ВТОРИ клас - 1 тема

• 45 330
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • sf
Моят днес си загубил купона и не обядвал, като погледнах, той на дъното на раницата, ама кой да потърси. Отделно оплаквания,че говори в час, сега съм му сърдита.
И тотално се отказах от идеята за трето, щото още едно такова и ще съм за лудницата, завиждам на тия родители, дето хич не им дреме  Confused

# 91
  • у дома с любимите си хора
С това затварне на басейна, звучиш като да си от Ст. Загора.

Право в десятката!Явно сме известни със затварянето на басейна.Изгледи да го отворят скоро-йок.

Рали ще е индивидуален състезател.Не зная какво ще стане.Времето ще покаже.

Колкото до заниманията от две години ме врънка и за пиано и за народни танци,ама трябва да разтегнем денонощието  от 24 часа на 30 поне.Това в кръга на шегата.Трудно се съчетават нещата,много трудно.

# 92
  • Варна
И аз съм заралийка, затова знам Wink Лятото Мартина беше при баба и дядо в Ст. Загора и търсих начин да я запиша на плуване поне да уплътнява времето, но ми казаха, че басейна затваря (за ремонт ли за какво не разбрах добре). То не, че във Варна не е мъка с басейните, де Sad

# 93
Миналата година бяхме в Армира в старозагор.минерални бани. На техния басейн тренираха деца състезатели. Видях, че до хотела има частно училище и може да са били от там. Треньорката беше бая строга.

# 94
  • София
Язък, че се старах толкова с бележника снощи...  Crossing Arms
Линофрина,  Heart Eyes
Английският и при моят хубавец е 3+1, а математиката - 4 пъти!

Докато се обнародва... нашите ще се окажат в заварено положение.

# 95
  • София
Да, това за бележниците ще е от 2016/2017 учебна година, тогава влиза в сила закона. И от 5 клас нашите деца ще учат по нова програма и нови учебници.

Е, поне ще имат нови учебници. Неизподраскани...

# 96
  • София
Моят днес си загубил купона и не обядвал, като погледнах, той на дъното на раницата, ама кой да потърси. Отделно оплаквания,че говори в час, сега съм му сърдита.
И тотално се отказах от идеята за трето, щото още едно такова и ще съм за лудницата, завиждам на тия родители, дето хич не им дреме  Confused

Хахаха, може пък да е като Роки...

# 97
  • Sofia
Момичета, може ли да ми щракне някоя от вас 6 и 7 стр. учебника по Бълг. (Просвета), моля!

# 98
Морена, не мога да помогна, моята е с учебници на Булвест. Не знам дали са идентични, иначе мога да ти пратя снимки.
Да ви разкажа какъв бисер каза детето. Нали миналата година много се притесни от толкова народ на тържеството на 15-ти септември, тази година я подготвях от рано, че ще има много хора, лудница, да не се притеснява, като съм казала, че тя вече е "старо куче", т.е. не е първолак, а баща й ни приглася - вече си "гърмян заек". Е, слава богу тази година не рева на 15-ти, и после като обяснява на прабаба си по телефона как е минало, явно я е попитала жената нали не плака и моята отговаря, а не, аз съм вече "гърмяно куче"- направила тя една своя компилация.
Иначе за протокола, при нас са 3 часа английски, като единият е СИП, математиката е 5 часа, единият ЗИП и Български имат общо 9 часа седмично / общо броя с четене, ЗИП и развитие на речта/.

# 99
  • Варна
Морена, пратих ти ЛС със снимка във фейсбук. Надявам се да се виждат добре, че на лампа ги щракнах с таблетчето. Embarassed

# 100
Моренка, заповядай:
Скрит текст:

Ех, с това заварено положение...И какво - във втори с бележник, а в трети - без или...?

# 101
След цели 3 дена на училище идва 4-дневна ваканция. Simple Smile Нашите нямат домашни, госпожата е решила да ги остави да си починат.

# 102
  • Sofia
Благодаря ви, Мире, Dive, Марини!  Hug

Нашите пък си имат домашни.
В помагалото по математика - 5-9 стр вкл.
По БЕЛ, препис на стихотворението от учебника за чудесните думички. Обяснение на старите думи в стихотворението "Де е България".
И от помагалото 5 и 7 страница. В него редовете са направени толкова дребни/тесни...
А една от задачите (на 7стр. 6 задача звездичката)... ooooh!  как да отговори дете току започнало 2 клас.  Thinking

# 103
  • София
Моренка, заповядай:
Скрит текст:

Ех, с това заварено положение...И какво - във втори с бележник, а в трети - без или...?

Не,мисля, че просто си вървят по програмата на завареното положение - но не съм си направила труда да прочета преходните и заключителни разпоредби, така че говоря наизуст. Просто би било логичното.

# 104
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,
Аз се позагубих, но каката ми беше леко на преден план. Ново училище, нови хора, нови приоритети. При Емма почти всичко си е като мин. година. Ще има в тяхното у-ще изправителна гимнастика и побързах да я запиша, че е потеглила към изгърбването  Confused

Общи условия

Активация на акаунт