Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Закирчо уж честен-честен, а май ще престъпи границата на достойнството си с този магнит в компаса на Сандийка и  после като последен страхливец ще трепери да не намерят тоз компас.  И като се разбра за постъпка на Закир, как така не са го изгонили не само от мисия, но и от Академията. По принцип за такива грешни не се прощава в армия. Още повече, че за малко щеше да загине кадет.  Не знам, дали заради това или това е режисирано предварително , че Рома попада при терористите. Това куче сигурно на нея й носи бележки. Жалко. Бяха хубава двойка. Мисля, че тя наистина го харесва. Нали тя самата направи така, че в състезанието на колела Рахул да спечели, а не тя...

Май Сандийката се застъпи за Закир и след тази мисия стават приятели? Поне той започва да й помага да се научи да стреля, не че многоо му се получава. Па нали уж Сурадж й помогна. Но закирчо няма такова търпение като Сурадж, па не й е длъжен, и накрая Агрима вади таз мишена ...

# 256
ДАРЬЯ Hug за да остане в Академията Агрима Сингх каза на Закир че трябва да научи Сандия да стреля точно в мишената  и то мисля че трябваше да уцели  десетина Laughing беше много забавно как Закир зависи от точната стрелба на Сандийка Laughing но все пак успя Peace на учението сега Сандия разкрива Рома убива главатаря  и спасява Агрима Wink тогава и Закир се убеждава че Сандия е отличен полицай забелязва неща на които другите не обръщат внимание вкл и той Hug но все пак до последно се надяваше да вземе купата Hug когато я връчиха на Сандия наистина я поздрави и дръпна една реч  ooooh! като дойде серията ще разберем точно какво си казаха Party приятели стават когато Сандия я понижават в длъжност заради простотиите на Сантош и фамилия той идва шеф на нейното място в Пушкар временно bowuu

# 257
wavey wavey wavey
Heart Eyes
Софи,
Скрит текст:
кой момент/ в сек./харесваш от скачането с парашут на Сандия?

ТАРА Hug благодаря ти за поредния невероятно красив колаж
със Сурадж и Сандия Heart Eyes txtloves smile3521 smile3501

... и Войо епизодите и последните индийски серии + клиповете от сета са толкова интересни
че не остава време да ги коментирам подробно но много ми харесват Heart Eyes
епизода с парашута м/у 12 мин. и 13.20 сек когато най*накрая се отвори  и видя медальона пред очите си Crazy взе го  целуна го и пуснаха тяхната песен е прекрасен Peace в същото време Сурадж  беше много неспокоен и не спираше да се моли Боговете да пазят съпругата му защото мнооого я обича Heart Eyes txtloves точно  както и обеща когато и го сложи - " сега той ще те пази и закриля вместо мен"  Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu loveuuu

# 258
Тази вечер епизода има 6+

Сурадж най-после окончателно разбра, че Сандия е жива, но е в опасност.
На този пазар, където бяха и тримата - Бхарат, Сурадж и Сандия, голямо разминаване падна. На една педя кал се разминаваха така все едно са в лабиринт и 100 декара без да се видят. Накрая, когато Сандия видя Бхарат, Шекар видя нея и я дръпна в страни, забивайки инжекция във врата й. Явно разбраха, че с нея не бива да си правят шега и не можат да я хванат по друг начин, освен да я упоят и оковат, все едно е най най най-страшния главорез в целия свят. Доста ги е уплашила със своите умения да изчезва от капаните. Отново повториха снощните сцени, когато Сурадж и Сандия се разминават и после се сблъскват, но не се виждат. А Сурадж попадна точно на Шекар да пита за Сандия, той я беше прегърнал, защото е упоена и я представи за своята бременна съпруга и се измъкна без да каже нищо, но и без да види снимката на Сурадж, Сандия и Вед. Бхарат дръпна Сурадж встрани, но той си изпусна телефона. И както вече писах снощи Сажни е тази, която взе телефона и ще помогне на Сурадж. Най после Бхарат призна, че офицер Сандия Рати е жива. Сураджи така се зарадва, направо му идваше да литне до небето, каза че през цялото време сърцето му е подсказвало, че съпругата му е жива. А Бхарат му се накара, че показвайки снимката на Сандия той подлага живота й на опасност. Божееее каква е тази полиция, че не разбра, че Сандия наистина е в опасност, а трябваше да научат от една селянка, ами ако тя не беше толкова добра и благодарна на Сагарика. Какво щеше да стане, Бхарат не можа ли да се задйства по навреме и да предотврати случилото се със Сандия. На стола е по-удобно, отколкото в джунглата, типичен шеф.
След като се разбра вече истината, че Сандия е жива и е в ръцете на Гарджана, Сажни обеща, че ще помогне на Сурадж да го вкара в селото. Бхарат му сложи една камера на ръкава на ризата и го изпрати по живо, по здраво да си търси жената. Толкова ли е загрижен за своите подчинени, че рискува живота на цивилен, било то й съпруг на жертвата.

Илиянче   HugHeart Eyes Благодарности  Hug    bouquet Става все по-интересно  Whistling Както казах и преди, Бхарат много ме дразни с този назидателен тон  Crossing Arms взел да учи другите на безопасност  newsm78 а той, какво с допринесе за тази сигурност....май с нищо. Обаче, пък накрая наистина включи Сурадж в мисията/ аз на майтап го казах вчера Joy / и то  като главен следотърсач   Hug А началството после да обира лаврите  Naughty   Но пък и двамата толкова опит придобиха през годините, че могат да се справят с всичко, и слава богу!  bishop  Praynig Praynig

Дааа! Обаче Бхарат трябваше по-рано да каже истината на Сурадж, не да го остави да се мъчи.  Но важното е, че вече всичко се разкри, няма да има повече драми, че Сандия е мъртва и сега Сурадж волю, неволю отива да разузнава вместо полицията. Защо не си свършиха те работата, нали са обучени. Вярно, че Сураджи научи много неща от жена си полицайката, но все пак с голи ръце терористи да бори е малко прекалено. Добре, че Сажни е на тяхна страна и ще помогне малко, че ако беше дала телефона на мъжа си, щяха да погнат и Сурадж да гонят, а това вече е лошо. Бхарат уж е мъж, а се страхува повече и от Сандия!

# 259
Привет момичета. Hug Hug Hug
Минавам само на бързо да ви видя и да ви прочета и ставам.

# 260
Днес сладурчето Дев/Вед има рожден ден smile3521Пожелавам му да е здрав и мнооого щастлив bdbaloni и да продължава все така добре да се справя с ролята на Вед ,а в бъдеще да има и още много други хубави  и силни роли  smile3521Пожелавам  докато играе в Светлината неговия герой Вед  да бъде много щастлив с екраните си мама и татко Анас и Дипика   и да си има скоро едно хубаво екранно братче или сестриче  smile3521

Прекрасни снимки на малкият сладур Дев си ни пуснала Ени!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Много ти благодаря - пожеланието ти към него също е страхотно!!!  newsm76 newsm76 newsm76 Днес 26 септември е рождения ден на Дев/ Вед - аз също искам да му пожелая всичко най-хубаво - много здраве, щастие и успехи!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Нека да продължава да ни радва в сериала с прекрасната си роля на Вед и да видим още много негови сцени с Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия! Те са най-прекрасното екранно семейство ...  newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves smile3521 Oha! nbirthday

# 261
ВЕД newsm59

smile3521 smile3501

Специално пожелание от специален човек bowuu
    nbirthday newsm59  cook  ura  Party Time  costumed034 Tada

Последна редакция: сб, 26 сеп 2015, 17:33 от soffita

# 262
Дипика пусна тези снимка с Дев/ Вед като му честити рождения ден! Страхотни са! Пускам и превод на думите на Дипика, както и на отговора на Дев/ Вед към нея. Много им се радвам ... smile3525  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves  newsm44 nbirthday

Wishing my cutie pie @devyanshtapuriah26 a very very Happy birthday. May God fulfill all his wishes. Lots of love nd blessings.

Thank you mummy! @deepikasingh150 Grinning Thank you everyone else Simple Smile

Дипика: Пожелавам на моят чудесен сладур Дев много, много щастлив/ честит рожден ден. Нека Бог да изпълни всички твои желания. Много любов и благословии ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дев/ Вед: Благодаря ти мамо! Дипика Grinning Благодаря и на всички други Simple Smile

# 263
Софи, благодаря за поздрава с думите на Сурадж/ Анас от рождения ден на Вед!!! Супер се е получило ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts

Тара, Дарья, Боби, Илианче ...
Hug Hug Hug

Пуджа/ Емили и Пари също пуснаха снимки с Дев/ Вед и му честитиха рождения ден! Страхотни са ... smile3501 Two Hearts newsm76 Two Hearts  love001 nbirthday  ura

А тази снимка си я пусна самият той със снимки през годините! Днес навършва 8 - да е жив и здрав. Невероятно талантливо дете е ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 264
Така е РОКСИ Hug много талантливо и харизматично дете е Дев
играе невероятно Hug направо живее с образа на Вед newsm67
интересно ми е дали има публикувани снимки с истинските си родители Flutter
 виждала съм само снимка на другото хлапе което играе Ванш Crazy с Депика и истинската му майка  ooooh!

# 265
wavey wavey wavey
Heart Eyes
Софи,
Скрит текст:
кой момент/ в сек./харесваш от скачането с парашут на Сандия?

ТАРА Hug благодаря ти за поредния невероятно красив колаж
със Сурадж и Сандия Heart Eyes txtloves smile3521 smile3501

... и Войо епизодите и последните индийски серии + клиповете от сета са толкова интересни
че не остава време да ги коментирам подробно но много ми харесват Heart Eyes
епизода с парашута м/у 12 мин. и 13.20 сек когато най*накрая се отвори  и видя медальона пред очите си Crazy взе го  целуна го и пуснаха тяхната песен е прекрасен Peace в същото време Сурадж  беше много неспокоен и не спираше да се моли Боговете да пазят съпругата му защото мнооого я обича Heart Eyes txtloves точно  както и обеща когато и го сложи - " сега той ще те пази и закриля вместо мен"  Kissing Heart Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  loveuuu loveuuu

Тара, аз също ти благодаря за поредните страхотни колажи! Отлична работа ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Епизодите по Войо и тези в Индия са страхотни, но и аз тези дни нямам много време да пиша за тях подробно ...  Peace Когато мога обаче ще го направя ...  newsm76 newsm76 newsm76 Сцената с парашута е една от най-силните - Сурадж и Сандия са невероятни ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Тяхното е истинска и чиста любов ....  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha!

Дарья, Софи - по отношение на Закир! Той в академията доста често ме дразни с поведението си - там има бая трески за дялане, но за щастие после се осъзнава и накрая искрено се радва за Сандия и я поздравява. Пък като дойде да работят заедно вече ще станат и най-добри приятели ...  newsm76 Two Hearts smile3533 Жалко, че Рома ще се окаже част от терористите - много са сладки с Рахул!  smile3518

Софи - за истинските родители на Дев не съм сигурна! Попадах на разни снимки с различни хора, но на никоя не е написал конкретно кои са ...  newsm78

Иначе Дев/ Вед казва, че толкова много се е привързал към Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия, че за него те също са му като истински родители ...
  newsm44  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 266
Здравейте! Аз също искам да честитя рождения ден на Дев/Вед, пожелавам му много здраве, щастие и късмет в живота и кариерата! Нека всичките му желания се сбъднат и още дълго да ни радва в "Светлината"!  nbirthday   newsm67    party023    party002    ura   Tada  Донесох ви едни красоти от индийския форум:

# 267
Вчерашният епизод в Индия беше страхотен!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts

Сурадж купи синдур за Сандия, дори даде на продавача повече пари! После Сурадж и Сандия се разминаха, но бяха много сладки ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Супер много ми хареса момента, когато вятъра духна и Сурадж както си стоеше изведнъж каза: Сандия!!!! Това е любов ...  txtloves txtloves txtloves Сурадж беше сигурен, че тук ще научи нещо за Сандия. Най-много ми хареса като каза: "Сандия, този вятър ме кара да чувствам присъствието ти - знам, че си близо до мен."  Oha! smile3501 Two Hearts txtloves smile3521 Много жалко, че така се разминаваха на панаира - Бхарат също търсеше Сандия. Тя видя, че Гарджана обикалят панаира и затова си покри лицето, побягна и се блъсна в Сурадж!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Пак пуснаха тяхната песен ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes За съжаление те не се видяха - Сандия нали беше с покрито лице и бързо избяга - Сурадж гледаше след нея, но не знаеше, че е Сандия!  no no no Сандия видя Бхарат и тъкмо тръгна към него се появи Шекар/ Чанду също маскиран за панаира и й удари една инжекция във врата ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Няма как да я хване по друг начин - ужасен е! После й покри лицето с шала и я помъкна нанякъде - точно тогава го спря Сурадж!  thumbsup Сурадж попита какво й е на жената, а Шекар го излъга, че това била жена му и е бременна. Сега й е прилошало. Явно Шекар е разбрал за лъжата на Сандия и за това как излъга хората му, та сега пробва същата лъжа!  box box box Сурадж искаше да му покаже снимката и да пита за Сандия, но за щастие Шекар не го изслуша и тръгна мъкнейки я. Ако беше видял снимката щяха да заловят и Сурадж!  cry cry cry Тогава Бхарат хвана Сурадж и тръгна да го тегли - той си изпусна телефона и Сажни го намери и видя снимката на Сурадж, Сандия и Вед!!!  family Heart Eyes Flushed Бхарат се скара на Сурадж и го попита какво прави - всяка грешка би била опасна за мисията! Сурадж започна да моли Бхарат да му каже дали Сандия е жива, защото той знае и усеща, че е така!  newsm76 newsm76 newsm76 Тогава най-накрая Бхарат призна на Сурадж, че неговата Сандия, комисар Сандия Рати е жива! Каза му, че е на тайна опасна мисия и се представя за обикновена гражданка. Затова не бива да показва снимката й.  newsm44 Сурадж се извини и каза, че не е знаел - но толкова беше щастлив мисия като чу, че Сандия е жива - направо се просълзи от щастие. Уникален е Сурадж!!!  newsm51  Kissing Heart Two Hearts txtloves lovekiss Тогава Сажни дойде с телефона и виждайки Сурадж го попита - вие ли сте съпруга на Сагарика, а това е синът ви нали?  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Сурадж си взе телефона и се почуди за какво говори - тогава Сажни каза - Сагарика е Сандия!  smile3501 Бхарат се притесни как така тя знае, но тя обеща да не казва на никого после разказа на Бхарат и Сурадж, че Гарджана са хванали Сандия и са разкрили, че е полицейски инспектор ...  smile3518 Разказа им всичко, което знае включително за нападението на 02 октомври! Така Бхарат разбра, че са го излъгали за датата 15 октомври!  newsm10 Добре, че беше тази жена да му отвори очите, че неговото разузнаване и полиция никакви ги няма. Все чакат ли чакат новини ...  Crossing Arms Сурадж помоли Сажни да го срещне със Сандия поне за малко. Тя му каза, че няма как да стане, но му предложи друг начин - да го вкара някак в селото и така ще успее да му помогне!  newsm18 Heart Eyes Flushed За днешния епизод дадоха как Бхарат ще сложи камера на ръкава на Сурадж и ще го прати в селото под прикритие. Сурадж е супер готин на лодката като идва и слиза ...  txtloves txtloves txtloves А горката Сандия как са я вързали ... този въздух се прави ме да се чувствам присъствието ти, знам, че сте близо до мен. newsm45 newsm45 newsm45 След малко ще си пусна новият епизод.  този въздух се прави ме да се чувствам присъствието ти, знам, че сте близо до мен.lovekiss

# 268
Тази вечер епизода има 6+

Сурадж най-после окончателно разбра, че Сандия е жива, но е в опасност.
Скрит текст:
На този пазар, където бяха и тримата - Бхарат, Сурадж и Сандия, голямо разминаване падна. На една педя кал се разминаваха така все едно са в лабиринт и 100 декара без да се видят. Накрая, когато Сандия видя Бхарат, Шекар видя нея и я дръпна в страни, забивайки инжекция във врата й. Явно разбраха, че с нея не бива да си правят шега и не можат да я хванат по друг начин, освен да я упоят и оковат, все едно е най най най-страшния главорез в целия свят. Доста ги е уплашила със своите умения да изчезва от капаните. Отново повториха снощните сцени, когато Сурадж и Сандия се разминават и после се сблъскват, но не се виждат. А Сурадж попадна точно на Шекар да пита за Сандия, той я беше прегърнал, защото е упоена и я представи за своята бременна съпруга и се измъкна без да каже нищо, но и без да види снимката на Сурадж, Сандия и Вед. Бхарат дръпна Сурадж встрани, но той си изпусна телефона. И както вече писах снощи Сажни е тази, която взе телефона и ще помогне на Сурадж. Най после Бхарат призна, че офицер Сандия Рати е жива. Сураджи така се зарадва, направо му идваше да литне до небето, каза че през цялото време сърцето му е подсказвало, че съпругата му е жива. А Бхарат му се накара, че показвайки снимката на Сандия той подлага живота й на опасност. Божееее каква е тази полиция, че не разбра, че Сандия наистина е в опасност, а трябваше да научат от една селянка, ами ако тя не беше толкова добра и благодарна на Сагарика. Какво щеше да стане, Бхарат не можа ли да се задйства по навреме и да предотврати случилото се със Сандия. На стола е по-удобно, отколкото в джунглата, типичен шеф.
След като се разбра вече истината, че Сандия е жива и е в ръцете на Гарджана, Сажни обеща, че ще помогне на Сурадж да го вкара в селото. Бхарат му сложи една камера на ръкава на ризата и го изпрати по живо, по здраво да си търси жената. Толкова ли е загрижен за своите подчинени, че рискува живота на цивилен, било то й съпруг на жертвата.[/b][/size][/color]

Илиянче   HugHeart Eyes Благодарности  Hug    bouquet Става все по-интересно  Whistling Както казах и преди, Бхарат много ме дразни с този назидателен тон  Crossing Arms взел да учи другите на безопасност  newsm78 а той, какво с допринесе за тази сигурност....май с нищо. Обаче, пък накрая наистина включи Сурадж в мисията/ аз на майтап го казах вчера Joy / и то  като главен следотърсач   Hug А началството после да обира лаврите  Naughty   Но пък и двамата толкова опит придобиха през годините, че могат да се справят с всичко, и слава богу!  bishop  Praynig Praynig

Дааа! Обаче Бхарат трябваше по-рано да каже истината на Сурадж, не да го остави да се мъчи.  Но важното е, че вече всичко се разкри, няма да има повече драми, че Сандия е мъртва и сега Сурадж волю, неволю отива да разузнава вместо полицията. Защо не си свършиха те работата, нали са обучени. Вярно, че Сураджи научи много неща от жена си полицайката, но все пак с голи ръце терористи да бори е малко прекалено. Добре, че Сажни е на тяхна страна и ще помогне малко, че ако беше дала телефона на мъжа си, щяха да погнат и Сурадж да гонят, а това вече е лошо. Бхарат уж е мъж, а се страхува повече и от Сандия!

Миха, Илиана - определено става все по-интересно!  newsm10 Споделям мнението ви за Бхарат! Трябваше по-рано да каже на Сурадж, че Сандия е жива!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ясно е, че сега Сурадж отива да помогне на съпругата си и двамата заедно ще се борят с Гарджана - но дано Бхарат вземе, че се размърда и да прати Закир и още някой да им помогне. Това не е шега работа ...  Praynig Praynig Praynig Той седи и чака новини, а другите действат - не става така! 02 октомври наближава - Сандия направо я съсипаха. Как ли не я мъчат вече. Стига е чакал.  no no no Вярвам, че Сурадж и Сандия заедно ще се справят с Гарджана и се надявам, че нищо лошо няма да се случи на никого от тях. Те трябва да се върнат живи и здрави при Вед!  Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 269
Новата индийска серия също е интересна Hug и малко тъжна Sad
Сажни обеща да помага на Сурадж за Сандия  като намери къде я държат Гарджана и Шекар
но Сурадж трябва да влезне в селото чрез местни мъже ooooh! за целта той ще бъде пак сладкар  chef
Брахат официално го вкара в мисията като му обясни какво представлява newsm78 сложи му камера в ръкава и му даде мобилен телефон за връзка като му каза да внимава много да не се доверява на никой и да не го кара да съжалява защото за първи път вкарва цивилен в мисия newsm78
Сандия е затворена в едно тъмно място  пак изтезавана и си спомняше как мели пшеница със Сантош гушка Вед и си говореше със Сураджи когато разглеждаха албума преди да тръгне на мисията Heart Eyes
  а Сантош приготвя сладки ладу за Лалима да бъде силна newsm66   която след болницата ще дойде пак у тях да се запознае с някой но не разбрах с кой и защо ooooh! само да не е със Сандия Heart Eyes Laughing Laughing Laughing

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт