Време вече не остaнa - много скоро ще съм СЕПТЕМВРИйскa мaмa - Тема №9

• 32 625
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Някой има ли новини от Румка?
Взех да се притеснявам Confused

Кажете как сте с настроенията? Май се мъчи да ме хване някаква депресия, улавям се че понякога изпадам в някакви минорни мисли Tired

# 301
Вчера се роди нашето момченце 3900, 52 нормално раждане.
Здравейте, момичета! Пиша вече от къщи. На 10.09. се роди нашият син Владимир.  3750, 52 см. планово секцио. На 14.09. ни изписаха и сега се напасваме.
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! Simple Smile Бързо възстановяване и спокойни бебчета ви желая Wink

Относно режима, забелязвам, че режим има когато давам точно препоръчителното количетсво кърма + добавка. Меря си я с кантар преди и след кърмене и добавям разликата със шише. При това положение си се буди на 3 часа.
Днес обаче оставих само на кърма, която в повечето случай е по-малко и се буди на 2-2,5 часа, яде малко и пак заспива дълбоко, щото пък не се е наспала от предното спане и стана каша Simple Smile

За сега нямам минорни мисли. Ние останахме без баби - само четиримата и ми е много спокойно и много добре се организираме и справяме. Simple Smile

# 302
Някой има ли новини от Румка?
Взех да се притеснявам Confused

Кажете как сте с настроенията? Май се мъчи да ме хване някаква депресия, улавям се че понякога изпадам в някакви минорни мисли Tired

Не ми говори за мисли. Вчера и оня ден едвам си сдържах сълзите през целия ден. Накрая, разбира се, си и поревах. Гледам го колко е малко и невинно и как всичко е в наши ръце. Не знам дали ще се справя и много ме е страх. Искам да има много хора покрай мен, защото сама няма да мога. Дори за смяна на памперса викам помощник! Рано или късно обаче таткото и бабите трябва да се върнат на работа. Ей тогава какво ще правя???

# 303
Честити бебета на SISI ,ethereala  newsm30
Да ви бъдат живи и здрави и много да ви слушкат и много да си ги гушкате. Rolling Eyes
Аз искам да благодаря за подкрепата на всички ви!
Радвам се на новите бебета и чакам с нетърпение да се напълнят още нови мами.
 Hug Съжалявам само ,че не можах да родя нормално,но важното да са живи и здрави бебенцата.  bouquet

# 304
Жулиета, хем ми е второ, но напълно те разбирам. Ще отмине и ще се справиш, разбира се. Hug
Мен много ме разтройва храненето на малкия, като все спи и се притеснявам стига ли му.

# 305
Вчера се роди нашето момченце 3900, 52 нормално раждане.

Честито бебче! Голям юнак си си отгледала.  Hug  Hug  Hug

# 306
Жулиета, хем ми е второ, но напълно те разбирам. Ще отмине и ще се справиш, разбира се. Hug
Мен много ме разтройва храненето на малкия, като все спи и се притеснявам стига ли му.

И мен това ме притеснява. Все ми заспива, на две три цоквания и спира. Трябва да го пощипвам. Малко по-късно заспива окончателно и нищо не е способно да го събуди, камо ли да яде. Като го сложа да спи пак се разбудва, но при цокване всичко се повтаря отново.

# 307
  • Северо=Западналия край
За храненето и моя бебок е така, огладнява на около 3часа,  цокне колкото да му влезе в стомаха и заспива на гърдата, и като го сложа в креватчето се разбуди и почва да си отваря устата все едно не е ял преди малко. Незнам дали му стига,може би се уморява от дърпането, защото като давам нощно време от шишето АМ там е доста активен и изпива по 60 грама и спи по спокойно. Ще видим на консултацията колко е предал, дано да е повечко, че какъв ми е дребен.

Ей тази Румка ни измъчи, дано всичко да е наред, нейното бебе го чакам с нетърпение покрай тези нейни приживявания Simple Smile

# 308
Момичета,кажете моля ви с какво борите коликите,че вече в чудо се видяхме #Crazy Чувала съм че при момчетата са по-болезнени и продължителни,ама чак пък толкова... И вечер не може да спи заради тях... Моля,който има опит да споделя,всяко мнение ще е полезно Hug Относно настроенията...и аз съм в депресия че това малко човече разчита изцяло на мен за всичко,това ми е толкова плашещо и отговорно... #Crazy Може би защото ми е първо дете,но и без това на този етап не мисля че ще се навия на второ Rolling Eyes

# 309
Момичета,кажете моля ви с какво борите коликите,че вече в чудо се видяхме #Crazy Чувала съм че при момчетата са по-болезнени и продължителни,ама чак пък толкова... И вечер не може да спи заради тях... Моля,който има опит да споделя,всяко мнение ще е полезно Hug Относно настроенията...и аз съм в депресия че това малко човече разчита изцяло на мен за всичко,това ми е толкова плашещо и отговорно... #Crazy Може би защото ми е първо дете,но и без това на този етап не мисля че ще се навия на второ Rolling Eyes

От три различни места ме съветват да купя и давам чай на гранули на Hipp с копър, анасон и кимион. При едната позната първото дете се е оттървало бързо, а на второто е давала още преди да е имало и въобще не се е стигнало до колики или са минали незабележимо. Аз също си купих чая, но засега един път му дадохме и не мога да кажа нищо от личен опит! Успех, дано дечицата ни не минават такива болежки, ама то май е неизбежно......

# 310
  • Драгоман
На мен ми е второ, но пак изпаднах в депресия. А за храненето не се тревожете, щам заспиват, значи не са гладни. Другия вариант е да ги храните, докато спят. Поне моето си суче и на заспало.
А и честито на новите мами за бебченцата  Hug да са ви живи и здрави!  :-*

# 311
Нямам опит с коликите все още, дано ни подминат. Praynig
С каката се изтормозихме, какво ли не давах, накрая купих чай Бебезан и от него и минаваха.

Лошото е, че докато спи спира да суче, сега в 12,30 изяде 50 мл. Поне наддава, засега де Praynig

Някой има ли новини от Румка, да е писала във фейсбук?

# 312
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Честито на новите мами!
Аз рядко пиша, че не остава време.Само с таткото си гледаме бебо.
И при нас започнаха колките въпреки, че сме само на кърма.
Педиатърката ни изписа пробиотик Биогая, но купихме и едни немски капки Lefax, защото
не мога да гледам как малкия се гърчи и свива от болка.Ползваме го от 2 дни обаче и не мога да кажа до колко влияе още.  Peace 

# 313
Честито на новите мами!
Аз рядко пиша, че не остава време.Само с таткото си гледаме бебо.
И при нас започнаха колките въпреки, че сме само на кърма.
Педиатърката ни изписа пробиотик Биогая, но купихме и едни немски капки Lefax, защото
не мога да гледам как малкия се гърчи и свива от болка.Ползваме го от 2 дни обаче и не мога да кажа до колко влияе още.  Peace 

На мен също ми препоръчаха пробиотик на биогая и доколкото разбрах вършат по-добра работа от капките против колики. Само с тях би трябвало също да се оправят.  Peace

# 314
Аз да се оплача с колики сме от 5-ия ден Sad пихме какпки Сап симплекс, помагат ама ни докараха запек. Пием чай на бебезан, сега ми донесоха едни капки Infacol английски много ги хвалят, но още нямам мнение пием ги от днес. Ако някой знае нещо ефективно с удоволствие бих пробвала. За храненето моята си се храни мноого добре, все е гладна Simple Smile но е почти само на АМ (антирефлуксно) понеже имаме проблем. От предното ядяхме по-малко.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 21:42 от benite

Общи условия

Активация на акаунт