♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 754
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Както и да е с това няма да се тормозя, но и втори фрагман не се задава май newsm78
И аз се нервя вече,толкова късно пускали ли са? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Миналият вторник пуснаха втория фрагман към 23:30ч.  Peace

# 286
Както и да е с това няма да се тормозя, но и втори фрагман не се задава май newsm78
И аз се нервя вече,толкова късно пускали ли са? #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

На сайта им няма нищо то и този стария не тръгва, но пиша от тел тъй че проблема може и да е при мен

# 287

Миналият вторник пуснаха втория фрагман към 23:30ч.  Peace
Значи поне до тогава съм тук Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 288
В момента по Show tv дават тв игра - "Kapışma" . Може би след като приключи, да излъчат новия фрагман  Praynig
Пък аз ще стоя на пост цяла вечер и ще дебна  Mr. Green

# 289
В момента по Show tv дават тв игра - "Kapışma" . Може би след като приключи, да излъчат новия фрагман  Praynig
Пък аз ще стоя на пост цяла вечер и ще дебна  Mr. Green
И аз и аз,няма да заспя ако видя малко среднощна баклава hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 290

Коя????? Коя????

# 291
От толкова женски в темата,как да избере една кажете? hahaha hahaha hahaha hahaha

# 292
 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
За скоростен фрагман hahaha hahaha hahaha hahaha

# 293
Скрит текст:
От толкова женски в темата,как да избере една кажете? hahaha hahaha hahaha hahaha

Да ни кара по две тогава

# 294
Скрит текст:

Да ни кара по две тогава
Моя Памир ще ме ревнува,заради това мен не ме бройте.На Беркска баклава няма да се нареждам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 295
Баклава но карашик

Скрит текст:

# 296
Пускам ви порцията Без милост, ама пак е латино... че е взаимствана от сайта на БТВ...  hahaha hahaha hahaha Нощес от нашата, ако не заспя, че съм капнала.... ще ви я сервирам таман утре за закуска..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Без милост

Относно втория фрагман - не забравяйте, че сме имали седмици и само с един.. така че...  Whistling Whistling Whistling

# 297
Bесе, един Памир за теб, джанъм   Mr. Green

# 298
Баклава но карашик

Скрит текст:

Само Ча познах,втория не е ли Лоренцо Ламас?Пък другите двама не ги знам,ама им се наслаждавам Peace Peace Peace Peace

# 299
  • София
Днес май почва Bir Deniz Hikayesi - някой гледа ли го?
Аз утре ще го дръпна да го изгледам, че в момента съм се залисала в Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz - бааа и оплетеният сериал. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт