора за три год напред преди да се изнесе.....
Дървото май си остава дърво, но сега поукрасено с една куха хралупа и един бурен за разкош до него

# 709
Гледам тази сцена и си мисля, на нас ни виснаха мандибулите от умиление, фантазията ни заработи на свръх бързи обороти, а то да не се окаже, че Джан Текин е изпълнил точка 102 от договора за три год напред преди да се изнесе.....
Дървото май си остава дърво, но сега поукрасено с една куха хралупа и един бурен за разкош до него

Като им гледам усмивките, съмнявам се... няма да се изнесе Джан скоро, спокойно...  Naughty Naughty Нали в резюмето пишеше, че просто е преизпълнил т.102.... според мен от вина за последните дни...  Whistling Whistling Whistling

# 710
Привет момичета, тъй като сега се включвам и аз, виждам, че сте оформили някакво ходене с момчетата на някъде. Не ми стана ясно кой кого ще води и къде но да попитам има ли още свободни места на автобуса? Вие всички красавци сте ангажирали вече, но ако има някой свободен предложете го и него на тезгяха Joy Joy Joy

# 711

В тази тема се сервират баклави ( продукти в сладкарници, магазини ) Wink  Как иначе да го опиша, та да имате ясна представа какво ще се консумира?  Flutter
Скрит текст:
Нежи  Hug
току що прочетох в друг форум , че тази тема не е известна с баклавите,
а са я кръстили темата "с пакетите"  hahaha

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 18:20 от *ems*

# 712

Тази коя е?

Емс, то и аз четох за пакетите и се чудих кои са. hahaha...ами ко да праим харесваме разнообразието Stop

# 713
Вие всички красавци сте ангажирали вече, но ако има някой свободен предложете го и него на тезгяха Joy Joy Joy

Толгахан как ти се струва...  Thinking Thinking Thinking

# 714
Вие всички красавци сте ангажирали вече, но ако има някой свободен предложете го и него на тезгяха Joy Joy Joy

Толгахан как ти се струва...  Thinking Thinking Thinking

Не е за подминаване. Благодаря tempestad  bouquet  bouquet

# 715
Още един за екскурзийката ни..   Whistling Whistling Whistling

Али Ерсан Дуру  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 716
  • Пловдив
Всичко де що е крехко агнешко го взимаме, да има асортимент.

# 717
Само да ви попитам... днес има ли някой от сериалите  Thinking
Веси, да ти е живо и здраво братчето и да
посрещнете още много рожденни дни заедно     bouquet

# 718

Аз идвам с този и един в резерв, нали може и по двама newsm78

Скрит текст:

# 719

Общи условия

Активация на акаунт