ВТОРИ клас - 1 тема

• 45 366
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • В светлината на слънцето
Концертът е от 19.00 на площад Батемберг. Не е само Криско де, участват и Мария Илиева, Михаела Филева, някакъв Фейди - има 2 хита, абе доста са участниците. Но не са нито от моята, нито от на мъжа ми кръвната група. Ще сме в ролята на придружители само.  Mr. Green Казаха, че ще продължи 2 часа, на финала - пищна заря, която основно вълнува Сашо. Wink Вчера ходихме да разглеждаме изложбите в НХГ, та точно строяха сцената и оттам тръгна идеята за гледането. Grinning
Енита, каката от тази година е в 119 - училището с най-много ученици. Crazy Сашо си е в старото.
И а съм в групата на 40-те. Mr. Green

# 121
  • София
Ние през почивните дни сме за последно на морето, дано да успеем да се приберем навреме във вторник, за да си напише домашното по математика в помагалото. Стихотворението си го научи наизуст още оня ден.
В дъ мола имало изложение на големи лего фигури и баща му обеща да го заведе, някой с впечатления?

# 122
Ние през почивните дни сме за последно на морето, дано да успеем да се приберем навреме във вторник, за да си напише домашното по математика в помагалото. Стихотворението си го научи наизуст още оня ден.
В дъ мола имало изложение на големи лего фигури и баща му обеща да го заведе, някой с впечатления?

Големия ми син ходи 2 пъти. Участват в състезания, редят Лего. Той лично много се забавлява. Калата и двата пъти имаше мач и пропусна.

# 123
  • на Мелмак
При нас - всеки ден си имаха домашни .
Бети , като се прибереше - веднага сядаше да си напише домашното  Crazy
Приготвяше раницата за следващият ден и излиза да играе .
Това при положение , че е втора смяна , а сутрин си решаваше задачи .
Миналата година ходеше на таекуондо , сега не иска .
Искаме да я запишем на плуване , да видим тази година какво ще направим с допълнителните занимания  Grinning

# 124
  • Ланкър, планините Овнерог
Има впечатляващи фигури, като най-уау за мен са фигурите от Star wars срещу главния вход.

# 125
Има впечатляващи фигури, като най-уау за мен са фигурите от Star wars срещу главния вход.
Невероятни са, особено Вейдър. Heart Eyes

# 126
Лулумба, днес ли е този концерт?
Чудя се дали да не кажа на хлапето.

Мен така ми се ходеше на море пак, но половинката направо се обрива като чуе за море Mr. Green Първия път ходихме средата на юли и в Гърция беше голяма жега, която само аз обожавам  Grinning

Вчера ги оставих сами с детето и ходили в музея Земята и хората и по разни забавления, а аз отидох сама на вилата. Много беше доволна. Днес ходихме към екопътеката на село Боснек. Много е приятна, не е стръмна, около час и половина лек преход.

# 127
  • В офиса
Хахаха, и при нас е същото положение с морето.

Дъ Мол хич не ни е близо, така че ще си мълча. Иначе със сигурност много ще им хареса. И двамата големи са маниаци и на лего и на Стар Уорс. Сега играят някаква стар Уорс игра на кинекта, голямо подскачане, голямо нещо.

Четох отзиви за концерта, че било само рап (и един Славин) На нас Ана Мария ни е приятелче и децата я обожават - и големите, и малките, та бих им събудила интереса само, ако тя щеше да пее.

Дъждец, мерси за напомнянето за екопътеката на Боснек. Последно сме ходили там дни преди да родя Стефан, значи преди цели 8 1/2 години.

На връщащите се от Гърция във вторник им пожелавам да няма никакви задръствания и да си дойдат бързо.

# 128
О, Славин пее страхотно метъл, на морето го слушахме!  Simple Smile
Нашата кака отпраши отдавна, малкия съм го хванала и чете книги, че вкъщи ако щете ми вярвайте, няма свободна ниша от книги. Вдигнала съм му мерника, не иска да чете, а аз не спирам да купувам, мога да отворя библиотека у нас вече. Та сега му дадох една поредица и го слушам как пухти и недоволства.  Simple Smile

# 129
  • В светлината на слънцето
Концертът е след малко. Каката супер се израдва, че ще пее Славин- тя много го харесва.  Grinning
Легото смятаме да посетим утре.  Peace Сашо иска да идва с нас на кино - Еверест, та може да съчетаем и с гледане на кино. Grinning

# 130
  • София
Значи ще се посети Дъ Мола, мерси.

# 131
  • Sofia
Ние край Боснек много обичаме да ходим на пикник и последно там изкархме РД на Гушкан. Simple Smile

# 132
Сисето, ама вие вече имате ли помагала, при нас само учебници и учебни тетрадки, допълнителните неща ще се взимат след родителската среща, като се съберат парички. Иначе домашните са много малко за празниците, ама и не са започнали сериозно още май.
Иначе за Лего фестивала и аз чух много добри отзиви, ще видим дали ще успеем, че този Мол е доста неудобен за хора без кола.
И аз съм в групата на 40-годишните. В тази връзка какво мислите да си направим една кафе-срещичка да се наприказваме - може и с децата, ако е почивен ден?
Приятен да е концерта, дано не вали. Добре, че не е чула моята, тя също е фен на Х фактора, но любимка й беше Михаела.
Ние също сме си тук по празниците, именно заради струпването на хора не ни се пътуваше, а пък сега като никога не се изпразни града както обикновено. Днес ходихме на Витоша, голяма грешка, пълно с хора и народ, коли, лудница.
За четенето, хич не й харесват приказките на Джани Родари, мъчи се с тях, е онзи ден взехме една книжка за Никола от библиотеката - вече я е преполовила.

# 133
  • sf
И аз съм в групата на 40-годишните. В тази връзка какво мислите да си направим една кафе-срещичка да се наприказваме - може и с децата, ако е почивен ден?
Аз съм за ЗА, с деца, без деца, само срещи ми дай  Mr. Green

# 134
И аз съм ЗА!
Предлагам без деца. Не се познават, ще се залепят до майките си,ще скучаят и няма да можем да си поприказваме.

Моля, обяснете ми подробно за тази Боснеска пътека? Къде е, как се стига до нея с градски транспорт и с кола, къде води и каква трудност е? Има ли места за отмора и какви?

Общи условия

Активация на акаунт