За тези, които четат любовни романи - 19 тема

• 79 134
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Мисля, че е време някой да се похвали, че чете нещо хубаво и интересно Laughing

# 526
Момичета помагайте, няма какво да чета. Искам някое съвременно романче , но без камшици, белезници и т.н..  просто нещо леко на български  Не мога да си харесам нищо, всички книги който гледам ми се виждат еднакви..и много предвидими.
Поредицата Дъблин Стрийт се сещам на първо време,определено на мен много ми хареса,а и тук съм чела само положителни мнения,особено за първите книги  Peace

# 527
Мисля, че е време някой да се похвали, че чете нещо хубаво и интересно Laughing

Хихи, е няма да съм аз за съжаление!  Mr. Green Завърших "Оковите на миналото" и не ми хареса, с мъка я прочетох... Нямаше романтика, нямаше и нищо криминално, което да държи в напрежение! Много се чудя дали изобщо ще прочета втората книга, затова ще чакам отзиви и за нея!  Peace

# 528
Прочетох кн 3 и кн 4 от "Сезони на любовта" на Лайза Клейпас на руски език.Малко се узорих ,но ми беше любопитно да видя какво става и с останалите 2 героини.Дано и на бълг.език излязат в ел.вариант

# 529
  • Варна
Аз си чета Бюкянън братята на Джули Гарууд и чакам някой да избухне със супер находка от към интересна книга. Тия са като семки, едни и същи.

# 530
  • София
Аз пък "Наградата" на Дж. Гарууд, за сега ми харесва, но съм в началото още.

# 531
  • София
Почти нямам време да чета и съм стигнала едва до 51-52% на "Този мъж ". Дотук книгата ми харесва много, нито нсмек за БДСМ.

# 532
Здравейте някой чел ли е новата книга на Джейми Макгуайър- Красива забрава?
За,,Този мъж,, книгата е поредица нали така?А в другите книги пак ли е продължение на историята на геройте от първата?

# 533
  • София
Коя книга имате предвид като говорите за Този мъж?

This Man by Jodi Ellen Malpas http://www.goodreads.com/book/show/16140036-this-man
That Man by Nelle L'Amour http://www.goodreads.com/book/show/21522856-that-man-1

# 534
  • София
Мама бобо, да, трилогия е, за една и съща двойка, от типа на Нюансите и Кросфайър.
Меди, за първата.

# 535
Момичета помагайте, няма какво да чета. Искам някое съвременно романче , но без камшици, белезници и т.н..  просто нещо леко на български  Не мога да си харесам нищо, всички книги който гледам ми се виждат еднакви..и много предвидими.
Поредицата Дъблин Стрийт се сещам на първо време,определено на мен много ми хареса,а и тук съм чела само положителни мнения,особено за първите книги  Peace
Благодаря,но вече съм чела и 3те книги, 4та не съм я срещала във електронен вариант .

# 536
Благодаря,но вече съм чела и 3те книги, 4та не съм я срещала във електронен вариант .

Вики, освен да ти препоръчам "Перфектният мъж" на Линда Хауърд, "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън и няколко книги от Джули Джеймс! Щом ги помня значи са ми харесали и направили добро впечатление... Peace

# 537
  • София
Някакви отзиви за тази книга?

Скрит текст:

# 538

Вики, освен да ти препоръчам "Перфектният мъж" на Линда Хауърд, "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън и няколко книги от Джули Джеймс! Щом ги помня значи са ми харесали и направили добро впечатление... Peace
Хриси, Благодаря ти!
Сега видях резюмето на ''Перфектния мъж'' , изглежда е интересна, ще я започна.
Влюбен до безумие ,съм я чела и ми хареса супер много. Ако се сещаш др . подобни книги-  в които героите са бивши , или се познават от по рано , моля да споделиш.
Мисля че до сега не съм чела нищо на Джули Джеймс (може и да не съм запомнила името на авторката),препоръчай и  нещо нейно.

# 539

Хриси, Благодаря ти!
Сега видях резюмето на ''Перфектния мъж'' , изглежда е интересна, ще я започна.
Влюбен до безумие ,съм я чела и ми хареса супер много. Ако се сещаш др . подобни книги-  в които героите са бивши , или се познават от по рано , моля да споделиш.
Мисля че до сега не съм чела нищо на Джули Джеймс (може и да не съм запомнила името на авторката),препоръчай и  нещо нейно.

На Джули Джеймс много ми хареса "Най-сексапилният мъж" (за известен актьор "плейбой'' който се влюбва в обикновена адвокатка- сюжета е доста различен от всичко което съм чела и затова много ми хареса) и "Любовни престрелки" (напомня на Д.Гарууд- Бюканън, но имам хубави спомени от книгата, а има и втора част!  Peace А на "Влюбен до безумие" донякъде напомня "Онази нощ" на Линда Хаъурд  Heart Eyes Дано съм ти помогнала и да харесаш някои от книгите!  Party

Общи условия

Активация на акаунт