Любители на Котки Тема 98

• 40 811
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Утре не му давай да яде, само водичка нека пие, за да не му се разстройва допълнително коремчето.

# 661
  • Пловдив
Предишни теми смего обсъждали, някои беше споделял за разваряване на ориз във водата за пиене. Но не знам съотношения. Аз съм правила във водичката за пиене слагахме малко активен въглен, може би четвърт таблетка. Ако не помага, то и не вреди. Дано се оправи Лъки. Гълъбинка каква е сладичка.
Наша Маца яде тревата само когато е "младичка", с остри листенца. Надъвкана вече, или пък на седмица-две след поникването, хич не я уважава. А другата котка въобще пък не налита на трева, много ми е чудно. И свете обаче обичат трева на таблетки, направо се ококорват като ме видят с пакетчето.

# 662
http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=jdv1445030341w.jpg
.
Това е нашият младеж, който успешно спечели сърцата на баткото и таткото в къщата. Ако помните, много се притеснявах, че котьо "плаче" и иска да яде, а аз го ограничавам. Уви, таткото си е все у дома, и току дава нещо не Мърчо, вече е 6 кг.

# 663
  • Пловдив
Относно тревата,аз съм взела от пазара семена/ръж,жито,ечемик по шепа/Мешах ги   и засаждам от тях в обикновена саксия  /дори няколко/Сложила съм ги в кашпи  с различни цветове /съответно с интериора на стаята/ На на две ,три седмици  ,изхвърлям  цялото съдържание,слагам пръст за цветя и малко от семенцата  най -отгоре на саксията.притискам,пръст отново около 1 ,5 см. Поливам  и на топло покълнват  за 3дни.Така ми е поевтино ,красиво и винаги доволен любимец.

# 664
Утре не му давай да яде, само водичка нека пие, за да не му се разстройва допълнително коремчето.

Мерси,макар че той точно похапна стабилно, хахах, е нищо, в 2ч смена контролен за урината и ще питам Simple Smile

# 665
Съвсем нормално е, когато се наяде след известно време глад да се получи това.
Мъртока нали беше месеци наред с диария, та там съм специалист.

# 666
# 667
 Joy Joy Joy И моят палавник постоянно инспектира да не би да сгреша някоя рецепта докато готвя. Постоянно е до ръката ми. Никакви заплахи не действат при него и дори понякога се тревожа да не би да го порежа без да искам, И чиниите не мога да измия на спокойствие, защото иска да си играе винаги със струята на водата  Laughing  Дори понякога се смеем - "ОТК -то идва".

И един поздрав от фейса: https://www.facebook.com/JamieJanover.artist.profile/photos/a.39 … 959378907/?type=3

# 668
Трева на пакетчета има във Фантастико. Редовно купувам от там . На щанда за котешки и кучешки принадлежности. Садиш в саксия, поливаш. Става страхотна. Моят Дзаг много обича. Аз без трева не оставам. Имам две саксии и ги садя така, че винаги да има.
Плясък, младежът ви е страхотен.... и никак не ми се вижда дебел.
Беба newsm51 newsm51 покажи го това новото пухче. Много е приятно да гледаш снимки на щастливи писанчета.
Дива, толкова мило ми стана. Искаме снимки на всички любимци.

# 669
  • Варна
Ето ни в котешка поза:

За една минута де, после стана така работата:

Хубава събота от нас  Hug

# 670
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пристрастяваща е тази Късметка  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Откъде толкова косъм!  Crazy smile3544

# 671
  • Варна
Незнам и аз, Профи, то косъм, то чудо.... Преди малко хукна по стълбите към мазата, в къща сме, и се завърна с лапи в керемиден цвят  Crazy
Кой знае де е ровила мунята ми тя Simple Smile

# 672
  • На края на вселената!
Бях обещала да ви покажа мияча на прозорци - ето го и него

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=920208604725806& … d=100002100240234
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=920207538059246& … d=100002100240234

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 16:32 от Зайченцето бяло

# 673
  • София
Kaкви красиви шарки има! И очите са невероятни!  Heart Eyes А защо прави така? Иска да излезе на балкона ли?

А Късметка ми иде на я схрускам!  Laughing Толкова е сладка!  Heart Eyes

DreamComeTrue, как е Лъки? Онова с разстройството не се е повторило, нали? Нормално е като е изял разваляща се храна, организмът да се освободи еднократно. То не е и точно разстройство.

Коте, как е котьо? Съвзе ли се от кастрацията?

# 674
  • На края на вселената!
Бъги мие прозореца, точно защото му се излиза на балкона. Но не давам. Бяга при комшиите, не се прилъгва с храна, ходи по перваза на техния прозорец.

Общи условия

Активация на акаунт