За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 782
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • София
А, последната и аз я чакам. Защо имаш едно на ум  Rolling Eyes

# 271
А, последната и аз я чакам. Защо имаш едно на ум  Rolling Eyes

Ами обикновено така става,че тези книги,които чакам с нетърпение накрая не ми харесват.   Simple Smile

Ако не си чела,погледни,тук авторката малко е повдигнала завесата.

http://penelopedouglasauthor.com/news/2015/03/17/aflame-prologue-and-chapter-1/

http://penelopedouglasauthor.com/news/2015/03/11/corrupt-scene/

http://penelopedouglasauthor.com/news/2015/07/03/corrupt-teaser-3/

# 272
  • Плевен / София
най после излезе Ястребът....книга 2 от Стражите на Шотландия.В Егмонт е налична за поръчки онлайн.... Party Party Party Party

# 273
  • София
А, последната и аз я чакам. Защо имаш едно на ум  Rolling Eyes

Ами обикновено така става,че тези книги,които чакам с нетърпение накрая не ми харесват.   Simple Smile

Скрит текст:

Да, има и момент на пренавиване, опитвам се да го избягвам, че после се разочаровам. Мерси за линковете, ще ги погледна  Simple Smile

ПП Точно прочетох и втората, за която стана въпрос - https://www.goodreads.com/book/show/16070072-saving-grace   Не е чак толкова зле, става за четене, може да се пробваш.

Допълвам пак с въпрос за книга

https://www.goodreads.com/book/show/25294122-here-s-to-falling - това чел ли го е някой? Защото резюмето ми е малко мътно.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 10:47 от milenaka

# 274
  • Euskal Herria
най после излезе Ястребът....книга 2 от Стражите на Шотландия.В Егмонт е налична за поръчки онлайн.... Party Party Party Party

А като епуб я пуснаха три дни предварително -  на 23-ти беше налична. Купих я, но още не съм почнала да я чета.

# 275
  • Плевен / София
ТОВА НЕ ГО БЯХ ВИДЯЛА....
Скрит текст:

Очаквайте на 06.10.2015 г.!

Прецакана. Така се чувства собственичката на популярен нощен клуб за вампири – Ванда Барковски. Предвид необичайното й занимание, може да се каже, че тя е по-необикновена от приятелите си вампири и ако някой заяви, че е леко необуздана... ами, така да бъде. Ала след като трима бивши служители подават жалба срещу нея заради избухливостта й, Ванда е принудена да посещава курс за овладяване на гнева. И което е още по-зле, Фил Джоунс се съгласява да й бъде наставник. Смъртният, който е забранен за нея...
Ако Ванда знаеше кой – или по-точно какво – всъщност е Фил, то непременно щеше да се замисли дали наистина е толкова привлечена от него, защото истинската му природа е далеч по-дива от всичко, което си е представяла. Той е преборил звяра вътре в себе си, така че е най-подходящият човек, който да помогне на Ванда с гнева й... само ако успее някак да запази самообладание, когато тя го подлудява от страст.
В навечерието на настъпващата вампирска война и въпреки несигурността на утрешния ден, Ванда и Фил ще трябва да намерят общ език и да се преборят с призраците от миналото си, ако искат да изживеят своите забранени нощи.

# 276
Прочетох "Една нощ в Лондон" на Каролайн Линдън! Тя се оказа част от поредица, като само първата книга е преведена! Ако знаех може би нямаше да я започвам, тъй като свърши доста загадъчно... А и историята не беше кой знае какво! Naughty
Като се замисля отдавна не съм чела нещо запомнящо се, което бих препрочела!  Sad
Сега съм започнала втората книга на Лорейн Хийт "Между дявола и желанието"! Peace Началото е обещаващо, но така беше и с първата книга "В леглото на дявола"!Харесва ми стила на авторката, но в първата книга много започнаха да ме дразнят героите към средата...Надявам се сега да не е така... newsm78

# 277
  • Плевен / София

В наличност от 10/10/2015

# 278
  • София
gostenka68, колко годишни са героите в тази поредица?

# 279
  • Сидни
Здравейте, присъединявам се към вас, макар този жанр да не е точно "моят" , но  в последно време ми се чете нещо любовно.
Прочетох за последните 2 дни 3 книжки- " Да целунеш ангел",  " Венчило с дявола" и " Избрах теб", първата най-много мо хареса, макар и тя да беше пълна с клишета, можеше да мине без някои неща историята, за да звучи по-правдоподобна.
Препоръчайте някоя крими насочена любов.

# 280
  • в сърцето на един мъж...
Препоръчайте някоя крими насочена любов.

Тази серия е цялата крими любов  Grinning

# 281
  • Сидни
 Hug мерси..

# 282
  • Плевен / София
не е колежанска история.... Joy Joy Joy
Скрит текст:
за по кратко може Гости... Wink

# 283
  • София
не е колежанска история.... Joy Joy Joy
Скрит текст:
за по кратко може Гости... Wink

Мерси! Peace
Това ме интересуваше т.е. да не са на по 20г., че не ми се чете нещо подобно в момента. Wink

# 284
  • Euskal Herria
Главната героиня е на 19 години, главният беше по-голям. Не е лоша серията.

Общи условия

Активация на акаунт