Боледуване на децата ни - тема 28

• 60 310
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Умкалор ни оправи мин.година тончо по нова време-имаше червено гърло и хрема,но не кашляше.При нас го дават по-скоро за тези симптоми и най-вече за имунната с-ма....за кашлица прибягват към сиропите.Поне лекарите,при които съм водила детето.

# 556
Уми, активната съставка на Умкалор е за простудни заболявания, най-вече на горните дихателни пътища. На моята дъщеря в 90% от случаите й повлиява много добре, особено когато се касае за вирусни истории. При бактериални - по-скоро не. Начални фази с хрема, кашлица, червено гърло и t пресичам с него. Сега дали е от него или организмът сам се справя е въпрос на...гледна точка Wink. Не ползвам Умкалор, а американския му вариант, който поръчвам.

# 557
Попи, може ли да кажеш кой е ам. аналог? И в I-Herb има ли го?

# 558
  • shumen
Яни,да се оправя скоро.Сега май има някакъв такъв вирус с Т и разстройство.
Аз Умкалор го чета,че е за простудни заболявания,но никога не съм давала.

# 559
Много досадно нещо са вирусите. В рамките на някакви 3-4 часа всичкият домашен любимец с изключение на мен, бяха покосени от вируса с повръщането и температура. Дребната направи халюцинация при последното си повръщане и температура 38 гр. и постъпихме в болница. Страшна гледка беше.
Сега чувам пресипнал глас и започнах ударно със Самбукус. От болницата предписаха известни леки хранителни ограничения и инхалации с физиологичен разтвор, без да има кашлица, но чувайки дрезгавото гласче, реших да изпълнявам без възражения. 

# 560
Някой слагал ли е мед в носа на дете -реакции и т.н.?
Грип стоп щяха да ми изписват при предното боледуване ,но понеже го нямало във всички аптеки не съм го ползвала -иначе на упътването хубави работи пише ....

# 561
Рони, ужас...как така халюцинации Shocked
Този дрисливия вирус е много силен, аз също съм го прихващала след малкия и буквално цяла нощ повръщах и спах на пода в банята...отврат е направо. Хубавото е, че минава бързо, обикновено за ден/нощ... При вас има насложено и нещо друго вероятно...я ларингит, я друго...Бързо да се вдигате на крата Peace

Мед в носа - с каква цел? Не бих експерементирала така аз..лично мнение Peace

# 562
  • Северозапада
Някой слагал ли е мед в носа на дете -реакции и т.н.?
Аз съм слагала в моя топчета захаросан мед и боли. На детето не бих сложила. Може би, ако е течен още, и намажеш с тампон няма да има този ефект.
Мед в носа се слага при хрема. Има добри отзиви от хора със синузит и лечение с топчета захаросан мед  Peace

# 563

При хрема и синузит така може да се лекува .Аз на себе си съм си слагала ,но нз за детето дали е ок .При мен има голям ефект и се стича всичко -дишането се подобрява .

# 564
Да, но потребителката какво точно цели с този мед-какво му е на детенце? Едва ли е синузит-тогава си трябва сериозно лечение

За отбъбване на носа съм чела , че лук настърган помага - да се вдишва..Като бебе на моя му настъргвах и слагах до главата

# 565
Аз съм си слагала мед в носа - малко топче се слага в ноздрата, от захаросан мед, много добре отпушва, макар че е леко неприятно. Но на дете не бих сложила.

# 566
  • Варна
Слагала съм по едно малко топченце захаросан мед във всяка ноздричка на сина ми. Не го е боляло, само похленцва, че трябва да лежи поне 10 мин. Отпушва носа, а захарните кристалчетата пооткъртват ако има секрети и назад в носоглътката. Той, де факто, се разтопява от топлината на нослето и се стича. Не знам защо някои хора ги боли. Аз познавам и други хора, които не ги боли. Може би си е до чувствителността на носа.

# 567
Попи, може ли да кажеш кой е ам. аналог? И в I-Herb има ли го?

http://www.iherb.com/Source-Naturals-Wellness-Breathe-Free-8-fl- … z-236-56-ml/19188

Този ползвам. С активната съставка ако поразгледаш ще откриеш още много, включително хапчета за гърло, сироп за кашлица, прахчета тип Фервекс и т.н.

# 568
Ако по някаква нелепа случайност, пази Боже, това топче захаросан мед се отлепи и бъде вдишано... Да ви имам куража честно казано!

# 569
  • в огледалото на живота
Аз да питам.Имам чешки вариант на Умкалор и от четвъртък го започтах.В листовката пише -начални състояния на настинка и грип,каквито са дразнене в гърлото,хрема,кашлица,а по надолу,че е за остър бронхит и т.н...Знам,че принципно го дават за кашлица.Дали не бъркам,че го започнах?Детето не кашля,за сега.То може и заради Умкалора да не кашля,де,знам ли newsm78
Добър избор  Peace
При начални вирусни състояния при моето дете действа добре Хербитусин сироп.
То е аналог на Умкалор,само ,че по-евтин вариант.

Уми,максимум 10дни прием се препоръчва.

Общи условия

Активация на акаунт