ФИТНЕС

• 1 293
  • 10
  •   1
Отговори
За почитателките на фитнеса ,ако може някой да ми каже в кой фитнес тренира певицата Лияна страшно много се възхищавам на фигурата и и искам да ходя в същия фитнес ? Praynig

# 1
Тялото й няма нищо общо с това в кой точно фитнес ходи.. Peace

# 2
Все едно да питаш от кой пазар си купува салатите. hahaha

# 3
Е може да иска да издири фитнес инструктора ѝ. Иначе, когато беше във Вип Брадър беше споменала, че тича много.

# 4
Фитнес инструктора и ме интересува преди е ходила в Technogym ,но там не намерих никакво информация  за инструкторите

# 5
Това е фитнесът..преди време собственикът и треньор е бил Апостол Анастасиу..не знам дали още е така..най-добре отиди на място..но си е скъпичко

# 6
Да не забравяме, че е бивша атлетка, т.е. основите са положени отдавна и по съвсем друга методология  Laughing

# 7
  • Пловдив
Да не забравяме, че е бивша атлетка, т.е. основите са положени отдавна и по съвсем друга методология  Laughing
  Praynig  Peace Peace
Лияна  е  лекоатлет,  такава й е оформена фигурата отдавна,няма да се учудя и ако въобще няма фитнес инструктор, който да се занимава с нея.  Просто намери си Добър инструктор,  кажи му целите си и той ще каже как да ги постигнеш, храна и спорт. Обаче, и аз искам да съм като нея,  но съм висока 155 см.,ендоморф и няма как да стана.  Същото се отнася и до теб , трябва  да имаш реална преценка за фигурата си и докъде може да се стигне с нея, а не да се гонят недостижими цели. Peace

# 8
Дам момичетата са прави Лиана се занимава със спорт от дете Wink градила си е тялото с годините .Освен това няма как да имаш като нейното тяло защото човешките фигури са различни. Wink

# 9
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Спомням си,че даже беше пуснала и ДВД с упражнения.Стара работа.Явно тя сама си е инструктор.

# 10
Знам го двд-то и но не знам от къде да си го поръчам не намерих информация в нета

Общи условия

Активация на акаунт