за всички,за да не пропусна някой не пиша имена.Ето клипче ново от сета как снимат сцената от която Рокси е пуснала снимки,действителност е фантазия на Сурадж,страхотно е заслужава си да се види.Сандия.Депика и Сурадж/Анас са страхотни нямам думи

https://www.youtube.com/watch?v=QOlrCpo4_rA
Ухааа, клипа е Великолепен!
Благодаря ти от сърце Росинце!!!
Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия са повече от Уникални! Толкова са готини, сладки и прекрасни.
Много им се радвам как готино снимат романтичната сцена - макар и фантазия на Сурадж сцената ще е страхотна ...
Дипика е толкова красива - момента, в който Сандия прави сърце на Сурадж с ръка, така излегнала се на леглото и после той идва и си я гушка - уаууу ...
Уникални са как се прегръщат и Сурадж гали Сандия - лицата им са едно в друго!!!
Харесва ми и как той бърше сълзите й, а тя се смее и го гледа влюбено!!!
По едно време има един готин момент зад кадър - Анас като прави някакъв знак и Дипика го гледа и се смее! Много са сладки и той даже се облизва ...
Добре се нагушкаха двамата ...

След това Дипика/ Сандия дава интервю! Ето какво разбрах от него от цитатите, които излязоха:

Дипика: Сурадж е дошъл да търси Сандия. Той ще се настани в колибата, в която аз живеех с Манджари.
И когато Сурадж пристигне в тази колиба ще почувства присъствието на Сандия в нея - дрехите й, нещата които тя е използвала.
И там ще последва една сцена мечта, в която той си ме представя. На него му липсва романтиката с мен, той си припомня моментите със Сандия и това е, което снимаме сега"

Тримата са уникално готини и сладки - обожавам ги!!! 
в индийския форум са потвърдили новината за скорошното завръщането на актьора Amit Dolawat
ама то в този сериал всичко вече е възможно
стига са ги разделяли
омръзна ми да гледам безсмислени истории около останалите
особено какви ги вършат Сантош и фамилия в къщата на Рати с/у нашите влюбени
така утре и Сурадж ще се окаже женен за Лалима защото нали си сложи подписа на брачния документ преди да изпадне в шок
Сценаристите ни представят Чави твърде твърде самовлюбена и мислеща единствено за себе си и за своите си нужди 

Както казах и преди, Бхарат много ме дразни с този назидателен тон
взел да учи другите на безопасност
Но пък и двамата толкова опит придобиха през годините, че могат да се справят с всичко, и слава богу!