Създаване на онлайн магазин

• 32 587
  • 161
  •   1
Отговори
# 90
Имам въпрос, дали използвате складова програма към сайта? Нашият магазин не е добре настроен и в админ панела виждам някакви статистики - въвеждане на доставчик, следене на количества и т.н, автоматично фактуриране и т.н, но не зная до колко е надеждно и дали е по Бг счетоводния стандарт. Всъщност ние нищо не държим на склад, но ми трябва статистика кой продукт от кой доставчик е, доставната цена, колко сме продали и т.н.

# 91
Вера, аз използвам складова програма, която е отделно от сайта.

# 92
  • пловдив
Здравейте, а какво е необходимо за отварянето на онлайн магазин? Фирма, документи..това ме интересува

# 93
  • София
Фирма.
В общите условия за ползване трябва да фигурира името на фирмата с адрес, ЕИК и МОЛ. Мисля че трябва да притежавате и касов апарат. Миналата седмица мисля, че е имало предаване по радиото, в което са съобщили, че данъчните започват проверка.

# 94
Ако имате нужда от помощ пишете ми , ще помагам с каквото мога

# 95
И аз си мисля за онлайн магазин и ще следя вашите коментари

# 96
Здравейте, а какво е необходимо за отварянето на онлайн магазин? Фирма, документи..това ме интересува

Почти всички изисквани документи като за физически такъв( в зависимост от сферата на дейност).

Най-общо регистрираш фирма в най-удобната за теб форма+ касов апарат с връзка към НАП.

# 97
Изобщо не е едно и също дали магазинът ще е виртуален или реален. По-лесно е първото.
Не е задължително да имате касов апарат, ако ще бъде само виртуален.

# 98

Зависи какво ще продаваш и дали искаш всичко да ти е ок, да трябва да имаш документи, фирма и т.н. Но има много търговци във интернет, които нямат фирми и документи и продават по 100 бройки на ден. Имат много добри печалби и добър бизнес. Всичко зависи какво искаш.

# 99
  • София
Затова НАП започва проверки.

# 100
Олх и базара са пълни с такива "търговци". ooooh!

# 101
А търсят ли се уеб магазини? Т.е, продават ли се? Т.е. самите сайтове имам предвид.

# 102
  • София
Имам магазин, но ми се иска да разширя дейността и да направя и онлайн магазин. Аз за съжаление съм от типа хора за които чашата е полупразна, а не полупълна. Вече няколко години отлагам, плаши ме, не зная от къде да почна. Относно техническата част от изпълнението ще разчитам дъщеря ми и зет ми, които разбират, но пък някак не ме въвеждат в материята и аз се лутам, стресирам и накрая се отказвам. Мен ме интересува как подсигурихте стоките. Говорих със собствениците на много от складовете от които зареждам за дропщипинг, ами нямат интерес. Вие как тръгнахте? Първо изградихте собствен онлайн магазин и после ли разширихте с допълнителни партньори? Как си намерихте партньори? Сега издирвам директно производители. Стана доста объркано, но за съжаление и на мен в главата ми е така.

# 103
celika, искаш да продадеш работещ онлайн магазин, само сайт или да купиш такъв?

rozibozi, какви стоки продаваш?

# 104
Не, просто се чудя дали има пари в правенето на магазини.

Общи условия

Активация на акаунт