За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 160
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Много, много съм т.....па, объркала съм линка, аз говоря за :https://www.goodreads.com/book/show/9739047-make-me-sir?from_sea … h_version=service Просто разглеждах Този мъж и копнах грешно.
Тези ги изоставих на средата на втората или третата книга.

# 511
  • Euskal Herria
Да, официално от вчера е в продажба, но можеше да се поръчва предварително. Приятелките ми я коментираха още когато беше пусната като фен фик.
Не знаех, че е била фенфик. Знаеш ли как е било заглавието и от Здрач фиковете ли е?  Може да съм я чела ако е. Едно време изчетох стотици.
Сега отворих в ГР, много я плюят. Май ще пропусна.
Неволно съм те подвела. Не е била фен фик, направо като книга е излязла. Ама то наред с всичко, което четяха и коментираха, даже тогава заради мен търсеха дали "Този мъж" я има на руски. Извинявам се.

# 512
И аз чакам отзиви от "Този мъж" и макар, че често го споменавате в последните коментари няма конкретно мнение за самата книга!  Whistling
Започнах "Оковите на миналото" на Щефани Грас и съм почти до средата, но не ме грабва изобщо!  Sad Много се дразня като чета книги за това как по време на войни, в случая мястото е Афганистан се заражда голямата любов! Той е пленник, тя лекарка и за познанство от 2,3 дни вече правят секс и са влюбени, макар през половината от това време той да е в безсъзнание, а тя лекува раните му! ooooh! Много ми е измислено,  но ще си допрочета книгата поне да разбера  за чия смърт е отговорна главната и защо ЦРУ я преследва!  

# 513
Да, официално от вчера е в продажба, но можеше да се поръчва предварително. Приятелките ми я коментираха още когато беше пусната като фен фик.
Не знаех, че е била фенфик. Знаеш ли как е било заглавието и от Здрач фиковете ли е?  Може да съм я чела ако е. Едно време изчетох стотици.
Сега отворих в ГР, много я плюят. Май ще пропусна.
Неволно съм те подвела. Не е била фен фик, направо като книга е излязла. Ама то наред с всичко, което четяха и коментираха, даже тогава заради мен търсеха дали "Този мъж" я има на руски. Извинявам се.

Яна,

тази книга  на Малпас - "Одна обещанная ночь", открих по руските сайтове, качена е преди две седмици: https://www.litmir.co/bd/?b=267196

# 514
  • София
А някой има ли мнение за тази поредица на Дж. Малпас, аз и нея съм я отбелязала за четене?

ПП Руснаците малко са обединили заглавията ми се струва. Поредицата се казва "Една нощ", а първата книга евентуално "Обещана" - https://www.goodreads.com/series/125680-one-night

# 515
Milenaka,не съм я чела и в последно време трилогиите за едни и същи герои ги избягвам,еднообразни са ми.

# 516
И аз чакам отзиви от "Този мъж" и макар, че често го споменавате в последните коментари няма конкретно мнение за самата книга!  Whistling
Започнах "Оковите на миналото" на Щефани Грас и съм почти до средата, но не ме грабва изобщо!  Sad Много се дразня като чета книги за това как по време на войни, в случая мястото е Афганистан се заражда голямата любов! Той е пленник, тя лекарка и за познанство от 2,3 дни вече правят секс и са влюбени, макар през половината от това време той да е в безсъзнание, а тя лекува раните му! ooooh! Много ми е измислено,  но ще си допрочета книгата поне да разбера  за чия смърт е отговорна главната и защо ЦРУ я преследва!  
На мен много ми хареса книгата! Може би малко ми се влачеше в началото, но определено ме грабна и чакам следващата част! Peace

# 517
  • София
Стигнала съм до 30% - дотук и на мен ми харесва. Определено е от типа на Нюансите, Кросфайър, Manwhore. Единственото, което не ми харесва е, че Джеси се опитва да се разпорежда с нея малко повече от приемливото за мен.

# 518
  • София
Сега ще ме накарате да я купя след тези отзиви. Wink Кога се очаква в ел. вариант, че ми е по-удобно да чета? ЕГМОНТ май ги пускат бързо и в ел. вариант.

Скрит текст:
Ще отскоча тези дни и до книжарницата.

# 519
  • Euskal Herria
Мисля, че досега до 10-тина дни най-късно са пускали и електронния вариант. И аз него чакам - по-удобно ми е за четене, а и веднага го получавам.

wachtelin, благодаря!  bouquet

# 520
  • София
YanaDG, мерси за инфото! Peace

# 521
А някой има ли мнение за тази поредица на Дж. Малпас, аз и нея съм я отбелязала за четене?

ПП Руснаците малко са обединили заглавията ми се струва. Поредицата се казва "Една нощ", а първата книга евентуално "Обещана" - https://www.goodreads.com/series/125680-one-night

Само тази книга открих по руските сайтове, и тя е фен превод на/или за някаква група. Едва 16% от книгата съм прочела, но не съм на "черешката" от нея.
Довечера ще проверя немските сайтове, надявам се да открия нещо, преди да купувам ще изчакам да дадете отзиви за книгата на Малпас на БГ, ако пак е за БДСМ, без мен. Още не мога да прежаля едни 14 лв за книгата на Бет Кери, които дадох лятото в една софийска книжарница.
Може да съм крайна, според някой, но имам чувството, че всяка пета или шеста книга преведена на БГ, от съвременна авторка е за нетрадиционен секс. Ей Богу, много продаваема и печеливша тема.

# 522
  • София
И на мен ми е писнало от БДСМ, а в "Този мъж", доколкото прочетох, има. Въпросът е дали е в по-умерени количества, или авторката е прекалила. Ако е първото, със сигурност ще мога да го преглътна, и ако само това е проблемът на книгата, е доста вероятно да ми хареса. Обаче ако търсиш нещо подобно на Нюансите, Кросфайър и от сорта, но без БДСМ, виж тази дали я има на руски - https://www.goodreads.com/book/show/22892122-manwhore?ac=1  Ако ти се чете нещо като тях, има много голяма вероятност да ти хареса. Обсъждали сме я в темата, повечето отзиви бяха положителни, втората се хареса по-малко  Simple Smile

# 523
Момичета помагайте, няма какво да чета. Искам някое съвременно романче , но без камшици, белезници и т.н..  просто нещо леко на български  Не мога да си харесам нищо, всички книги който гледам ми се виждат еднакви..и много предвидими.

# 524
И на мен ми е писнало от БДСМ, а в "Този мъж", доколкото прочетох, има. Въпросът е дали е в по-умерени количества, или авторката е прекалила. Ако е първото, със сигурност ще мога да го преглътна, и ако само това е проблемът на книгата, е доста вероятно да ми хареса. Обаче ако търсиш нещо подобно на Нюансите, Кросфайър и от сорта, но без БДСМ, виж тази дали я има на руски - https://www.goodreads.com/book/show/22892122-manwhore?ac=1  Ако ти се чете нещо като тях, има много голяма вероятност да ти хареса. Обсъждали сме я в темата, повечето отзиви бяха положителни, втората се хареса по-малко  Simple Smile

https://www.litmir.co/a/?id=79714

Двете книги на Кати Еванс, които се намират на тези руски сайтове, които аз посещавам. Имам пет нейни книги на немски, една от които предлаганата от вас. Имам доста книги за четене, но предпочитам да чета на майчиния си език, не че не съм всеядно, стига книгата за ме захапе.
С удоволствие бих чела книга с умерено количество БДСМ и елегантно поднесен сюжет, в който секса е само  допълнение към персонажите на героите, а не героите да са допълнение към секс сцените...

Момичета, има някоя изчела "Обещание" на Кирстен Ашли и би ли споделила в резюме отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт