Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 678
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Драгоман
Живи и здрави новите бебчета!!!
И аз да се похваля! Мина плановото секцио и си имам дъщеричка Емилия ревливка е, 3400гр, 49см.

# 166
  • София
Честити бебчета на всички мами, родили през послдните няколко дни. Да са ви живи и здрави, много щастливи и послушни. Бързо възстановяване на вички мами, а на тези, които все още са в очакане - бързо и безпроблемно раждане.  Hug

# 167
Честити ви рожбички да си ги гушкате много и да ви радват Hug Hug Hug

# 168
Честито на новите мами!

Аз да питам, възможно ли е да му се появят колики? Както си спи и изведнъж изревава и си свива крачетата, коремчето му къркори.

# 169
Мили мами, не знам дали останахме много 2-в-1 Wink) Но аз съм си още тъй. Вчера на прегледа ми дадоха ултиматум  - ако до 23-ти не родя, ще ме приемат. А приемат ли ме, ще ме срежат... Абе луда работа. дано тръгне да се ражда бебельончето, че инак ... ще имам да му дърпам ушите ...  #Crazy

# 170
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Jen4et012 , честита Емилия ! Да ти е жива и здрава!

Руми ,май наистина тези,които сме още  2 в 1 останахме малко.Стискам ти палци бебчо да тръгне самичък !
А аз ще си чакам....сигурно ще остана последна в темата и ще си пиша сама накрая  Joy

# 171
И аз още съм 2 в 1. Води намалели, плацента зряла, бебе главично, но високо  Crazy

# 172
Момичета, днес се роди нашата Рая Simple Smile, 3300, 50см Simple Smile
Аз бера душа след секцио и нямам търпение утре да стана и да си я гушкам.

# 173
Живи и здрави принцеси Емилия и Рая.

И аз съм още кенгуру. Sad

# 174
  • Пловдив
Живи и здрави новите бебчета!!!
И аз да се похваля! Мина плановото секцио и си имам дъщеричка Емилия ревливка е, 3400гр, 49см.

Честитоо   bouquet   bouquet   bouquet Вече почти всички сме с бебета  Peace Успех на останалите мами с тумбачета Simple Smile

# 175
Честито на всички нови мами и техните бебешори! Да сте живи и здрави и бързо възстановяване!   bouquet

Да се отчета и яз все още "не съм сама" нерегулярни болезнени контракции все още си имам, болката в кръста през деня я нямаше, но от както се смрачи стана по-силна от вчера. Но друго не се случва, не текът води, не пада тапа...

# 176
Мами и аз все още съм 2 в 1 Simple Smile)) В понеделник ми е плановото секцио,чувствам се супер спокойна,което е неприсъщо за мен. Може би като дойде деня ще се спека много лошо. Желая на всички бъдещи майки скоро обебване и живи и здрави дечица Simple Smile

# 177
На 16.09 се роди Даниел, 3380г 50см, естествено раждане, 1седмица след термин. Днес ни изписват, като имам време ще пиша подробности за раждането тук в Италия Simple Smile

# 178
Тази нощ в 1.50ч се роди нашата малка бебка 2340 49см със спешно секцио. В момента е на апаратно дишане в кувиоз и мама е много тъжна.

# 179
Здравейте, радвам се на хубавите новини и бебета. Добре дошли на Станислав, Никола, Емо,, Макс, Мария, двете Любовчета, Мария, Еми, Рая и Даниел. Да са здрави, щастливи и много да радват мама и татко. На всички, които очакват своите съкровища късмет и скоро да се похвалят.
Аз се възстановявам след секциото, вчера ми махнаха конците и казаха, че всичко заздравява добре. Видях д-р Кирякова - прегърнах я и й благодарих за всичко. Вкъщи свикваме със София, кърмим се и се стараем голямата ни щерка Надежда да не се почувства пренебрегната и изолирана. Хубаво е да има бебе вкъщи. Поздрави и хубави почивни дни.

Общи условия

Активация на акаунт