Пидисет думата с чушки ръгнах у бурканя, лютиницата в нюанс да стани! - 63

• 31 219
  • 722
  •   1
Отговори
# 375
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
A, аС иам още 3часа... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
СтуденУ ми е, рИве ми съ... Crossing Arms

# 376
  • Куциндрел
Тъй е, кат хумеопатстваш на тез гудини.... Пий идин чай, идосай съ нещу и ши са стоплиш.

# 377
Тъй е, кат хумеопатстваш на тез гудини.... Пий идин чай, идосай съ нещу и ши са стоплиш.
ТЦ! Naughty Тук съ Убърка...не пием чай Naughty
Сал Мурсалски, ама кат пием упасно, чи сал се чудим къде да заклещим ЧумеФ Joy Та гу избегвам Mr. Green

# 378
  • Куциндрел
ТЦ! Naughty Тук съ Убърка...не пием чай Naughty
Сал Мурсалски, ама кат пием упасно, чи сал се чудим къде да заклещим ЧумеФ Joy Та гу избегвам Mr. Green
Тугас фръцни идин Мурсалски 5 минути приди края на раб. ден. Тъкму ши са сгрееш кат са прибиреш. Joy Joy Joy

# 379
  • Оптимист по принуда
ПрЮвет-мрЮвет!
аС сЪ прибраФ Ут тръстиката newsm47
Делте, тия пуследнния мудел техники ноу стряскащи  hahaha

Как е на новото място?

# 380
  • somewhere near the sea
Ехооо, мацки, ко прайти, ма у туй хубуто времи. Убачи, да ва допълня, Чуме и Цец. Забраихти ей тоз убавец наш да спуминете кък си пудига веждата....

Знайти ли що?
Щот нашиот талант реши, чи е време да напраи пичетление на драгити зрители и на кифлити. Присламчи са кат охлюв първо при идната, после при другата и им изигра иднаквъ сценка- димек, дай да ти вида мигачити...оу, дубрееее, ти на колку си години, дубре изглеждаш за годинити сииии, ши додиш ли ку сътвуря инъ песен да участваш у клипа....
Посли думъ по думъ гу пувтори, без да забрай виждЪта да пудигне и на другата кифла. И двете са подмокриха кат ги пукани, щот той е неутразим.
Ма то свалка да видиш, Дон Жуан да са обеси ритуално. Придвидливу първо ги пита на колку са години, чи после да отсъди...тц, тц, тц...И те кат заприпадаха- ауу, така ли? И мумчето почна песентъ-"Твоите учииии....На-на-наааа" Дотука! Полека, лека...Да ни земи да я измисли за идин път....Дето вика баба: "Първо пустипенно, после изведнъж"

Последна редакция: пн, 28 сеп 2015, 18:39 от Marsia

# 381
  • BG

Дето вика баба: "Първо пустипенно, после изведнъж"

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да ва светни кака най-издайнически, чи Кица ша прували мисеета с психуту, явну ноо устойчива саа оказала, Здравко ша я мели на кайма! Па Гъмуф разказал играта на Джукева и и казал, че си требе и акъл, не саму джуки! Ай стиа толку, звездите вечи ни ми гуворят, щот ноо облачно и вали! Утре тръгам Сандански, кеф! Убичам кумандироФкитииииии!  newsm44

# 382
  • Varna
Демич,
кЪт прЮнцеса съм на ноУтУ мястУ какчИ newsm03 Чакам новия ХампЮтър....и дано дЪн сЪ страскам кът маЧката дет си ми я изджасала каксън tooth
ШрЪспраЯм, кУ има кюляфи и прУблеми, да сЪ смеЙти за мойтЪ сметкЪ newsm47

ЛелииииЙ, сЯ гледам тИлИвизията и при нас утрИ студ cold кЪт при ЧумитУ ooooh!

УтиАм, си приготвям ХануракЯ smile3539

# 383
  • Куциндрел
Утре тръгам Сандански, кеф! Убичам кумандироФкитииииии!  newsm44
Отиваш на купоон. Mr. Green Хубаво да си изкараш, каке, там. Да са наквасиш на де що басейн видиш, да мухнеш идин жин и зарад менИ. Hug

# 384
  • Varna
Бендори,
Удари пУ Идин Жин за 'сички Hug На СПА кУмдироФка Утиаш какчИИИИИИИ  superuu Радвам сЪ за теП....бе 'сичкитИ сЪрадвамИ Hug

# 385
  • Оптимист по принуда
Бене, ноу дъ тие убуу на кумандирофкята  Hug

Делте, няа са плашиш ут новия кумпютър, той ше е спицялин фнос 'мейд фор кукундрел'  Hug

Цец, тамън приспивам малката и си гледам таблета и тя видя Чушата на екрана от подписа. О, мамо, вис мацИнци. И аз й казах, това коте се казва Чушка. И сега мърмори в кошарата мацинциту амкалу цуска и спинкалууу... Crazy

# 386
  • BG
Мерси, милички! До спа-то едва ли ще стигна, на раута отивам, ма вечерта една водка със сигурност ша жулна някъди, и после ша спа-спа-спааааааа! Убичам ви!  Hug Heart Eyes

# 387
Въх мъ Бенууу, ай да ти е арна кумъдироФката Party Party Party Party Party
Дубре дъ си искараш и малку дъ работиш Naughty
Па яз до ся госке, тва унова...сва'та идва та съ пусрещнахме и изпратихме...арна женица  Grinning Grinning Grinning

# 388
  • Куциндрел
КуКу. Mr. Green

Бобе, днес нещо не ти въри сабалин.... ooooh! hahaha hahaha

Да ви покажа ина снимка ут домашния албум. hahaha hahaha hahaha

# 389
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
дубрютрууууууууууу

ноу съм растройена и в дипресия  Tired
кажете ми как могат да изгонят Джорджанчу ут ВИП-а  Crossing Arms Naughty

Общи условия

Активация на акаунт