Искам да кажа ... (54)_14.09-20.09

• 29 816
  • 499
  •   1
Отговори
# 495
За мен би било голямо мъчение да пиша по този начин.
Големият ми син напоследък доста се е размързеливил и взе да ме дразни. Не е възможно винаги домашните да са за по десет минути писане. Подготовката му за училище е максимум половин час и не желае с нищо допълнително да се занимава. А и е със самочувствието, че всичко знае. От трети клас започват да учат разказвателни предмети, хората твърдят, че учебникът по ЧО е ужасен и не знам как ще се справим с подобно отношение към училището. По-интересно му било да си чете други работи, да си гледа растенията в градината, охлювите, зайците и пр.
Днес са на селски събор с баба им. Аз ще работя следващите два дни, а баща му е твърдо убеден, че детето наистина няма нужда от повече учене ....

# 496
Днес цял ден мързелувам  Blush. Сега съм се загледала във "Фермата"  Flutter.

# 497
  • дядовата ръкавичка
Ние направихме малка разходка в гората над Бистрица. За първи път от 10 години без кучо. Не знам от възрастта ли му е, какво е, но категорично отказа да се качи с нас в колата. Врътна се на улицата и се прибра в двора. Явно преценил, че толкоз разходка му стига. Та така, редиците на планинарите оредяват - тийнейджърът ни бойкотира открай време, сега и кучето .... Ама пък срещнах толкова познати в планината, колкото за цяла година не съм срещала в центъра на София.
Следобяд изпратих щерката за 3 дни на вила на приятелка в Родопите. Голяма радост.

Валери, явно му е достатъчен половин час. Дъщеря ми е вече 7 клас, а почти не съм я виждала да учи повече от 30-40 минути вкъщи. Внимавала в час, казва .. А, учебникът по ЧО, че е ужасен, ужасен е. ... Само този да беше.

# 498
  • Ямбол
Ето едни фонтани, заради които цяла година центърът ни беше затворен и все още част от него е:
Скрит текст:

# 499

Общи условия

Активация на акаунт