Пидисет думата с чушки ръгнах у бурканя, лютиницата в нюанс да стани! - 63

• 31 069
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ауууу, виднага снасям инфу за Брадъра двечирка Party Party Party
Ш' има парти и све съ раздавът на сцената, яле па Преса дет кай, чи била пуследната любоф на оня Деян дет блъска глави и круши Crazy Crazy Crazy
Посли Луна ядоса целта паплач, мъ каза на фенувити, чи ги лови.
Боги и Чикагуту ш' съ разпраят за уная Джена дет непрежалима за Чикагуту, и да видим ко ше отвърни Боги на въпрос номер ино в държавата...плющял ли я и ли не...ама то съ знай, чей плющял целто Пайнер барабар с боса-Митку Whistling

# 136
  • Куциндрел
Ау, Чуме, миси. Ку ни моа таа вечир, утре ши гльодам пуфтуренииту.

Ся чуйти, искам тъй да пея, ма ни моа. Толкоз да ма кефи таа кат пее на францушки, чи ку моа ши са уженя за нея. Да ми пее на франсе, а аз да гледам тъпу. Sunglasses
https://www.youtube.com/watch?v=nzHyupgS6nM

# 137
  • Оптимист по принуда

Ся чуйти, искам тъй да пея, ма ни моа.
ааа, ни вервам, како

# 138
  • Once there was a Hushpuppy...
НЕ НОГО ВАЖНУ СУПЩЕНЕЕ!
На 29 и 30 съм в Сандански кумандирофка. Некой има ли оттам?  Thinking

Начи, штъ трепъм....Што ни беши по-рану тас кумандировкъ Thinking Пффууу Whistling
Скрит текст:
Аз там си ближа ранити у спату, ни съм ут там Wink

И ас съм за Софийска среща, казвате, къде-куга?

# 139
  • Куциндрел

ааа, ни вервам, како

Joy Joy Joy Joy
туй няя гу привеждам.

Хъше, ощи умувами за срещата. Никва сириознуст няма ощи. newsm78

# 140

Чи ас я знам уе.
Чуме, не я пейш дубре.
Оанизит на йоиийоо, чакай ма на селОООо
Кур ка шиши на йойо ииии, ай кви ги гувориш тиии.
Цън хулалал на баляльооо, шти купа кулило.
 dance
Ни играйш чесну...дала си превуд Naughty

Мнооууу сте луди вие двете веееее hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 141
  • София
хуу, следващ въпрос.
Ко да слушам ду края на работния ден?

Mr. Green Mr. Green http://vbox7.com/play:b3d0e776

и на танци мойш са научиш  Joy

Бобе, тенкю чи мъ пудсети за тоз мега хит  Hug Знам гу наизуст и ку искате дъ знайте превода ви е неточен....  Тия двете фитки се разправят и ни могат си поделят ергена, а именно шяу-шяу ина йооо йойо инаи  .. означава  марш оттука кифло-той е мой, оная й отговаря с патос и многозначителен поглед към ергена...шяу-шяу ина йооо йойо инаи ...демек същото  Mr. Green
Пъ ергена им вика-  чи га хар и на йооо, кучи си ина йооо...   - яя сии ...глейте работата, аз съм мека китка и с Джорджиту сме си дружки мъ аз пуне мога дъ пея  bowuu

# 142

ааа, ни вервам, како

Joy Joy Joy Joy
туй няя гу привеждам.

Хъше, ощи умувами за срещата. Никва сириознуст няма ощи. newsm78

Ай, привиди гу, мъ ни съ праи....аку моишшш Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 143
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ни нам дУ куга ще сте несириозни, ама аку искати моя милуст да видите....пуфтарям моя милост, мой ли да пубързатИ, чИ инак трее тупам нафтълина ут себе си Mr. Green Joy Joy

# 144
  • Оптимист по принуда

Пъ ергена им вика-  чи га хар и на йооо, кучи си ина йооо...   - яя сии ...глейте работата, аз съм мека китка и с Джорджиту сме си дружки мъ аз пуне мога дъ пея  bowuu
 rotfImao rotfImao rotfImao Еликсче, кО сръбна, кай и ас да зема  Joy

# 145
  • Куциндрел
хуу, следващ въпрос.
Ко да слушам ду края на работния ден?

Mr. Green Mr. Green http://vbox7.com/play:b3d0e776

и на танци мойш са научиш  Joy

Бобе, тенкю чи мъ пудсети за тоз мега хит  Hug Знам гу наизуст и ку искате дъ знайте превода ви е неточен....  Тия двете фитки се разправят и ни могат си поделят ергена, а именно шяу-шяу ина йооо йойо инаи  .. означава  марш оттука кифло-той е мой, оная й отговаря с патос и многозначителен поглед към ергена...шяу-шяу ина йооо йойо инаи ...демек същото  Mr. Green

Ели, туй твойту е нецензурираната версия. Joy Joy :

# 146
  • Куциндрел
Ни знам за другите, ма таа Чума ощи ни мой са намести за фотосесията. newsm78 hahaha hahaha hahaha

Чумее, ай заеми поза, чи свакята ща снима, ши са изнерви. Па изнервина свакя не е на дубре. Thinking Joy

# 147
Ко ма заплеснахти тука да са хиля пу гащи..А, ми зънят тия от прането на килими и ас са омотах Embarassed Blush Убух са, де няма дъ им съ изтъпанча на младежите по голо дупи Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 148
  • Куциндрел
Ко ма заплеснахти тука да са хиля пу гащи..А, ми зънят тия от прането на килими и ас са омотах Embarassed Blush Убух са, де няма дъ им съ изтъпанча на младежите по голо дупи Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
Утвури им уе, ши забраят ти искат пара за килима кат та видят пу гащи. Mr. Green

# 149
  • Varna
Демсън,
Пак ми пУзна кЪт Сесуния. аС, кът къзвам, чИ имам две пИрсУнални ХИстрасенки, каЗам истината Hug ТочнУ кЪт на картинката сЪ газурча да УпраЯм техниката н офисО, най-вечИ ХампЮтарЯ ooooh! ШгУ давам на рИмонт.

Брадара нИ гУ гледам, затуй кЪт му праЙтИ разбор, чИта 'се Ино китайЦки ми е насреща Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт