♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 549
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Мараба момичета, как сте?!  Hug Hug Hug

Не ми се искаше първата интуиция за Мурат да се сбъдне,
защото дотук го харесвам, но за мен той стана катализтор
за действията на Джан... веднъж му отне любимата, втори път няма
лесно да му я даде... Нека има интрига, стига да няма пълнеж...
Джан и Айши са изключително сладки в лудостта си...  Heart Eyes

Емс
, няма как да ти отнемат нещо, което не е твое... а Елиф никога не е била на Джан...  Naughty Naughty Naughty

Ама какви са сладички тукааааа, дано по- често вече виждаме такива моменти..  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И само да спомена, че довечера ще има повторение на Стауса от 20:30 мин. предполагам на 10 еп.  newsm78 newsm78 Навити да гледат отново НЕревнивия Джан бей?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 556
Добро утро!

Ето "нещо" за гледане, но предупреждавам, че е преди всякаква редакция Simple Smile)))

Статуса -10 с буквички

Линк http://vbox7.com/play:b7b97b1018
.    Много ,много благодаря !!! От неделя 4акам да дойде събота  така съм загазила с този сериал   а не  съм първа мадост !!! Оби4ам ви моми4ета !!!!.

# 557
За всички празнуващите днес, а и не само, порция без милост от Джан бей:   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 558
Поредния от множеството гафове...  hahaha hahaha hahaha

# 559
Здравейте и от мен  Hug
Не знам другите два филма доколко са интересни, но се загледах в ашка и мога да кажа,че сериалът е страхотен.Гледам само серийките с бг субките и мога да кажа,че едва се стърпявам докато станат готови. Понякога много се забавлявам с лелята.За любовните сцени ще трябва да почакам обаче.Интересно ми е какво ще стане,когато Йомер разбере за Дефне и споразумението. Според мен така ще се обърнат нещата, че в този момент тя ще му е асистентка и хем ще се гледат влюбено, хем той ще я унижава, хем ще се ревнуват.Но дали ще стане така, ще гледаме и ще видим

# 560
# 561
  • Пловдив
Момичета  Hug

Честит имен ден на Софи , здраве, хармония и благополучие  smile3525  Hug

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 12:58 от Горгона

# 562
  • София
Честит празник на моят град и всички столичани!

СОФИ, зло да те забрави,
честит имен ден и от мен, желая ти да си здрава, щастлива и все така позитивна!

# 563
  • IT
Изгледах набързо Ягодите пак, и фрагмана с руски субтитри. Очаквам тегав следващ епизод даже може би ще го пропусна. Драми не ми се гледат. След Милост-където си изревах очите накрая и Съла бях решила, че повече турски сериали няма да гледам. Тези ги загледах, освен заради твърде симпатичните мъже и поради това, че са романтични комедии.
Майка ми гледа "Кварталът  на богатите' и каза, че там в една от главните роли играе актрисата, която тук е майката на Чаала.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 13:21 от allexa.7

# 564
Благодаря Ви!!!!
Много се радвам и вълнувам....прекрасно място ,където мога да споделя  хубавите моменти
 от своя живот !
 Благодаря Ви! Бъдете здрави и винаги така искрени!

# 565

Глупак и защо изгони Аиш от леглото Crossing Arms

# 566
Изгледах набързо Ягодите пак, и фрагмана с руски субтитри. Очаквам тегав следващ епизод даже може би ще го пропусна. Драми не ми се гледат. След Милост-където си изревах очите накрая и Съла бях решила, че повече турски сериали няма да гледам. Тези ги загледах, освен заради твърде симпатичните мъже и поради това, че са романтични комедии.
Майка ми гледа "Кварталът  на богатите' и каза, че там в една от главните роли играе актрисата, която тук е майката на Чаала.

Да,Мине Тугай участва в "Кварталът на богатите" там е Ендер Серез и ролята й е страхотна и много добре я играе. Аз съм една от фенките на Прилив и отлив /Квартала на богатите/ и си го гледах като се излъчваше,сега по тв-то рядко го гледам,защото дублажа не ми допада.  Hug Hug Hug Hug

# 567

Здравейте!
Алекс, благодаря за превода и всичко което правиш за нас!
Хубав подарък за празника на София!

От 11 епизод на Статуса

# 568
Поредния от множеството гафове...  hahaha hahaha hahaha

И аз открих гаф  ooooh!  В първия фрагман дават Джан да казва "Сърцето си е твое" и т.н. прав на верандата, а в епизода това го каза на закуска пред Айшегюл Whistling

Алекс   bouquet  за превода!

Изгледах серията, но после коментари, че нямам много време  Laughing

Елиии   bouquet  Ох, Берк, ох   smile3544

# 569

Нещата са сериозни с Джан и Айш,размисъл пред поредна бъркотия която ще сътвори.

Слагам я в спойлер, не заслужава да е в темата  ни

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт