Пидисет думата с чушки ръгнах у бурканя, лютиницата в нюанс да стани! - 63

• 31 202
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • Оптимист по принуда
Марси, гоу хорс ту дъ ривър, дет се вика, с малки изменения  hahaha

Цецата и ф офиса ши им пукажи чупка

Бобе, ноу си раСкошна с тва кичЕ

# 421
  • Куциндрел

Цеце, саму кажи тее жилки ут Алиту ли си ги пуръчвА, дъ си зема и аз, изглежда кът дъ ни спарват Thinking
Няя ти кажа, щот ши припишеш. Naughty hahaha

Тъй, Випу рЪзборс:
Сичку у таа къща са улиби, 2 у ГъмуФ, ина у оня плишивия оперен певец - водещ.  newsm78
Сички са питли и кукушки, начи вече е Вип Курник. Crazy
Слабаковица пак ши играе кумичка да ги сватосва.
Луна са прай на ноу дубра и забавнЪ. Явну ут как гу нЕма Джорджи не е същата. ooooh!
Естрадите са карат. Кица я убвиняват у лизане на 4-ти истраден задник, койту не присъства у къщата Crazy  Чудя съ тея слид толкоз години ко делят?!?
Кица са уплака на Чикагуту колко са е убидила и издади на кого му е лизала задника - Георги Христов.
Чикагуту пучти я разбра и за да я разкара ут себе си да можи да подремни са съгласи с нея.
Ся па Ритон страдат пу Г. Христов. Поплюха го лекинку, някви пиянски истории разказваха, щот ни знаем кви са пИтна музикантите. Joy Joy Joy Ма гуляма драма. Гулеми итории, намесиха и Филип Киркоров. Crazy Не е интересну туй. Naughty
Плеймейтките си мерят сланините, ма никуя ни излези пубидителка, щот ги мериха на гъза, а не на джуките hahaha hahaha hahaha Луна ши им става диетолог.  Crazy Луна им каза да пасат и по-малко шоко да ядат. Naughty Тея не устанаха доволни и са увиха в едни найлони да слабеят.
Луна ши им гледа на тея джофри на кафе, ма първо тряя им убясни кво е кафе у джезви, чи не им е ноу явну. Mr. Green
Посли Люси удъртя и кълчи сланинсен на купоня си. Нищу интиресну. Crazy

На Кица са й зели чирпака и ся е детонирана ут готваческуту мясту. Танев гу зае. Кица ут яд им пудяди чушките и Танев й са скара. Убаче не е пузнал тоа самоназначил съ гутвач. Кица кат лудна, лелее... Чак гу прукълна и му загуря манжътъ. Mr. Green Кица убачи ни миряса, вдъхнуви съ и никуй ни мужа да я успукуи. Указа съ, че са й изяли рибъръ, че са й изкарали лимоните да са развалят навън, че не й дават да реже зилинчук, чи няя вече ко да иде след кат й забраниха чушките.
Танев са упита да я изгони, чи му пръска лоша инергия в чурбата, ма ни мой са изгони Кица. Тя пак запали и пак гу навря на чирпака в дупката. hahaha hahaha hahaha
Общу взету ут как на Луна й замина кораба майка и ни й пуща факсуви и изгоиха Джурджнчи да ни пълни душите, ноу скука стана. ooooh!

# 422
  • Куциндрел

Имам бацил. Confused Градински ще да е.  ooooh!

# 423
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Цецу, сори за бацила, бържи да и минава!  Hug
Както каза Бобата у Руситу е ноуууууууу студенууу

ooooh!
УжасТ!
чак имам чувстувту чи пръстите ми шъ замръзнат и няма да моа да пиша на клавиатурата
той мозъка ми замръзна, а имам да правя една презентация  Tired

# 424
  • Куциндрел
Их, Марчи, сгрей съ с чай и коняк. Hug Hug Hug
Тук същу е студену, дитету вече ни са утвива вечер кат спи. hahaha hahaha hahaha

# 425
  • Оптимист по принуда
Оу, гуркити ми болнички и прИмръзнали  Hug Какинка ви носи

Дуйдохти ли на мойту  Twisted Evil, аз гА ривах ут стут вий си пичахти кълчоцити  hahaha Ся ши си ривем заИнну  Hug

# 426
  • Куциндрел
Иии, Демо, изтечи ми слюнъ. Ощи 13 минути и пулитам да си зема убяд. Party

# 427
аз имам 5 минутен и съм беж за мамбу  Crazy

# 428
  • Once there was a Hushpuppy...
Оууу, хилоу Sunglasses
да изпълзя ут криватът с бацил съм и ас Sad
Ноу гадин бее, то кашляни, то хрема, то ут другите екстри Rolling Eyes

Деми, гледах че ще имат представление Лорд оф дъ денс на 3.10, но в тия месеци избягвам да си правя планове за каквото и да е Rolling Eyes

Цецу, ни нам бацила дали е градински, мъ на мен ми гу жасна Пъпеф, та ша гу убивъм #Cussing out

Айди, да са муша пуд удялуту cold Sob yu5 yu5 yu5 yu5

# 429
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хилоууу кукундрелас брадърс на събжектъ Hug Hug Hug

Тая Цецуня пак забрай най-важнуту у разбора ooooh!
Унез кикимори решиха топат Селулита, ама с гимнастики и финеЗ Naughty
Посли кат съ излегнаха на ини пустелки у кат почнаха съ помръдват грацьОзнУ и да издават нечленуразделну звуци напудубяващи порну, Гъмуф му стана...и рИши да напрай забилежка. Спял бил мъ ут използвъните междуметия от рода на "Ох, ах, ух, ех..."пъшкани, стеняни получил напрежение в Орейти дет не мой да опрай, чи гу срам ут камерти.
Посли взе да им гу връща кат ползвъше същите тез междуметия та и кикиморите да получат напрежение у тазувата област, ма без Ифект. ooooh! Joy
Ин дис момент кикиморите изчезнаха бИзкрайнУ ут там, запудузряли пъкления замисъл на Питела Naughty
Ама ГъмоФ ут стара кУза ярИ не им устана длъжен и залости портичката на напудрената къща...кокошки останах утвън барабар с Нейну сиятелству Луна. Whistling

Тъка, туй бешИ разборЪ...ся да помучим малку... ooooh!

Фтиам на рабута и неам ток, чИ тъпуту ЧЕЗ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire ришилу да сменя баш днеска кабелти ooooh! ooooh! ooooh! нема ли за тех уикенТ си вършът тез нища #Cussing out
Зех ут съседа пу пумещение секви тоци, нет и тн. и ся ши съ убесим на разклонителти дет упасват целта стая...а дека фтиди ЧЕЗ с кабелти...сал Господ и стари баби знаят мъ ни казват, чи не били клюкарки.Рибата ми има прублем с вестибулара и рекла да плува с корема нагоре Crazy Рей се из аквариума кат гут из мъгла и ми образува напрежение. Аз ривем, че ми мъчно...пъ тя май шъ гушка букета... ooooh! ooooh! ooooh!
Сълзи, яд, сополи, сЪлфетки...купоооон... Outta Joint

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 13:24 от НАРЦИС- Чумата Грей в 50 нюанса

# 430
  • somewhere near the sea
https://www.facebook.com/belleneely/videos/10153235065370914/

# 431
Хъшенце  Hug и на теб да ти минава бържи  Hug
Чиме, сори кака за твойти трвоги с ЧЕЗ и рибока, дано да не си права и да оживее  Praynig

# 432
Ловю тууууууууу  Hug

# 433
  • Куциндрел
Heart Eyes

Чуме,  Hug Ква е тая риба и що ще гушва букетя? Ти па гуляма гмнастика си напрайла на рабута зарад идиния ток. Що ни иди да пиеш кафета с кулеги?

Ауу, виШти тоа само ши нъ упрай.
http://www.blitz.bg/news/article/364406

# 434
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Златна риба ма Цецундер Hug
Гледам си я офиса и ми е мъка за нея. Много е некоординирана, доктор идва да я наблюдава 3-пъти дневно и те така. Да се надяваме да оцелей...ма надали... Outta Joint

Токя знаех, че няма да го има, ама като вредна булкя намерих решение та да съм на работното си място га чи тиквен медал ше ми дадат за ентусиазма ooooh! ooooh!
Пием си кафе, ама голем праз...нъл съм на черешата от проблеми....никъв ефект, освен че носим плюнки от колегите, че съм хахава и ревем за неква риба кат толко по-важни неща има в живота. Rolling Eyes
Ми ко да прайм...нещУ съм емоционална... Tired

Общи условия

Активация на акаунт