♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 10

• 52 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Значиии, Вес, чуя ли нещо за сватби-брадви с Берк и Мерве, теб ще държа отговорна, да знаЙш  Crossing Arms

# 676
Весе , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на братчето ти ! Пожелавам здраве и всички най -хубави неща от живота !

Бъдете си най-голямата опора един за друг!

# 677
Значиии, Вес, чуя ли нещо за сватби-брадви с Берк и Мерве, теб ще държа отговорна, да знаЙш  Crossing Arms
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Сигурна съм,представям си как ще ме стреляш тогаз Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама споко няма да е скоро,нали на Берк дядо му почина на скоро Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 678
Весе , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на братчето ти ! Пожелавам здраве и всички най -хубави неща от живота !

Бъдете си най-голямата опора един за друг!

Благодаря Софи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На теб Честит имен ден!Здраве,късмет и нека щастието е винаги около теб  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 679
И сега да ви покажа кой може да поканим на партито в Айвалък  Flutter

Биркан Сокулу  Flutter  прясно разведен след двугодишен брак, млад и крехък - 85 набор  Whistling

Мислех да поканим също така Енгин Алтан Дюзуатан и Мехмет Гюрсюр, ама женени и двамата, закъсняхме  Whistling

# 680
И сега да ви покажа кой може да поканим на партито в Айвалък  Flutter

Биркан Сокулу  Flutter  прясно разведен след двугодишен брак, млад и крехък - 85 набор  Whistling

Мислех да поканим също така Енгин Алтан Дюзуатан и Мехмет Гюрсюр, ама женени и двамата, закъсняхме  Whistling

Много бързо се разведоха с АслЪ Енвер Peace Peace Peace Peace
Но ми харесваха като двойка Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 681

Оххх беее  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy не мога да спра да се смея  Joy Joy Joy Joy Joy Все едно е продукт в магазина, така си го описала..  Joy Joy Joy Joy Joy и сълзи ми тръгнаха.. ужас...  Joy Joy Joy Joy

# 682
  • По света и в нас.

Баръш не го мислете за срамежлив - напротив, мисля си, че е страхотен женкар, ъъъ пАрдон - бохем  Flutter
Обича живота, купоните и ... жените  Wink

Аз също не познавам никой от известните, но не ми пречи да си казвам мнението, де  Mr. Green
Хич не го мислим.С този влажен поглед дето вади на снимки с фенки няма как да си помисля Баръш и срамежливост.  Wink

# 683
Аз предлагам и Бурак да вземем....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 684

Хич нямате Милост hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 685
  • София
Аз безмилостно си взимам Биркан. Мноооооого го харесвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аслъ не я харесвам много-много, но като двойка ми допадаха. Whistling

# 686
Аз безмилостно си взимам Биркан. Мноооооого го харесвам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм си избрала вече hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хич няма избирам друг Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687
  • София
Берк (от "Гюнешките") или Памир последно? Whistling
Щото при мен са всички Баръш-овци, ама няма да възразя и за един Биркан. (Много "Б"-та, много нещо. В "Парченцата" още от първи сезон заплюх и Бурак Тозкопаран /Озан в сериала/. ooooh!)

# 688

Вземам го и без кола маска на гърдите hahaha

# 689
Берк (от "Гюнешките") или Памир последно? Whistling
Щото при мен са всички Баръш-овци, ама няма да възразя и за един Биркан. (Много "Б"-та, много нещо. В "Парченцата" още от първи сезон заплюх и Бурак Тозкопаран /Озан в сериала/. ooooh!)
Берк в другата тема hahaha hahaha hahaha hahaha
Тука Памир Joy Joy Joy Joy Joy
Поне са 2 само,ами ти как издържаш на този напън незнам Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Озан е сладък,има хубави очи,ама ми е много рус нещо Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт