За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 504
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Ех останаха ми още около 100 стр. от  ''Да поемеш  риска '' на Лори Фостър (все още не ме е впечатлила  и направо се чудя дали да чета останалите .. Thinking) и почвам По кротко лейди , щом я хвалите толкова. 

# 46
Един запис и от мен с Брачен договор на Бъртис Смол   bouquet

# 47
Да се запиша и аз, че да ви следя. :hug Последно време чета по малко вечер докато заспивам, но обикновено заспивам доста бързо, та книгите ми вървят доста бавно. В момента завършвам "Графиня робиня"... интересно дали и кога ще се пренесат във времето на Даяна героите и как ще останат заедно в различните епохи? Дали наистина граф Бат е Маркус?... newsm78

# 48
  • Варна
Половинките на Хард Инк са свързани с общото действие. Нали се борят да си изчистят имената и да разкрият заговора.
 Серията Fever ще от 9 книги, излезли са 7. Януари чакаме 8ма. Само не разбрах какво я прави тип Здрач?  То и какво толкова лошо има в Здрач... Както и да е

# 49
  • гр.София
За поредицата на Лора Кей -Хард Инк.При нас като почнат да издават нещо всички книги да ги пуснат.А те половината книги  ще ги издават половината не.А тези където не ги четат на английски как да ги прочетат.А и ако имало интерес.И как ще решат че има интересПо какво го разбират.Ето аз искам всички да ги пуснат.Но както и да е.😀

Чете ми се нещо любовно ,романтично.И да има крими елемент ,който  те държи в напрежение до края.Предложения.😊

# 50
И аз благодаря за новата тема  Grinning

Мисля,че Чарли и Джеръми ще са двойка,а и на самата корица са двама мъже  Simple Smile

Хм, интересно  Grinning Разбудихте любопитството ми  Laughing

Точно бях решила да прекъсна "Твърда решимост" и да подхвана "Бърз триумф" на Дж. Гаруд.  Чаках я от много време, а преди малко видях, че е качена в ... спасете ме.

# 51
И аз почвам ,,Бърз триумф" .Дано си заслужава чакането Grinning

# 52
 Започнах тази :

Ама то така описателно, кой какво направил,  как си разбъркал кафето, как отишъл до тоалетната, че се отегчих и няма да й дам шанс. :/
Тази , обаче, започва весело, днес се надявам да напредна .

# 53
Аз приключих с първата книга от поредицата Любов под прикритие , така и не ме впечатли тази книга, а чаках ли, чаках. Мисля че приключих и с останалите части без да съм ги чела...
Сега започвам Сю.Е.Ф. - По кротко лейди....да видим дали ще ми хареса

# 54
  • Разпиляна във въображението
Пропуснах ви. И аз заредих тази за лейдито, но нещо не съм въодушевена.

# 55
  • София

И при мен така. Чета я, но не знам дали ще я дочета.

# 56
  • София

И при мен така. Чета я, но не знам дали ще я дочета.

И аз съм така. Днес чакам да ми дойде вдъхновението.

# 57
Здравейте!
Честита нова тема и мерси за нея Simple Smile

Честита нова учебна година на тези от вас,които имат ученици или са учители! Успех!!!

В момента чета "Оковите на миналото", в началото съм , но дава добре.
"По-кротко лейди" ми беше малко забавна, но като цяло образа на главната героиня много ме дразнеше.
Имах чувството, че авторката мрази англичанките, както и да е!
:Твърда решимост" си ми хареса , но аз обичам тази поредица и това, което четох за нея по-горе /как ще се издава/ не ме зарадва ама хич-българска му работа!!
Прочетох и "Сага за Ирландия:" И "Сага за Камерън" и двете поредици ми харесаха. МНого са различни и стават за редуване Simple Smile

Засега стига толкова, че се унесох в писане...Simple Smile

# 58
Oфф почнах лейдито, тцтццц е аман вече от 30 годишни девственици, честно!!   Crossing Arms
Вече не знам какво ми се чете, след лейдито мисля да мина на твърда решимост, пък да видим дали ще ми хареса.
Искам нещо забавно и леко, като книгите на Софи Кинсела Wink

# 59
Здравейте,момичета!  Peace Аз се затрих последните 2 месеца, но съм с малко бебче и още свикваме един с друг... Защо ли се заблуждавах, че изляза ли в майчинство и ще се отдам на романчетата!  Laughing
И тъй като киндъла ми е развален и не остава време за ремонт си купувам книжките, които се продават със списания!  Flutter Още не съм ги почнала, но ми се иска да вляза малко в час с новите заглавия!
Кои книжки бихте ми препоръчали да си купя от по новите на хартиен носител и да не съжалявам за дадените 10-17 лв. Егмонт доста книжки издадоха напоследък, кои ви харесват?
 Хубава ли е "Индия Плейс" или тази новата книга на Силвия Дей? Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт