♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 622
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Уха! Сега става интересно - какво ли ще каже Бурак ? И онази защо пак плаче на рамото на Волкан ? Дразни ме, няма ли с кого да си споделя, а все с него ? Не знам защо си мисля, че на края ще тръгне с него  #Cussing out дано не съм права  Praynig
Дружки, благодаря ви за компанията! Лаве, още веднъж   bouquet Лека!  smile3524

# 511
Тая Чала,че и всичките там дето са ми идва да ги гръмна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 512
Ееееееее? И шимди , не!?!?!?!

Айдаааааа..... "Аристокрацията" в атака ...дано Нихат бей прояви разум.... А тези двете как се унижават само ....Божеееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! newsm09 newsm09

# 513
Куинче, предполагам, че Бурак ще си признае пред родителите си за Аслъ. Тя пък ще се утешава с Волкан и става мазало  ooooh!

Гале, да помогна -  #2gunfire по всички

# 514
Фрагмана за 14 епизод

Чаала -  всички били чули ,че бил влюбен Бурак
По Чаала  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 515
Ееееееее? И шимди , не!?!?!?!

Айдаааааа..... "Аристокрацията" в атака ...дано Нихат бей прояви разум.... А тези двете как се унижават само ....Божеееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! newsm09 newsm09

Шимди ще става каръшък  Mr. Green
Чаала и Елчин, плюс Селда са изключително дразнещи. Нихат като че ли се ядоса, но ще видим  Peace

Куинче, лека нощ Hug

Лаве   bouquet  за превода в ефир!

# 516
Здравейте!

Влизам и фрагман и то какъв на статуса.....Горещо, горещо ще бъде...и  кухата хралупа Елиф и Мурат Съвършенното ще омажат семейната идилия Текин....

# 517
Сценарият на Ягодките забоксува , вече навлизат в предполагаемото развитие.
Не ми харесва с тая Чаала,той не я иска, каза го няколко пъти на нея и на  всички останали, тя продължава да се унижава. Жалко а беше интересна историята в началото

Нещо по непредсказуемо hahaha ама мнооого хубаво

# 518
Здравейте!

Влизам и фрагман и то какъв на статуса.....Горещо, горещо ще бъде...и  кухата хралупа Елиф и Мурат Съвършенното ще омажат семейната идилия Текин....

Не го харесвах Мурат  усещах, че крои нещо.... е започва се атаката над Джан

# 519
Здравейте!

Не го харесвах Мурат  усещах, че крои нещо.... е започва се атаката над Джан

Дали няма да се поддадат на провокацията newsm78

До сега дървото ми бе виновно, но май онзи бурен Мурат ще е на дневен ред Twisted Evil

# 520
Сценарият на Ягодките забоксува , вече навлизат в предполагаемото развитие.
Не ми харесва с тая Чаала,той не я иска, каза го няколко пъти на нея и на  всички останали, тя продължава да се унижава. Жалко а беше интересна историята в началото

Нещо по непредсказуемо hahaha ама мнооого хубаво

За Ягодите си права, Ели  Peace  От романтичната комедия, изпълнена с непредсказуеми и весели моменти, започва да се превръща в турска драма  Crossing Arms  И от 03.10 като почнат да ги излъчват в събота, съвсем ще забуксуват  Crazy  Не знам по другите телевизии кои сериали излъчват, ама аз определено ще си гледам Статуса  Flutter 

Ели   bouquet  за гифчето!
Ах, Джан бей, какъв си ми  Crazy  татлъ  Mr. Green
Колко букети с цветя беше накупил за Айш и къщата бе отрупана   Heart Eyes
Обаче Елиф - ах, тази пииис Елиф  ooooh!  И Мурат също май ще ни ядоса  Whistling

# 521
Този чай от хмел бил вълшебен Crazy
Някоя да го е пробвала Mr. Green

Вие сте на ягодова вълна забравих Confused

Интересно как ли ще реагира Джан на голямата си любов като разбере че го е издънила яко.... Тя го прави от злоба и ревнос а Едже и Ефе от глупост, а префинения Мурат ще доомаже картината оф от сега паля

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 23:55 от Slawena

# 522
Славе, както си гледах Ягодите и като видях Джанджим  Crazy  разконцентрирах се, джанъм  Whistling  Берк е направо  smile3544

Аз от вълшебния чай на Айш не съм пила, ама като видях тя какви ги сънува  Crazy  Представям си какви ще ги натворят двамата, щом се решиха да не се развеждат  Flutter

# 523
Тепърва започват проблемите за Бурак и Аслъ.Тъкмо си признаха,че се обичат.Аслъ повярва в чувствата на Бурак, довери му се когато й каза, че е бил сам в заведението.
Този епизод като цяло ми хареса. Много са ми симпатични като двойка Бурак и Аслъ.Отначало харесвах и Волкан, но от днешния епизод мнението ми се промени за него.Каза това което имаше да казва на Бурак и се изнесе, бувкално избяга според мен, сигурно от страх да не чуе Бурак какво ще му сподели за Аслъ.И ме е яд , че тъкмо тогава Селда ги прекъсна, иначе Бурак щеше да признае на Волкан, че с Аслъ са заедно. Това съюзничество между Волкан и Чаала въобще не ми харесва и няма да доведе до нищо добро.
Епизода свърши в най-напрегнатия момент. Grinning Очаква ни цяла седмица докато видим развързката или по точно казано завръзката на бурята, която ще бушува в живота на Бурак и Аслъ. Много ми е интересно какво ще каже Бурак пред семейството си, дали ще си признае че е влюбен и то в една(както я нарече тъпата Чаала) сервитьорка. Искам да видя реакцията му и дали ще успее да изпълни обещанието си към Аслъ-да оправи всичко.Според мен Бурак доста израстна като характер от началото на сериала. И все повече ми харесва тази негова промяна, явно наистина любовта има такава сила-да променя хората.

# 524
Неж, чай от хмел и Джан на фантазия .... Смъртоносна комбинация, като слож
иш и влюбена Аиш става бомба с закъснител

Общи условия

Активация на акаунт