♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Веси да ти е живо и здраво братчето.  Не занижавай критериите момиче.

На Берк севгилито с какво се занимава? Актриса ли е ?Ще ме прощавате, че не знам Simple Smile

Алекс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Виж не съм била толкоз любопитна за севгилито на Берк,ама като пита сега и ми стана интересан hahaha hahaha hahaha hahaha

Пусто любопитство, инфаркт от уплаха ще ми докара:-)  сега или трябва някоя баба да ми лее куршум или да менпрекавачат два три пъти:-)  Плюх си в пазвата ма не помага, това е природно бедствие #2gunfire

Гюпсе Йозай комедийна актриса

Без милУст Mr. Green

Скрит текст:
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Оф ама квото да си говорим Гюпсето няма равна от към грозотия за гадже на известна личност hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 631
  • IT
Тази снимка от спойлера е брутална, заболя ме корема от смях.

# 632
  • София
Гупсе може да е всякаква, ама той си я избрал. Wink Значи сигурно и тя носи нещо хубаво в себе си.

# 633
Мен лично ми стана лошо и хич не ми е до смях,ако Баръш си ляга до нея всяка вечер,пък после целува по сетовете Елчин #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Направо ми се догади Peace Peace Peace Peace

# 634

Eто нещо приятно до Баръш, само приятели са
hahaha

# 635
Гупсе може да е всякаква, ама той си я избрал. Wink Значи сигурно и тя носи нещо хубаво в себе си.
Аз не отричам сигурно много го разсмива Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не съм  гледала Делиха ама мисля да го изгледам и да си кажа мнението,бива ли я аджаба?

# 636
А, чудесно. Значиии, първо Ибо калесваме на Айвалък с Памирджим, сбирка на лошите момчета - за радост на всички  Flutter .Баръш с това агиттабло нещо ми слиза в класацията  Mr. Green
Вижте сега Памир си е мой Joy Joy Joy Joy
За Ибо и Баръш няма да се караме hahaha hahaha hahaha hahaha
Даже ще ви помогна поне за Ибо,нали е приятелче  Peace Peace Peace

Айййййй даааааааа....Нали беше на Пепелинка!?!?!?!?! Аааааааааа,не мой крАдИ..... Naughty Naughty Naughty Naughty

# 637
Берк Баръш, аз май се обърках hahaha
Скрит текст:

А това лошо момче newsm78

# 638
А, чудесно. Значиии, първо Ибо калесваме на Айвалък с Памирджим, сбирка на лошите момчета - за радост на всички  Flutter .Баръш с това агиттабло нещо ми слиза в класацията  Mr. Green
Вижте сега Памир си е мой Joy Joy Joy Joy
За Ибо и Баръш няма да се караме hahaha hahaha hahaha hahaha
Даже ще ви помогна поне за Ибо,нали е приятелче  Peace Peace Peace

Айййййй даааааааа....Нали беше на Пепелинка!?!?!?!?! Аааааааааа,не мой крАдИ..... Naughty Naughty Naughty Naughty
Тук май всички знаят,че Памир е мой,ама няма да се караме с Пепелинка,аз не ревнувам ще си го делим...кво да се прави hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 639
Берк Баръш, аз май се обърках hahaha
Скрит текст:

А това лошо момче newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Луда ли си?Щях да се задавя у дома Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Даже него не давам на Елифа hahaha hahaha hahaha hahaha

# 640
  • Пловдив
Хаха, нали знаете, че снимката на Гупсето от спойлера все пак е от роля  Joy Joy Joy И то роля, след която е забърсала Баръш. Начи е голям талант  Mr. Green Нищо повече няма да кажа.   Flutter

# 641
Хаха, нали знаете, че снимката на Гупсето от спойлера все пак е от роля  Joy Joy Joy И то роля, след която е забърсала Баръш. Начи е голям талант  Mr. Green Нищо повече няма да кажа.   Flutter

Ако още някоя от вас ми каже,че е голям талант,честно ще сваля филма и ще го гледам по-скоро от предвиденото hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 642
  • София
Хаха, нали знаете, че снимката на Гупсето от спойлера все пак е от роля  Joy Joy Joy И то роля, след която е забърсала Баръш. Начи е голям талант  Mr. Green Нищо повече няма да кажа.   Flutter

И аз това си помислих. Wink Плюс това, какъвто е срамежлив и затворен по характер, може би външната красота не му е чак такъв приоритет.
А и, при положение, че аз не съм етикет за супер красота, няма да тръгна да обиждам Гупсе. Която има гадже като Баръш. Grinning

# 643
# 644
  • IT
Тинче ти си много бяла и добра Simple Smile Съгласна съм и с двете ви.

Общи условия

Активация на акаунт