Тримата са уникално готини и сладки - обожавам ги!!!
Снимката е Великолепна!!! Не мога да ми се нагледам ...
благодаря за превода 
в индийския форум са потвърдили новината за скорошното завръщането на актьора Amit Dolawat
ама то в този сериал всичко вече е възможно
стига са ги разделяли
омръзна ми да гледам безсмислени истории около останалите
особено какви ги вършат Сантош и фамилия в къщата на Рати с/у нашите влюбени 

много хубави снимки и колажи сини донесла 
мерси за превода 
Тоя нали първо го убиха и после го взривиха
от къде изникна гадта мръсна 
мерси за всички разкази ,снимки ,колажи ,видеоклипчета и инфо за нашите светлинки 
надявам се че всичко това са си просто клюки и Сурадж и Сандия ще се съберат на края на тази мисия
Би било страшно тъпо и гадно от страна на Сандия да има друг мъж докато Сурадж е в кома или пък ако не дай си боже умре .Той изпадна в умопомрачения от вестта ,че жена му е мъртва и като се усефери само заради една снимка от която се виждат очите на жена каза ,че това е Сандия и хукна да я търси ,а тя ако вземе ,че го замени за друг ще бъде мноооооого гадничко и изобщо сериаал би изгубил смисъла си ако сценаристите задвижат нещата в такава една посока .
Илиянка
мерси за разказите на сериите на Светлината

Според мен той ако ги вижда само заради тази сладурана не бива да напуска Светлината 

Тези дни излязоха доста новини около епизодите, в които Сандия е зазидана в стената. Миме, благодаря за превода!
Май още ще ни мотаят!
Относно Химаншу, нали беше умрял, сега пък откъде се взе?
И къде е бил толкова време? Май ни предстоят още много епизоди преди СС да се съберат, не преди 2 октомври, дали ще стане преди Коледа!
Но ще почакаме явно, само да се съберат, че после пък и Сантош трябва да се умилостивява!
Сега ще гледам серията в Индия, че още не съм. Лека нощ, момичета! 
Пожелавам му да е здрав и мнооого щастлив
и да продължава все така добре да се справя с ролята на Вед ,а в бъдеще да има и още много други хубави и силни роли
Пожелавам докато играе в Светлината неговия герой Вед да бъде много щастлив с екраните си мама и татко Анас и Дипика и да си има скоро едно хубаво екранно братче или сестриче 

беше мнооого щастлив
малко странно ми се стори че в случая Брахат разбра от Санджи какво става със Сагарика и прие нейната помощ след като терористите са разбрали коя е Сагарика - полицай Сандия Рати и ще я убият за назидание на останалите
и както го пращаше в Пушкар сега взе че му сложи камера на ръката та като отиде в селото да знаят какво става
къде са Закир нали той я забърка в тази мисия
също и другите полицаи под прикритие
че Сурадж сам трябва да се справя и и им върши работата
:

за разказа на клипа от сета 
Илиянка
Ени
Софи
Дарья
Тримата са уникално готини и сладки - обожавам ги!!!
Снимката е Великолепна!!! Не мога да ми се нагледам ...
:

Илиянка
Ени
Софи
Дарья
благодаря за превода 
в индийския форум са потвърдили новината за скорошното завръщането на актьора Amit Dolawat
стига са ги разделяли

:

Илиянка
Ени
Софи
Дарья
благодаря за превода 
стига са ги разделяли

така утре и Сурадж ще се окаже женен за Лалима защото нали си сложи подписа на брачния документ преди да изпадне в шок
колко му е на неграмотната да се подпише и тя сега ако Сантош пак реши да го прави щастлив

и на мен ми харесва много Сурадж в днешните серии по ВОЙО
И на г-жа Кавита май и се хареса гледката ама Сурадж си говри само за неговата хубава Сандия 
Сценаристите ни представят Чави твърде твърде самовлюбена и мислеща единствено за себе си и за своите си нужди
не вярвам и се надавам ,че все пак чак пък такива хора не съществуват .
А Рахул и Рома ще се вземат ли на края или не дават какво става с тях защото като гледам скоро Сандия ще приключи с академията и се прибира в къщи.
мнооого хубави колажи си ни донесла 
Илиянка 

благодаря за превода 
стига са ги разделяли

Тези дни излязоха доста новини около епизодите, в които Сандия е зазидана в стената. Миме,
благодаря за превода , само не разбрах последното изречение, какво трябва да значи "Що се отнася до момента на тяхното събиране, пистата за разделяне ще продължи"? Защото след като се обединят, това не означава ли, че са се събрали или още ще ние мотаят?
Само това не можах да разбера. Относно Химаншу, нали беше умрял, сега пък откъде се взе?
И къде е бил толкова време? Май ни предстоят още много епизоди преди СС да се съберат, не преди 2 октомври, дали ще стане преди Коледа!
Но ще почакаме явно, само да се съберат, че после пък и Сантош трябва да се умилостивява!
Сега ще гледам серията в Индия, че още не съм. Лека нощ, момичета!
Софи, Robin - честно казано аз още по време на взрива във влака подозирах, че Химаншу не е умрял. Дори мисля, че като разказвах епизода споменах, че според мен и него го изведоха и метнаха във водата с жилетка ...
Т.е. вероятно досега би трябвало да е бил арестуван в затвора - но сигурно ще избяга, че и той да цъфне срещу Сандия! Нали са й малко другите неприятности ...
Определено ще бъде интересно обаче - дано все пак сега, когато Бхарат вече каза истината на Сурадж да вземе да каже и на Закир и да включи и него в мисията! Той би помогнал на Сурадж и Сандия!
Robin, в тази част от изречението, която не си разбрала доколкото схванах имат в предвид, че към този момент разделението на Сурадж и Сандия ще продължи - нали те се усещат, но Сурадж още не може да я спаси! Но когато това стане Сурадж и Сандия ще се съберат ...

И аз прочетох последните щуротии.
Сурадж и Сандия се обичат безкрайно - не вярвам нито той да я замени с друга, нито тя да го замени с друг!
Това явно са измислици на антифеновете след като пуснаха новината за Анас.
Вече всеки ден излиза нова и нова гадост. Версии за смяна на лицето след операция - демек с друг актьор, кома, смърт, нови мъже и куп други гадости! Направо като ги чета и ми призлява ...
Че даже и по предаванията говорят глупостите за Анас - от това ми става зле ...
Успокоява ме факта, че винаги е така - каквото и да излезе и по предаванията го пускат като уж сензация или евентуален слух - ужас просто ...
Аз се моля това да не е вярно - Анас да не напуска сериала, Сурадж да не умира - да няма кома или обезобразено лице! Аз лично не вярвам на това, а и нали хора от екипа са казали, че тези неща са измислица!!! Надявам се да е така ...
Освен това режисьора нали каза, че след края на мисията следва трака със завръщането на Сандия и приемането й обратно. Говориха за трета сватба между Сурадж и Сандия! Освен това и Вед очаква и двамата си родители заедно - ако нещо се случи със Сурадж това би съсипало и Сандия и Вед - нея никога не биха я приели. Не вярвам да стигнат до там. Сценаристите и екипа отлично знаят, че феновете обожават Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия и ако един от двамата го няма и сериала би бил унищожен ...
Затова се моля и вярвам, че това са измислици и всичко ще бъде наред! Очаквам си събирането на Сурадж и Сандия и връщането им в къщи заедно ...
Препоръчани теми