Светлината на моя живот - Тема 9

• 64 385
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София

Като за лека нощ да отбележа, че Химаншу в този си вид хваща окото. Знам, че не го харесвате, заради ролята, но като визия не може да му се отрече, че без очилата си е голям красавец. Е, Сурадж разбира се е на първо място, но Химаншу и Шекар също са newsm10 Лека нощ и дано утре имаме повод за радост, макар и малко.

Аааа молим Joy Joy Joy Joy Химаншу ми е любимец, актьора де rotfImbo Crazy, от отдавна съм му хвърлила око Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илиянче Hug Hug Hugзначи имало и други поклоннички Crazy Whistling на Химаншувия  Laughing виж Шекарчо става, но тоз пъвият ми е слабост hahaha Шегата на страна Heart Eyes подкрепям те на сто % Hug Hug Hug Hug
Сурадж какво да го коментирам, то е ясно-първенеец! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роска Hug Hug Hug
ше поясня при първа възможност за Сантори Hug благодаря ти за разказа  bouquet  bouquet  bouquet и за снимките на Анас Crazy  и Дипика Crazy добре се забавляват Hug Hug Hug

Хубава вечер и от мен момичета  Илиянче Hug Роси Hug

# 466
Излязоха още 2 нови невероятни снимки зад кадър на Анас и Дипика с Амит Долават/ Химаншу!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Той се е снимал първо с Дипика, после и с Анас!  newsm76 Надявам се да се е снимал и с двамата заедно - предният път добре се позабавляваха тримата ...  Praynig Praynig Praynig Снимките са много хубави - Анас и Амит даже вдигат наздравица ...  Joy Joy Joy Личи си, че отново са се забавлявали ...  smile3501 Както знаете Амит е голям фен на двойката Сурадж и Сандия. Той каза, че за него е голямо удоволствие да снима с Анас и Дипика, които зад кадър били много готини и забавни хора!!!  smile3521 txtloves newsm44 Дано пусне и някоя обща снимка с тях заедно ... Praynig Heart Eyes Two Hearts

Като за лека нощ да отбележа, че Химаншу в този си вид хваща окото. Знам, че не го харесвате, заради ролята, но като визия не може да му се отрече, че без очилата си е голям красавец. Е, Сурадж разбира се е на първо място, но Химаншу и Шекар също са newsm10 Лека нощ и дано утре имаме повод за радост, макар и малко.
        Аааа молим Joy Joy Joy Joy Химаншу ми е любимец, актьора де rotfImbo Crazy, от отдавна съм му хвърлила око Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Илиянче Hug Hug Hugзначи имало и други поклоннички Crazy Whistling на Химаншувия  Laughing виж Шекарчо става, но тоз пъвият ми е слабост hahaha Шегата на страна Heart Eyes подкрепям те на сто % Hug Hug Hug Hug
Сурадж какво да го коментирам, то е ясно-първенеец! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Роска Hug Hug Hug
ше поясня при първа възможност за Сантори Hug благодаря ти за разказа  bouquet  bouquet  bouquet и за снимките на Анас Crazy  и Дипика Crazy добре се забавляват Hug Hug Hug

Миха, Илианче - съгласна съм с вас!  newsm10 newsm76 Two Hearts Актьорът в ролята на Химаншу определено е много хубав - този в ролята на Шекар също ...  smile3503   Kissing Heart Two Hearts Играят отрицателни роли, но няма как да се отрече красотата им ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като гледам Химаншу в живота ми изглежда доста земен - добре си се забавлява с Анас и Дипика ...  Two Hearts lovekiss  ura Харесва ми - и с тази визия му отива ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но без съмнение Анас си е номер 1 във всяко отношение - готин, сладък, чаровен!!!Никой не може да се мери с него ...  txtloves txtloves txtloves smile3521 Oha!

Миха - помня аз, че отдавна си му хвърлила око на Амит/ Химаншу ...  newsm08 ppp  Hands Clap Даже заради него искаше да ходиш на мисията заедно със Сандийка ...  Joy Joy Joy Хубавец е няма спор ...  smile3534

Въобще не се притеснявай относно Сантош - когато можеш тогава! За никъде не бързаме ...  smile3525  Kissing Heart Two Hearts

Много се радвам, че снимките ви харесват - лека нощ момичета!
smile3524 Heart Eyes Flushed

# 467
Петъчните епизоди по Войо бяха страхотни!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts

Много ми хареса в началото как Закир заблуди Рома и уж невярвайки на Сандия каза, че тя лъже и че командир Сингх не е отвлечена - той бил говорил с нея. Тя си била в палатката ...  smile3501 Щял да им го докаже ако дойдат с него - даже направи знак на Сандия и тя се съгласи ...  Hug Двамата хубав номер спретнаха - Закир каза на Сандия да се убеди сама - тя отиде до палатката и се направи, че говори с командир Сингх и че тя наистина е тук.  newsm44 Рома се учуди как е възможно и отиде да провери - така разбраха, че Сандия е права и че Рома е предателя и всъщност е от терористите ...  newsm18 Закир и Сандия хванаха Рома и тя си призна всичко - преструвала се била на тяхна приятелка - преструвала се е и че обича Рахул ...  smile3518 Много жалко, защото наистина изглеждаше добре - Сандия й вярваше, а Рахул се влюби в Рома - сега горкия само ще страда! Много ми е мъчно за него ...  cry cry cry Той прие най-тежко предателството на Рома ...  newsm45 Рома си призна, че нарочно е взела повредения компас на Сандия и се е престорила на изчезнала и отвлечена ...  Naughty Призна си и че е упоила всички с храната - но Сандийка нали не яде, защото пости за здравето на съпруга си Сурадж остана будна и пак оправи работата ...  newsm51 Two Hearts  Hands Clap Сандия и Закир принудиха Рома да ги заведе при терористите, за да спасят командир Сингх - иначе щели да я убият. Тя първо се присмиваше, че Сандия няма да уцели, ама накрая се изплаши и се съгласи ...  newsm10 В крайна сметка Сандия, Закир, Рахул, Диипак - който също е хубавец и останалите кадети намериха терористите и командир Сингх ...  smile3501 Те я бяха сложили на едни чували с нещо и пробиха единя - ако спадне тя ще се обеси. Пуснаха и гранати срещу Сандия, Закир и другите, но не успяха да ги убият - Сандия се сети, че те искат командир Сингх жива и няма да я убият - много ни е умно момичето ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Страшен екшън стана отново - винаги много съм се кефила на моментите, когато Сандия и Закир се справят с престъпници и терористи ...  smile3503 Закир, Сандия, Диипак, Рахул и другите как само се стреляха с терористите - Рахул държеше и Рома за заложник ...  Oha! Закир стреля много точно - Сандия и Диипак се стреляха с едни, по едно време Закир хубаво изменти единя терорист - подхвърли му нещо в храстите и го уби. Много ми хареса и какъв скок направи Закир на дървото и сряза въжето на командир Сингх и така я освободи от бесилото ...  newsm44 Диипак също се сражава страхотно и успя да убие един от терористите ...  #Sniper Сандия пък гръмна онази терористка, която си мислеше, че нашето момиче не можело да стреля. Получи си го накрая ...  #2gunfire  thumbsup smile3501 Закир, Сандия, Рахул, Диипак и другите отидоха при Командир Сингх - тогава началника на терористите им пусна димка - те започнаха да кашлят. В това време Рома е избягала отвличайки командир Сингх!  no no no Сандия и другите тръгнаха след тях - бяха останали само Рома и началника на терористите! Те се канеха да бягат с хеликоптер, но Сандия ги намери и им каза да спрат! Терориста се хилеше, че тя не можела да стреля, но тя го простреля и той падна на земята.  newsm18 Тогава дойдоха и другите - Рома държеше командир Сингх на мушка, но накрая Рахул простреля и до колкото разбрах уби Рома - тя падна надоло в шубраците. Шефа на терористите обаче се свести и тъкмо да гръмне командир Сингх и Сандия го простреля точно в главата. Всички се изненадаха!  newsm08 newsm76 #2gunfire Сега вече командир Сингх ще й даде трофея - хареса ми как Сандия, Закир, Рахул, Диипак и другите работеха като екип и заедно се справиха с терористите и спасиха командир Сингх!  newsm44 Утре ще са едни от най-вълнуващите епизоди - ще дадат на Сандия трофея за най-добър кадет пред погледа на нейния любим Сурадж! Само той ще отиде на награждаването. Речта на Сандия там ще е уникална - нямам търпение да я гледам с превод. Сурадж и Сандия са номер 1 ...
txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss

# 468
 wavey wavey wavey
Приятен, слънчев следобед!

Палавият поглед на Сурадж! Heart Eyes

# 469
wavey wavey wavey

Тара  Hug и на теб да е приятен и слънчев следобедът. Страхотен поглед вади Сураджи  newsm51 

# 470
wavey wavey wavey

Добър ден! Ама и Сандийка една срамежливаааа! Да не повярва човек  smile3521

# 471
Излязло е ново клипче  от сета на светлината има и интервю със  Сурадж/Анас

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 472

Роска Hug Hug Hug

Така си е. На красивото, грозно не можеш да кажеш, каквато и да е ролята му. Има и други персонажи, на които да обърнем внимание, нооооо на Сураджи по-специално внимание, нали ни е светлинката  txtloves

# 473
Не мога да разбера нали щяха да събират Сурадж. и Сандия. сценаристите в индийските серий. събраха ги. Те двамата успяват на време да спрат ядрената бомба и пак ще ги разделят като Химаншо отвлича пак Сандия и с неговата майка я карат насила да се ожени за нейния син  с бенгалски ритуали.

# 474
wavey wavey wavey

Много ти благодаря Тара!  Hug Hug Hug Приятен следобед и на теб!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Пуснала си ни невероятно гифче на Сурадж и Сандия ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Съвсем бях забравила за този момент ...  smile3521  newsm76  Kissing Heart Доста палав поглед вади Сурадж - така хубаво оглежда Сандийка, а тя уж на срамежлива се прави, но си я знаем каква е. Останат ли сами става горещо ... txtloves txtloves txtloves  love001 Oha!  love001 Two Hearts

# 475
Не мога да разбера нали щяха да събират Сурадж. и Сандия. сценаристите в индийските серий. събраха ги. Те двамата успяват на време да спрат ядрената бомба и пак ще ги разделят като Химаншо отвлича пак Сандия и с неговата майка я карат насила да се ожени за нейния син  с бенгалски ритуали.

Не се притеснявай Мими ...  Hug Вероятно това са поредните безумни и лъжовни слухове ...  Wink Всеки ден измислят нова глупост ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Сурадж ще спаси Сандия от Химаншу и двамата заедно ще опитат да спрат бомбата и Гарджана!  newsm44  Kissing Heart Two Hearts Това е пуснато като официално инфо - едва ли Химаншу и Манджари ще искат Сандия/ Сагарика за булка особено знаейки, че е полицай ...  Joy Joy Joy А и като знаят какво причини тя на Химаншу ...  Wink Това е пълен абсурд ...  Mr. Green Освен това Амит/ Химаншу лично каза и написа в профила си, че ще участва в сериала само през тази седмица! Т.е. от днес до края на седмицата ...  newsm12 Освен това обявиха, че Химаншу се връща, за да отмъсти на Сандия и ще иска да я убие!   smile3503 Не вярвам да тръгне да се жени за нея - а и Манджари нали още е парализирана ...  newsm78 Това би било абсурдно и не го вярвам - вече свикнах всеки ден да чета и слушам най-различни слухове и новини за предстоящите събития ...  newsm10 Да се надяваме, че всички гадни новини за нова раздяла между нашите влюбени ще се окажат поредната измислица ...  Praynig Praynig Praynig По-скоро Сантош ще им създаде проблем като се върнат, но вярвам, че каквото и да е намислила няма да успее ...  Praynig Rolling Eyes Naughty Сурадж и Сандия трябва да бъдат заедно - тяхната любов е уникална! Те не могат един без друг и много се обичат - обожавам ги ... Praynig Praynig Praynig  Kissing Heart Two Hearts txtloves family

# 476
Нови невероятни снимки на Анас!  smile3525  Kissing Heart Two Hearts Днес негови фенове са му донесли подарък на сета - един от тях го е нарисувал!  Peace Картината е много хубава - определено прилича на Сурадж/ Анас ...  newsm76 newsm76 newsm76 Анас се е снимал с картината и с тях - страхотен е ... txtloves txtloves txtloves

Ето и още една нова невероятна снимка на Анас! Много е готин ... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 477
Ами нека ги оженат най*накрая като им е толкова мерак на сценаристите Laughing
феновете чакаме романтика със Сурадж и Сандия обаче трябва да гледаме Химаншу Лалима  Сантош и другата свекърва..край няма това лазене по нервите Twisted Evil Crossing Arms

# 478
Преди малко Дипика пусна 2 нови снимки зад кадър от сета на "Светлината"  smile3525  Kissing Heart newsm76 Писала е, че снимат сцени за Мисия Махабали на същото място, където в момента снимат друг сериал на компанията Tu Mera Hero.  newsm10 Дипика се е снимала с 2-ма от главните герои в този сериал - много е забавна и сладка с тези физиономии ...   smile3533 Two Hearts ppp

# 479
wavey wavey wavey

ТАРА Hug мнооого палав Сураджи  Crazy Laughing нали правеше близнаците по това време Laughing Joy Joy Joy
страхотен гиф  Heart Eyes Peace благодаря ти! Hug

Общи условия

Активация на акаунт