За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 775
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София
gostenka68, колко годишни са героите в тази поредица?
Главната героиня е на 19 години, главният беше по-голям. Не е лоша серията.

Оууу, 19г.???

Е, вероятно ще я започна, пък ще видя.

Мерси! Peace

# 286
  • София
missence, ако ти се чете нещо за по-големи, хвърли поглед на тази поредица - https://www.goodreads.com/series/89222-exquisite  Добра е и мисля, че ще ти хареса. А в момента чета това - https://www.goodreads.com/book/show/25294122-here-s-to-falling  По средата съм и засега книгата е повече от превъзходна, но искам да я приключа, преди да я оценявам. Става въпрос за трима приятели от детинство - две момчета и едно момиче - как се запознават, как се развиват отношенията между тях, как едното момче се влюбва в момичето... Историята се разказва от името на вече порасналите момче и момиче. Стилът е страхотен, чете се леко и имам усещането, че това ще бъде книга, която няма да се чудя за какво ставаше въпрос.

# 287
Тази книга "Твърде далеч" първа ли е и от колко книги е поредицата? Peace

Ако може и някой да ми каже дали си заслужава "Лъжецът" на Нора Робъртс, защото тя има както много силни книги така и много слаби, а не ми се дават 16 лв. за нещо посредствено? newsm78

Също така ме интересува поредицата на Л.Кейпас за сезоните!  Simple Smile Аз успях да прочета първите 2 книги, третата до последно я нямаше никъде качена а предполагам, че вече е излязла и четвъртата?  Може ли да ми кажете с две думи дали са хубави... Извинявам се за въпросите, сигурно сте ги обсъждали в темата, но нямам време да се върна назад в хронологията...   bouquet

# 288
  • София
milenaka, много благодаря. Ще ги погледна. Peace

Скрит текст:
Не, че е лошо да са на 19г. Явно аз остарявам и за мен са си деца, които трудно ще изградядат стабилна, дълготрайна връзка. Не, че е невъзможно, но сигурно съм се отдалечила от тази възраст. Blush

hrisi04, "Твърде далеч" е поредицата.

Скрит текст:
1. Пропадане
2. Никога

"Дявол през зимата" я няма никъде качена. Аз я имам на хартия. Не е лоша, но не е и нещо кой знае какво.

# 289
missence благодаря за уточнението!
Ще изчакам с тази поредица "Твърде далеч"-може би като излезе цялата а и като споделите повече впечатления! Първата книга сигурно сте я обсъждали, но нямам спомен!  newsm78

# 290
  • в сърцето на един мъж...
На Нора аз я четох наскоро. Принципно не е лоша, от хубавите книги е, писана като за нея, не за пари  Mr. Green Обаче на мен ми дойде малко дълга. Иначе се чете леко, приятно и бързо. Ама най-лесно като отидеш в книжарницата, отвори я, напосоки, и прочети малко да видиш ще ти допадне ли.

# 291
  • Плевен / София
gostenka68, колко годишни са героите в тази поредица?
Главната героиня е на 19 години, главният беше по-голям. Не е лоша серията.

Оууу, 19г.???

Е, вероятно ще я започна, пък ще видя.

Мерси! Peace
като писах, че не колежанска история имах в предвид, че действието, поне в първата книга не се развива в колеж и не е като Бъди с мен или Красиво бедствие....

# 292
  • София
гости, да, да разбрах. Мерси! Peace

Последна редакция: сб, 03 окт 2015, 12:22 от missence

# 293
Може ли малко помощ за една поредица...не се сещам нито авторката,нито как се казваха книгите:)
Три сестри и осиновеният им брат са разделени след като родителите им умират при катастрофа/ бащата беше пастор и бяха обвинени в някаква кражба/.

# 294
  • Стара Загора
Момичета чета поредицата Макгрегър на Нора Робъртс но не намирам книга 7. Някой да я има случайно?
И още нещо...да ми препоръчате книги...но по-крими да са. Баща ми чете такива.
Благодаря ви

# 295
Може ли малко помощ за една поредица...не се сещам нито авторката,нито как се казваха книгите:)
Три сестри и осиновеният им брат са разделени след като родителите им умират при катастрофа/ бащата беше пастор и бяха обвинени в някаква кражба/.
Поредицата на Кристина Дод , първата книга се казва " Такава, каквато съм " . Simple Smile

# 296
Момичета чета поредицата Макгрегър на Нора Робъртс но не намирам книга 7. Някой да я има случайно?
И още нещо...да ми препоръчате книги...но по-крими да са. Баща ми чете такива.
Благодаря ви

И аз съм на същата поредица, задавах същия въпрос и затова си позволявам да ти споделя отговора,който получих тук, дано ти помогне  и на теб!

Бунтът като 0,1 книга
1. В пламъка на страстта
2. Да изкушиш съдбата
3.Всичко е любов
4. Зовът на сърцето
5. Сега и завинаги
6. Търсачи на щастие
7. Джакпот
8. Сезони на любовта
9. Слънчевата Кембъл

Приятно четене! Simple Smile

# 297
  • София
Скрит текст:
missence, ако ти се чете нещо за по-големи, хвърли поглед на тази поредица - https://www.goodreads.com/series/89222-exquisite  Добра е и мисля, че ще ти хареса.
А в момента чета това - https://www.goodreads.com/book/show/25294122-here-s-to-falling  По средата съм и засега книгата е повече от превъзходна, но искам да я приключа, преди да я оценявам. Става въпрос за трима приятели от детинство - две момчета и едно момиче - как се запознават, как се развиват отношенията между тях, как едното момче се влюбва в момичето... Историята се разказва от името на вече порасналите момче и момиче. Стилът е страхотен, чете се леко и имам усещането, че това ще бъде книга, която няма да се чудя за какво ставаше въпрос.
Прочетох я. Много, много хубава книга. Отдавна не бях попадала на толкова силен любовен роман. Като сюжет не е леко четиво, има тежки моменти, видях, че се основава на истински събития, но въпреки това и заради това я препоръчвам с две ръце. Сега обаче нямам представа какво да започна, което да не ми бледнее и да не зарежа.

# 298
  • София
milenaka, има ли happy end?

# 299
  • София
Има, да  yes  Може би малко горчиво - сладък.

Общи условия

Активация на акаунт