Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 711
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Уау, невероятно щастлива съм!  Пуснали са нов репортаж от сета на "Светлината", в който показват как Сурадж и Сандия се срещат и се прегръщат - май в тухлената постройка или около нея ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts smile3521 Oha!  loveuuu newsm44 За съжаление още никъде няма линк за този репортаж ...  cry cry cry Но хубавото е, че едно момиче е успяло да направи 3 стоп кадъра от него, за да можем да видим отново нашите сладури Сурадж и Сандия заедно прегърнати и супер сладки!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts  love001 Heart Eyes ppp  Hands Clap Дано намерим и видеото - нямам търпение да видя този момент в епизодите!!!  Praynig Praynig Praynig Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Сурадж и Сандия са Уникални, Великолепни, Прекрасни! Обожавам ги - те са най-страхотната двойка ... newsm51 Two Hearts txtloves Two Hearts  loveuuu Flushed luvbed

# 211
Според мен това не е истинската среща Two Hearts  а романтична фантазия Heart Eyes newsm78

# 212
  • София
Happy Eid mubarak  smile3525 Aнас  Two Hearts

smile3521

Eid festivities  Laughing festive mood

# 213
Здравейте момичета  Hug за всички,за да не пропусна някой не пиша имена.
Ето клипче ново от сета как снимат сцената от която Рокси е пуснала снимки,действителност е фантазия на Сурадж,страхотно е заслужава си да се види.Сандия.Депика и Сурадж/Анас са страхотни нямам думи  txtloves

Уау намерих още едно клипче от сета има и интервюта. Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 12:29 от Rosince

# 214
# 215
наскоро гледах сериал "Будда" там играят двамата синове на СС - Вед и Ванш, поне според мен де

не успях да вкарам стоп кадър - сори
Ванш изпълнява ролята на малкия Будда, а Вед на неговия по-голям братовчед

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 14:30 от Дарья

# 216
  • София
наскоро гледах сериал "Будда" там играят двамата синове на СС - Вед и Ванш, поне според мен де

не успях да вкарам стоп кадър - сори
Ванш изпълнява ролята на малкия Будда, а Вед на неговия по-голям братовчед

Даре  Hug Heart Eyes Този сладур играе Арав, момчето което осиновяват Куши и Арнав  smile3521 txtloves има прилика с Ванш  thumbsup

# 217

Не е честно! Превоооооооод... newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 218
  • София
Привет  Laughing Илиянче Hug Hug Hug Знам Peace ще пусна, но от бързане  и липса на време.....така става Embarassed ако някой намери междувременно нещо като резюме да пуска smile3525 Хубав ден момичета Hug Hug Hug

# 219
Права си скъпа, сега като ми го каза, виждам и аз. Търсих много да видя имената им, но така никъде не ги открих. Сори, че ви заблудих. Може и за Вед да бъркам ... на 5 мин

# 220
От клиповете излиза че Брахат е зарязал Сагарика да се оправя сама  Rolling Eyes
като скри от Сандия че Сурадж я търси и е наблизо  Close а пък него го лъже най-безочливо и остави
да я зазидат Шакар и бандата му Praynig  #2gunfire  без да се опита да я измъкне Thinking

# 221
От клиповете излиза че Брахат е зарязал Сагарика да се оправя сама  Rolling Eyes
като скри от Сандия че Сурадж я търси и е наблизо  Close а пък него го лъже най-безочливо и остави
да я зазидат Шакар и бандата му Praynig  #2gunfire  без да се опита да я измъкне Thinking

А той най-много настояваше за тази мисия. Голямо убеждаване беше, докато Сандия се съгласи да участва, а сега ще я остави да се оправя както може. После обаче ще приеме поздравленията за успеха на мисията (аз съм сигурна, че Сандия ще победи Гарджана), все едно той се е жертвал през цялото време.

# 222
  • София
Права си скъпа, сега като ми го каза, виждам и аз. Търсих много да видя имената им, но така никъде не ги открих. Сори, че ви заблудих. Може и за Вед да бъркам ... на 5 мин

Е това вече си е наш Вед Hug Hug Hug Сладурррр.... Heart Eyes

# 223
Сандия се опитва всичко възможно да спаси страната. Тя е готова да жертва живота си. Тя е свързана с въжетата и влачат в селото, за да я унижи. Сандия е обвързана на кръст и след това пусната вътре в стените. Шекар й казва, че това наказание ще бъде урок за всички полицейски служители. Сурадж достига село Garjana и е там, за да върши неговата отговорност, свързана с брачния обет, че той винаги ще я подкрепя. Сурадж идва там и вижда стените. Той усеща Сандия, че е там и получава една тухла в насипно състояние. Той премахва тухлата и вижда Сандия. Те се държат за ръка и Сандияa плаче. Сурадж разгражда стените и виковете не успяват да получи Сандия. Шекар отнема Сандия далеч от там. Химаншу ще се върне обратно, които ще безпокои Сандия. Ще има голяма борба последователност между Сандия и Химаншу, след което Сандия и Сурадж ще се обединят.

Това разбрах от клипа

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 21:57 от mime7o_91

# 224
Happy Eid mubarak  smile3525 Aнас  Two Hearts Eid festivities  Laughing festive mood

smile3521

Прекрасни снимки Миха! Много ти благодаря ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Благодаря ти и за прекрасното клипче от сета ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Росинце, Софи, Илиана, Мими, Дарья - благодаря и на вас за всичко!
Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт