Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 673
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Честито на всички обебили се мами! А на останалите пожелавам скоро да се радват на здрави и пухкави бебета! Simple Smile
Хубаво е наистина да има бебе вкъщи и в същото време страшно.  Ние с малкия Никола от вчера сме си вкъщи и той май започва да има колики.  Какво ползвате срещу колики?
Забелязвам също че пишканото сякаш оранжевее и не знам дали не е от гранулите в памперса. Използвам Памперс засега иначе мисля да пробвам и мостри на Пуфис. Исках също да попитам по колко пъти на ден сменяте памперсите? А за пъпчето ако не е паднало какъв процент спирт ви казаха да използвате?

# 181
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Тази нощ в 1.50ч се роди нашата малка бебка 2340 49см със спешно секцио. В момента е на апаратно дишане в кувиоз и мама е много тъжна.
Честито,мама panteryx86! Всичко ще е наред,все пак ти оставаха само 10 дни до термина,нали?Бебка си е доносена вече.Ще стискам палци  Peace А защо се наложи спешно секцио?

# 182
Тази нощ в 1.50ч се роди нашата малка бебка 2340 49см със спешно секцио. В момента е на апаратно дишане в кувиоз и мама е много тъжна.
Честито,мама panteryx86! Всичко ще е наред,все пак ти оставаха само 10 дни до термина,нали?Бебка си е доносена вече.Ще стискам палци  Peace А защо се наложи спешно секцио?
Благодаря ти.Отидох с контракции на 6мин в Майчин дом и след прегледа се оказа,че се губят тоновете на бебето и че има проблем.Роди се малката ни принцеса и в последствие се оказа,че след моята настинка и кашлица бебата се е разболяла с пневмония и започнала да ака черни акита и по-някакъв начин да се мъчи.Като я извадиха казаха,че водите били като кал и тя се е нагълтала. Close

# 183

Благодаря ти.Отидох с контракции на 6мин в Майчин дом и след прегледа се оказа,че се губят тоновете на бебето и че има проблем.Роди се малката ни принцеса и в последствие се оказа,че след моята настинка и кашлица бебата се е разболяла с пневмония и започнала да ака черни акита и по-някакъв начин да се мъчи.Като я извадиха казаха,че водите били като кал и тя се е нагълтала. Close

Ох,милата.Дано всичко да се оправи и да се приберете скоро у дома с малката принцеса живи и здрави  newsm07 baby

# 184
Всичко ще се нареди и скоро ще се гушкате!

# 185
Честито на новообебилите се! И пожелавам бързо оправяне на болните бебчета!
Ние сме още в болница, надявам се утре да ни изпишат. Кърменето е химера, не иска да засуче и това е. Та аз се цедя и давам от шише колкото и малко да е и дохранвам с АМ. И откакто се цедя реве да яде през час. Предполагам кърмата ми не го засища

# 186
Честито на новообебилите се! И пожелавам бързо оправяне на болните бебчета!
Ние сме още в болница, надявам се утре да ни изпишат. Кърменето е химера, не иска да засуче и това е. Та аз се цедя и давам от шише колкото и малко да е и дохранвам с АМ. И откакто се цедя реве да яде през час. Предполагам кърмата ми не го засища

не се отказвай в никакъв случай! Може да реве и от други неща - може и да се повторя, но при моите проблемът идваше от оригването - оригвах по няколко пъти, инак не ставаше. Когато се приберете у дома  истресът намалее, и лактацията ще се подобри. При мен кърмата ми почна да излиза след като ни изписаха и се прибрахме у дома. Преди това в болницата - ни капка. Спокойно, и ще се справиш - знам си аз  Hug Hug Hug Hug Hug

# 187
На 16.09 се роди Даниел, 3380г 50см, естествено раждане, 1седмица след термин. Днес ни изписват, като имам време ще пиша подробности за раждането тук в Италия Simple Smile
Честота рожба, да е жив и здрав!

# 188
Привет и от нас! На 18 септември в 3.21ч. се роди нашата прекрасна Вяра-3340 , 52 см! Пожелавам на всички неродили мами бързо и безпроблемно раждане като моето Hug

# 189
Честито! Жива и здрава да е Вяра! Hug
Аз и сега имам доволно количество, но той не суче от мен. И се започва драмата с цеденето. Просто е ужасен този омагьосан кръг

# 190
Пaнтери, честитa рожбa! Пожелaвaм ви дa пребори бързо инфекциятa и много скоро дa се гушкaте вкъщи  Hug
Онли, не се откaзвaй с кърменето. Кaто се приберете вкъщи ще се нaгодите. Опитвaй се дa стимулирaш до тогaвa.

# 191
Честито! Жива и здрава да е Вяра! Hug
Аз и сега имам доволно количество, но той не суче от мен. И се започва драмата с цеденето. Просто е ужасен този омагьосан кръг

Ох, и при мен е така. Има, ама моето трудно суче или заспива.
Исках да кажа и за спирта - от болницата ми казаха 90%-тов, тъй като изсушава пъпчето по-бързо. След спирта  се поръсва и с пудра.
Честито на всички нови майчета! Да са живи и здрави бебетата и да бъдат щастливи деца! 💐💐💐💐
Останаха още майки 2 в 1 - на вас успех и лееееко и бързо раждане!!!

# 192
Честито на новите мами!   bouquet Живи, здрави и силни бебчета, които да се превърнат в жизнени и любознателни деца!   bouquet

Всъщност колко мами 2в1 останахме?  newsm78

# 193
Честито на новите мами! Wink

Аз съм още 2в1. Sad

# 194
Честито на новите мами!   bouquet Живи, здрави и силни бебчета, които да се превърнат в жизнени и любознателни деца!   bouquet

Всъщност колко мами 2в1 останахме?  newsm78

И аз съм 2 в 1 Simple Smile
Честита рожба на мама PoliT!!! Hug Ще се радваме да ни разкажеш как е протекло раждането Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт