♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 776
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Bесе, в коментарите рускините пишат
"Не разказвайте какво сте гледали" ; "Жалко за Мурат" ; "Финалът е неочакван"

Пишат, че са гледали еп.11  Peace

# 271
  • София
Sasha Knyazeva
На другом сайте уже добавили 11 серию с русскими субтитрами. Смотрите по ссылке »> ---/Ikz0iY
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/190 … sskom-yazyke.html

newsm78 newsm78

Джан влага толкова нежност като казва кондуз Crazy, че чак на ми става хубаво ooooh!, та ми иде да го топурдясам с нещо Whistling

примъера 11 серии будет транслироваться 19 сентября на SHOW TV в 21.00 всё остальное не правда. фильм очень очень нравиться. кто подскажет исполнителя песен например в 9 серии на 18 минуте и 1..04 .буду очень признательна. большое спасибо.

# 272

Е това е неочаквано hahaha hahaha hahaha hahaha
Сега как ще издържа до събота мамка му Joy Joy Joy Joy Joy
Мойто мъжо ще страда,не е честно пък,ама ще му помагам...кво да се прави Party Party Party Party

# 273
  • София

Не е излязъл 11 епизод, има с руски суб до 10, а за 11 - трейлър.
По-горе копирах и коментар във въпросния сайт.

# 274
Sasha Knyazeva
На другом сайте уже добавили 11 серию с русскими субтитрами. Смотрите по ссылке »> ---/Ikz0iY
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/190 … sskom-yazyke.html

newsm78 newsm78
11 епизод е анонс т.е фрагман,само 10 епизода са засега Peace Peace Peace

Мисле че не е фрагмана, него го качиха на следващия ден или понед не помня точно

Алекс и това прочетох, кой крив кой прав не знам, аз си чакам втория фрагман

Погледни линка най вдясно на този потрбител и там излиза еп но иска регистрация

# 275
Неж сайта който даде къв код иска,дали ще ми вземат пари?

# 276

Не знам, Вес  Peace   Регистрации мразя да си правя, хеле пък по чужди сайтове  Whistling
Ще чакаме до събота  Crazy

# 277

Е това не разбрах в един от коменарите пишеше че не взема ама знам ли

# 278
  • София
Bес, в интернет е пуснат еп.11 на Статуса с руски превод. Ако имаш желание регистрирай се в сайта и го изгледай, пък после ни го разкажи  Hug  Славенка беше публикувала линка към сайта  Peace

Ето тук Цък

Искат смс, а не регистрация, не вярвам да има 11 епизод. Още повече, че руснаците са такива хакери, че ако някой беше отворил и гледал серията, 100% при този интерес вече щеше да е разпространил епизода.

# 279
  • София
Sasha Knyazeva

newsm78 newsm78
11 епизод е анонс т.е фрагман,само 10 епизода са засега Peace Peace Peace

Мисле че не е фрагмана, него го качиха на следващия ден или понед не помня точно

Алекс и това прочетох, кой крив кой прав не знам, аз си чакам втория фрагман

Погледни линка най вдясно на този потрбител и там излиза еп но иска регистрация

Аз го отворих, но вдясно пише кои серии са с руски суб, а за 11 пише (руски суб-трейлър). Разбира се, че нямаш вина и само споделяш информацията, която ти е попаднала Simple Smile Щеше да е прекрасно, но ... От друга страна, ако е вярно, то ако не днес - утре ще се появи все някъде Simple Smile

# 280
Bес, в интернет е пуснат еп.11 на Статуса с руски превод. Ако имаш желание регистрирай се в сайта и го изгледай, пък после ни го разкажи  Hug  Славенка беше публикувала линка към сайта  Peace

Ето тук Цък

Искат смс, а не регистрация, не вярвам да има 11 епизод. Още повече, че руснаците са такива хакери, че ако някой беше отворил и гледал серията, 100% при този интерес вече щеше да е разпространил епизода.
И аз не вярвам....руснаците преди турците ли ще гледат епизода? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хич не ми се вярва Joy Joy Joy Joy Joy
Пробвах да се регистрирам не ми приема смс-а Joy Joy Joy Joy

# 281
Както и да е с това няма да се тормозя, но и втори фрагман не се задава май newsm78

# 282
Както и да е с това няма да се тормозя, но и втори фрагман не се задава май newsm78
И аз се нервя вече,толкова късно пускали ли са? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 283
Гадни рускини  Twisted Evil  Тяхната кожа  #Cussing out  Ще лъжат те, че има нов неизлъчван епизод на Статуса  ooooh!

# 284
Гадни рускини  Twisted Evil  Тяхната кожа  #Cussing out  Ще лъжат те, че има нов неизлъчван епизод на Статуса  ooooh!
Аз ви казах,че е само фрага hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И да се нервиш hahaha hahaha hahaha до събота нямаме 11 епизод Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт