говори много, бърбори, дърдори, както ви харесва - но малко са разбираемите. Но всичко разбира, със сигурност. И да, както и Принцес е споделила, перфектен си ми е, нали си е моЮ
те са си нашите дечица, ние сме техните мами - това е
и край... до тук с разбираемия език. Следва цял ден дърдорене, та чак главата ме боли, но нищо не разбирам, отговарям с "така ли, мамо" и "добре, мамо"
При нас лелята е на почит, много хубаво я споменава, ама други неща хич
А изречения - направо ме напушва, та тя две думи не може да сглоби или поне не ѝ разбирам, ако ги сглобява.
Но да ви кажа, не съм се трогнала. Изглежда си ми нормално детето и не се връзвам на никакви графици и планове.
.
, да взема да се разкрася, че иначе не намирам време никога.
. Хубавото е че ще е в дискотека, така че и да не съм перфектна на дали ще се види много
, та както се наклепам тъй
. Момиченцата по често проговарят по рано, но при момченцата рядко е преди 2г. Та според мен и ние ще сме как казва майка на 2г. Може би от яслата сега, че са мешани и има доста деца дето говорят , та оттам явно започна да мъчи да казва това онова. По важното е че виждам как добре ме разбира вече, а кога проговори тогава. 
За спане обличаме боди къс ръкав и тънка пижамка две части- олекотена завивка, която е ПОД него, а не над него - т.е отвит.
/ , казва как правят животните, показва и казва Куче и как прави то и Коте. Постоянно повтаря думата Кола. За изр- тц- не още- има само две думи поредни със смисъл- Баня- Папа- т.е. да мием ръцете и да папаме. Но има и сложни, трудно разбираеми думи- боти- обувки, ле- айряна, ходка- разходка. А всичко останало, което не може да каже и да направи е силно викане - Мааааааа. Е тва е. Нашата педи каза, че трябва да могат да изпълняват елементарни команди- вземи това, донеси онова- е, изпълнява. Но най ми е мило като се прибера от работа и се събувам и детето ми слага чехлите пред краката- оооооо, много е сладко.

мен да питате, въпреки че свеки-педи вече е вдигнала ръце от моето и дори вече ме съжалява и съчувства с какво диване си имаме работа

сигурно е така 

. Така, че до 20 дена чакаме включване. Но днес пък вдигна Т, това пък от какво е, подозираме с баща и че са последните кътници, защото си бърка в устата, а кучешките избиха. Няма пъпки, четох, че варицелата се проявявала след 2 седмици. Във вторник ще имат в яслата посещение на куклен театър, дано не се разболее да може да го гледа
.