Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 715
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Уау, най-накрая намерих снимката на Анас, Дипика и Дев/ Сурадж, Сандия и Вед в цял ръст и оригинална!!!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 Oha! family Тримата са уникално готини и сладки - обожавам ги!!!  txtloves txtloves txtloves Flushed Heart Eyes  newsm76 Two Hearts Снимката е Великолепна!!! Не мога да ми се нагледам ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss  love001 hug

# 226
Сандия се опитва всичко възможно да спаси страната. Тя е готова да жертва живота си. Тя е свързана с въжетата и влачат в селото, за да я унижи. Сандия е обвързана на кръст и след това пусната вътре в стените. Шекар й казва, че това наказание ще бъде урок за всички полицейски служители. Сурадж достига село Garjana и е там, за да върши неговата отговорност, свързана с брачния обет, че той винаги ще я подкрепя. Сурадж идва там и вижда стените. Той усеща Сандия, че е там и получава една тухла в насипно състояние. Той премахва тухлата и вижда Сандия. Те се държат за ръка и Сандияa плаче. Сурадж разгражда стените и виковете не успяват да получи Сандия. Шекар отнема Сандия далеч от там. Химаншу ще се върне обратно, които ще безпокои Сандия. Ще има голяма борба последователност между Сандия и Химаншу, след което Сандия и Сурадж ще се обединят. Що се отнася до момента на тяхното събиране, пистата за разделяне ще продължи.

Това разбрах от клипа

МИМЕ Hug благодаря за превода  bouquet
..откъде го измислиха пак Химаншу newsm78 в индийския форум  са потвърдили новината за  скорошното завръщането на актьора Amit Dolawat ooooh! ама то в този сериал  всичко вече е възможно Rolling Eyes поне Сурадж и Сандия да са заедно  Praynig стига са ги разделяли #Crazy омръзна ми да гледам безсмислени истории около останалите Sad особено какви ги вършат Сантош и фамилия в къщата на Рати  с/у нашите влюбени Heart EyesTwisted Evil

Heart Eyes

# 227
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug много хубави снимки и колажи сини донесла   smile3525
Миме Hug мерси за превода  smile3525
Само лудия годеник на Сагарика липсваше в картинката  smile3511Тоя нали първо го убиха и после го взривиха  newsm78 от къде изникна гадта мръсна  smile3511
Роси Hug мерси за всички разкази ,снимки ,колажи ,видеоклипчета и инфо за нашите светлинки  smile3525
Много хубаво инфо си ни донесла за Анас ,дано и той сам да го потвърди в най-скоро време защото в индийския форум сега пак се върти тази информация ,че Сурадж щял да изпадне в кома ,а в живота на Сандия щял да се появи друг мъж и Сантош да се развихри в омразата си .В крайна сметка никъде не се споменава със сигурност  ,че Сурадж ще умре  newsm78 надявам се че всичко това са си просто клюки и Сурадж и Сандия ще се съберат на края на тази мисия  newsm17Би било страшно тъпо и гадно от страна на Сандия да има друг мъж докато Сурадж е в кома или пък ако не дай си боже умре .Той изпадна в умопомрачения от вестта ,че жена му е мъртва и като се усефери само заради една снимка от която се виждат очите на жена каза ,че това е Сандия и хукна да я търси ,а тя ако вземе ,че го замени за друг ще бъде мноооооого гадничко и изобщо сериаал би изгубил смисъла си ако сценаристите задвижат нещата в такава  една посока .
Софи HugИлиянка Hug мерси за разказите  на сериите на Светлината  smile3525 smile3525
Има едно момиче в индийския форум ,което пуска много сърцераздирателни послания до Анас да не напуска сериала  smile3521Според мен той ако ги вижда само заради тази сладурана не бива да напуска Светлината  smile3521

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 21:53 от Eny87

# 228
Здравейте на всички!  smile3525 smile3525 smile3525
Тази седмица нямах много време да пиша, но ви четях редовно! Благодаря ви общо на всички, за да не пропусна някой, за прекрасните неща, които сте пуснали! Аз също мисля, че ужасния слух, в който се казва, че Анас ще напуска е лъжа, дано сме прави!  newsm17 newsm17 newsm17 Тези дни излязоха доста новини около епизодите, в които Сандия е зазидана в стената. Миме, благодаря за превода!   bouquet Май още ще ни мотаят!  newsm12 bash Относно Химаншу, нали беше умрял, сега пък откъде се взе? ooooh! И къде е бил толкова време? Май ни предстоят още много епизоди преди СС да се съберат, не преди 2 октомври, дали ще стане преди Коледа! #2gunfire Но ще почакаме явно, само да се съберат, че после пък и Сантош трябва да се умилостивява! Banghead Сега ще гледам серията в Индия, че още не съм. Лека нощ, момичета!  smile3524
П.С. Сега намерих тези колажи на Сандия и реших да ги пусна, май не съм ги виждала в темата:

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 22:54 от RobinW

# 229
Днес сладурчето Дев/Вед има рожден ден smile3521Пожелавам му да е здрав и мнооого щастлив bdbaloni и да продължава все така добре да се справя с ролята на Вед ,а в бъдеще да има и още много други хубави  и силни роли  smile3521Пожелавам  докато играе в Светлината неговия герой Вед  да бъде много щастлив с екраните си мама и татко Анас и Дипика   и да си има скоро едно хубаво екранно братче или сестриче  smile3521

# 230
Индийската серия е много хубава - най*накрая Брахат потвърди на Сураджи че Сандия  е жива но с това което прави,като показва снимката и от телефона я излага на огромна опасност Rolling Eyes Сурадж съжали и му каза че винаги е чувствал със сърцето си че Сандия е жива  Heart Eyes  беше мнооого щастлив  Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts Two Hearts Two Hearts  loveuuu Heart Eyes Heart Eyes малко странно ми се стори че в случая Брахат разбра от Санджи какво става със Сагарика и прие нейната помощ след като  терористите са разбрали коя е Сагарика  - полицай Сандия Рати и ще я убият за назидание на  останалите newsm78 и както го пращаше в Пушкар сега взе че му сложи камера на ръката та като отиде в селото да знаят какво става ooooh! къде са Закир  нали той я забърка в тази мисия  newsm78 също и другите полицаи под прикритие Sunglasses че Сурадж сам трябва да се справя  и и им върши работата Heart Eyes #Crazy

# 231
  • София
къде са Закир  нали той я забърка в тази мисия  newsm78 :

Закир няма нищо общо, с вербуването на Сандийка за тази мисия Peace Laughing  bouquet

Миме  благодаря Hug за разказа на клипа от сета smile3503

Роси newsm76Илиянка newsm76Ени  newsm76 Софи  newsm76 Дарья  newsm76

# 232
  • София
Уау, най-накрая намерих снимката на Анас, Дипика и Дев/ Сурадж, Сандия и Вед в цял ръст и оригинална!!!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 Oha! family Тримата са уникално готини и сладки - обожавам ги!!!  txtloves txtloves txtloves Flushed Heart Eyes  newsm76 Two Hearts Снимката е Великолепна!!! Не мога да ми се нагледам ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss  love001 hug

smile3521  txtloves txtloves txtloves

# 233

В сериите по Войо днес много ми хареса Сурадж  в този кадър как изглежда Crazy Heart Eyes smile3521

# 234

Закир няма нищо общо, с вербуването на Сандийка за тази мисия Peace Laughing  bouquet

Със самото вербуване може и да няма
 но той я заведе в Делхи и я предложи на Брахат Rolling Eyes
без него Сандия нямаше да стигне до там ooooh!

# 235
Сандия се опитва всичко възможно да спаси страната. Тя е готова да жертва живота си. Тя е свързана с въжетата и влачат в селото, за да я унижи. Сандия е обвързана на кръст и след това пусната вътре в стените. Шекар й казва, че това наказание ще бъде урок за всички полицейски служители. Сурадж достига село Garjana и е там, за да върши неговата отговорност, свързана с брачния обет, че той винаги ще я подкрепя. Сурадж идва там и вижда стените. Той усеща Сандия, че е там и получава една тухла в насипно състояние. Той премахва тухлата и вижда Сандия. Те се държат за ръка и Сандияa плаче. Сурадж разгражда стените и виковете не успяват да получи Сандия. Шекар отнема Сандия далеч от там. Химаншу ще се върне обратно, които ще безпокои Сандия. Ще има голяма борба последователност между Сандия и Химаншу, след което Сандия и Сурадж ще се обединят. Що се отнася до момента на тяхното събиране, пистата за разделяне ще продължи.

Това разбрах от клипа

..откъде го измислиха пак Химаншу newsm78 в индийския форум  са потвърдили новината за  скорошното завръщането на актьора Amit Dolawat ooooh! ама то в този сериал  всичко вече е възможно Rolling Eyes поне Сурадж и Сандия да са заедно  Praynig стига са ги разделяли #Crazy омръзна ми да гледам безсмислени истории около останалите Sad особено какви ги вършат Сантош и фамилия в къщата на Рати  с/у нашите влюбени Heart EyesTwisted Evil

Heart Eyes

Софи, в сериите около пътуването във злополучния влак, където уж убиха Химаншу, когато Бхарат го удари по главата, в суматохата някой му сложи спасителна жилетка и го замъкна някъде, точно преди взрива. Това дали означава, че Химаншу все пак е жив? Кой не го остави във вагона да умре от взрива и дали през цялото време не се е криел някъде или някой го е криел от полицията? Може би затова сега пишат, че ще се върне в сериала. Мхм ще стане интересно.

# 236
  • София

Със самото вербуване може и да няма
 но той я заведе в Делхи и я предложи на Брахат Rolling Eyes
без него Сандия нямаше да стигне до там ooooh!

Това казвам, той я заведе в Делхи по заръка на началството. Не я е предложил на Бхарат.  Peace Laughing

# 237
Скрит текст:

Това разбрах от клипа

Heart Eyes

Цитат
Софи, в сериите около пътуването във злополучния влак, където уж убиха Химаншу, когато Бхарат го удари по главата, в суматохата някой му сложи спасителна жилетка и го замъкна някъде, точно преди взрива. Това дали означава, че Химаншу все пак е жив? Кой не го остави във вагона да умре от взрива и дали през цялото време не се е криел някъде или някой го е криел от полицията? Може би затова сега пишат, че ще се върне в сериала. Мхм ще стане интересно.

Оказа се че е жив по волята на сценаристите Laughing след като се връща  да си отмъщава на Сандия Close така утре и Сурадж ще се окаже женен за Лалима защото нали си сложи подписа на брачния документ преди да изпадне в шок Laughing Joy Joy Joy колко му е на неграмотната да се подпише и тя сега ако Сантош пак реши да го прави щастлив Laughing..
 след "втората жена на Сурадж" предполагам Химаншу ще е "новия мъж" в живота на Сандия Laughing няма отърване от *новите*.. Joy Joy Joy

# 238

В сериите по Войо днес много ми хареса Сурадж  в този кадър как изглежда Crazy Heart Eyes smile3521

Софи Hug и на мен ми харесва много Сурадж в днешните серии по ВОЙО  smile3521 И на г-жа  Кавита май и се хареса гледката ама Сурадж си говри само за неговата хубава Сандия  smile3521
А бабата на Дилип колко е само несъобразителна да умира точно когато Чави ще ходи на меден месец  smile3511Сценаристите ни представят Чави твърде твърде самовлюбена и мислеща единствено за себе си и за своите си нужди  newsm78 не вярвам и се надавам ,че все пак чак пък такива хора не съществуват .
Рахул голям сладур все пуска майтапи ама началничката серт и не разбира от шега та му се наложи на горкия 50 лицеви опори да направи  Joy Joy Joy Joy Joy JoyА Рахул и Рома ще се вземат ли на края или не дават какво  става с тях защото като гледам скоро Сандия ще приключи с академията и се прибира в къщи.
RobinW Hugмнооого хубави колажи си ни донесла  smile3525
Миха HugИлиянка Hug

# 239

Това разбрах от клипа
https://www.youtube.com/watch?v=gwghSp_BJUI

Heart Eyes

Здравейте на всички!  smile3525 smile3525 smile3525
Тази седмица нямах много време да пиша, но ви четях редовно! Благодаря ви общо на всички, за да не пропусна някой, за прекрасните неща, които сте пуснали! Аз също мисля, че ужасния слух, в който се казва, че Анас ще напуска е лъжа, дано сме прави!  newsm17 newsm17 newsm17 Тези дни излязоха доста новини около епизодите, в които Сандия е зазидана в стената. Мимеbouquet  благодаря за превода , само не разбрах последното изречение, какво трябва да значи "Що се отнася до момента на тяхното събиране, пистата за разделяне ще продължи"? Защото след като се обединят, това не означава ли, че са се събрали или още ще ние мотаят?  newsm12 bash Само това не можах да разбера. Относно Химаншу, нали беше умрял, сега пък откъде се взе? ooooh! И къде е бил толкова време? Май ни предстоят още много епизоди преди СС да се съберат, не преди 2 октомври, дали ще стане преди Коледа! #2gunfire Но ще почакаме явно, само да се съберат, че после пък и Сантош трябва да се умилостивява! Banghead Сега ще гледам серията в Индия, че още не съм. Лека нощ, момичета!  smile3524

Миме, благодаря ти за резюмето на клипа!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Софи, Robin - честно казано аз още по време на взрива във влака подозирах, че Химаншу не е умрял. Дори мисля, че като разказвах епизода споменах, че според мен и него го изведоха и метнаха във водата с жилетка ...  newsm78 Т.е. вероятно досега би трябвало да е бил арестуван в затвора - но сигурно ще избяга, че и той да цъфне срещу Сандия! Нали са й малко другите неприятности ...  no no no Определено ще бъде интересно обаче - дано все пак сега, когато Бхарат вече каза истината на Сурадж да вземе да каже и на Закир и да включи и него в мисията! Той би помогнал на Сурадж и Сандия!  Praynig Praynig Praynig Robin, в тази част от изречението, която не си разбрала доколкото схванах имат в предвид, че към този момент разделението на Сурадж и Сандия ще продължи - нали те се усещат, но Сурадж още не може да я спаси! Но когато това стане Сурадж и Сандия ще се съберат ...  newsm10  Kissing Heart Two Hearts txtloves Praynig Praynig Praynig

Ени, въобще не обръщай внимание на тези глупости ...  Peace И аз прочетох последните щуротии.  Naughty Сурадж и Сандия се обичат безкрайно - не вярвам нито той да я замени с друга, нито тя да го замени с друг!  Praynig Praynig Praynig   Kissing Heart Two Hearts Това явно са измислици на антифеновете след като пуснаха новината за Анас.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Вече всеки ден излиза нова и нова гадост. Версии за смяна на лицето след операция - демек с друг актьор, кома, смърт, нови мъже и куп други гадости! Направо като ги чета и ми призлява ...  newsm45 newsm45 newsm45 Че даже и по предаванията говорят глупостите за Анас - от това ми става зле ...  cry cry cry Успокоява ме факта, че винаги е така - каквото и да излезе и по предаванията го пускат като уж сензация или евентуален слух - ужас просто ...  box box box Аз се моля това да не е вярно - Анас да не напуска сериала, Сурадж да не умира - да няма кома или обезобразено лице! Аз лично не вярвам на това, а и нали хора от екипа са казали, че тези неща са измислица!!! Надявам се да е така ...  Praynig Praynig Praynig Освен това режисьора нали каза, че след края на мисията следва трака със завръщането на Сандия и приемането й обратно. Говориха за трета сватба между Сурадж и Сандия! Освен това и Вед очаква и двамата си родители заедно - ако нещо се случи със Сурадж това би съсипало и Сандия и Вед - нея никога не биха я приели. Не вярвам да стигнат до там. Сценаристите и екипа отлично знаят, че феновете обожават Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия и ако един от двамата го няма и сериала би бил унищожен ...  Peace Затова се моля и вярвам, че това са измислици и всичко ще бъде наред! Очаквам си събирането на Сурадж и Сандия и връщането им в къщи заедно ...
Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart txtloves family

Общи условия

Активация на акаунт