♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 631
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
А, чудесно. Значиии, първо Ибо калесваме на Айвалък с Памирджим, сбирка на лошите момчета - за радост на всички  Flutter .Баръш с това агиттабло нещо ми слиза в класацията  Mr. Green

Още някое лошо момче няма ли да поканим?  Flutter  Иначе ще стане много скучно парти  Naughty

# 616
Веси да ти е живо и здраво братчето.  Не занижавай критериите момиче.

На Берк севгилито с какво се занимава? Актриса ли е ?Ще ме прощавате, че не знам Simple Smile

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виж не съм била толкоз любопитна за севгилито на Берк,ама като пита сега и ми стана интересан hahaha hahaha hahaha hahaha

# 617
Скрит текст:
А, чудесно. Значиии, първо Ибо калесваме на Айвалък с Памирджим, сбирка на лошите момчета - за радост на всички  Flutter .Баръш с това агиттабло нещо ми слиза в класацията  Mr. Green
Вижте сега Памир си е мой Joy Joy Joy Joy
За Ибо и Баръш няма да се караме hahaha hahaha hahaha hahaha
Даже ще ви помогна поне за Ибо,нали е приятелче  Peace Peace Peace
Цитат
Твой е, де, твой.Нали и ти идваш, коркма  hahaha hahaha hahaha
Страх от вас нямам,даже знам ако ме няма ще ми наглеждате Мъжото hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Приятел в нужда се познава  Flutter  Ще пазим Памир, табики-табики  bowuu

# 618
Разкостихте ги тези севгилета на Берк и Баръш Peace

То като се замислите или поне аз никога не съм искала в живота да бъда с някой красив...
Турците знаем,че са много ревниви,ако бяха красиви техните женски в живота,сетове нямаше да има Joy Joy Joy Joy Joy у дома щяха да си стоят hahaha hahaha hahaha hahaha

Самите турци се шегуват със своята ревност и с жените си.
Гледах не отдавна филма,,Обичай ме,, с  USHAN ÇAKIR ,много интересно започва в началото.
Тръгват за Русия или Украйна  няколко турски мъже бизнесмени и представят по следния начин рускините на незапознатите мъже ,един от които е USHAN който скоро ще се жени. Той все роли на нешастно влюбени му върви да играе.
Горе долу това съм запомнила
,,Имало едно време един Крал на Викингите.Тръгнал от Скандинавските страни към Турция и всяка хубава жена която му попаднела я хвърлял в Русия,така стигнал до Турцияза която  останали  останалите жени.
Ето кадри  от филма.

# 619

Още някое лошо момче няма ли да поканим?  Flutter  Иначе ще стане много скучно парти  Naughty
А вие си избирайте кои ще идват,аз няма да се меся във вашите отношения,нали си имам Памирджим Joy Joy Joy Joy Joy Joy
В тази серия Мурат сигурно малко ще го дават #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Искам някоя нова баклава от него hahaha hahaha hahaha hahaha

# 620

На Берк севгилито с какво се занимава? Актриса ли е ?Ще ме прощавате, че не знам Simple Smile

Виж не съм била толкоз любопитна за севгилито на Берк,ама като пита сега и ми стана интересан hahaha hahaha hahaha hahaha

Гюпсе Йозай комедийна актриса

Без милУст Mr. Green

Скрит текст:

# 621

То като се замислите или поне аз никога не съм искала в живота да бъда с някой красив...
Турците знаем,че са много ревниви,ако бяха красиви техните женски в живота,сетове нямаше да има Joy Joy Joy Joy Joy у дома щяха да си стоят hahaha hahaha hahaha hahaha

Гледах не отдавна филма,,Обичай ме,, с  USHAN ÇAKIR ,много интересно започва в началото.
Тръгват за Русия или Украйна  няколко турски мъже бизнесмени и представят по следния начин рускините на незапознатите мъже ,един от които е USHAN който скоро ще се жени. Той все роли на нешастно влюбени му върви да играе.
,,Имало едно време един Крал на Викингите.Тръгнал от Скандинавските страни към Турция и всяка хубава жена която му попаднела я хвърлял в Русия,така стигнал до Турцияза която  останали  останалите жени.
Ето кадри  от филма.

Ели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тоз филм не съм го гледала,комедия ли е?

# 622
  • Пловдив

Ахъм, отворена съм за предложения  Hug Flutter

# 623

Таз е разконспирирана от нас hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
За севгилито на Берк питаме ква е?Изобщо работи ли или е с него на договор за няколко годинки? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 624
Скрит текст:

Ето кадри  от филма.

Ели Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тоз филм не съм го гледала,комедия ли е?

Не и да , но е хубав и си заслужава да се гледа.

# 625
Алекс, Мерве Шарапчоулу е известна с факта, че е гадже на Берк Октай  ooooh!

Весе, в събота не знам дали ще дават много Мурат, но струва ми се, че ще стрелям доста по него  Mr. Green

# 626

Весе, в събота не знам дали ще дават много Мурат, но струва ми се, че ще стрелям доста по него  Mr. Green
А не Нежи hahaha hahaha hahaha hahaha
Колкото и да ме ядоса,няма да си стрелям по момчето,ама Елифа е друго нещо #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Още от сега я почвам,пък и Мурат не действа подмолно като нея Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама и да е замесен в цялата ситуация и прави всичко да ги раздели пак му се кефя.Само така ще осъзнае Джан,че обича А Peace Peace Peace Peace Peace
Алекс, Мерве Шарапчоулу е известна с факта, че е гадже на Берк Октай
И това не ви ли напомня на Д и А?Може ли да има договор между тях? Joy Joy Joy Joy Joy

# 627

Пусто любопитство, инфаркт от уплаха ще ми докара:-)  сега или трябва някоя баба да ми лее куршум или да менпрекавачат два три пъти:-)  Плюх си в пазвата ма не помага, това е природно бедствие #2gunfire

Без милУст Mr. Green

Скрит текст:

# 628
Цитат на: Веси-законната жена на Берк link=topic=871086.msg31607452#msg31607452
За севгилито на Берк питаме ква е?Изобщо работи ли или е с него на договор за няколко годинки? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Грижи се за популярността му из соц.медии не че има нужда Берк от това. Mr. GreenДостатъчно е талантлив за да се е оставил на нея. Peace
Потресена бях от снимката която публикува в мрежата от погребението на дядо му.
Виждам `е сега я няма в Инстаграм. Убедена съм че на самия Берк не му е харесало това.

# 629
  • IT
Офффф, жива да не бях!
Още от сега я почвам,пък и Мурат не действа подмолно като нея Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама и да е замесен в цялата ситуация и прави всичко да ги развали пак му се кефя.Само така ще осъзнае Джан,че обича А Peace Peace Peace Peace Peace
Ама сценаристите да не са забравили, че Мурат помогна на Айш без да я познава в Родос. Не могат да ме накарат да мисля, че е гаден. Като влюбен и зарязан може би ще действа знам ли

Общи условия

Активация на акаунт