, макар че вечерта пийнахме по една бира в градинката с децата
. Днес така и така ще е с мен и ще ходим до болницата ми, направо ще мина през Зизу и ще си реша проблема, че ми писна да обикалям. Много му бяха хубави и удобни старите, но ни умаляват и ни трябват нови.

Добре,че бяха 8-9лв та не се минах откъм пари поне. Сега ще продължавам да търся,защото вкъщи щъка по чорапи с гумени топчета против пързаляне отдолу или с едни силиконови сандалки-подарък,които и бяха малки за навън лятото. Мисля да отида в магазина ,от където и взех атипаските-верно,че продават само скъпи стоки,но по-добре скъпо веднъж отколкото евтино безброй пъти 
И най-лошото е,че все още не ще и не ще да свърши нещо на проклетото гърне
Вчера за незнам кой път се мъчихме в банята,сядам на тоалетната чиния уж за компания,пускам водата,викам "пиш" докато ми излезе пришка на езика-еми няма и няма!!! Хили си се детето и става от гърнето,подава ми тоалетна хартия и хуква да бяга по гол гъз
Явно ще се мъчим още дълго...
не че ги нямам парите, но корупцията няма да я поддържам! Детето ни с нищо не е по-долу от приетите, защо трябва да го вкарвам така. Аййй, много се яс.досах, не мога да си събера речника

...от друга страна, в столицата ни София, ако не е посещавало ясла, трудно влиза и в градина, после пък пречки в някои елитни начални училища за първи клас.... и ....., ми то по-лесно в университет влизат днес, отколкото в детската ясла
а пък от трета страна, ако го погледнем, в яслите, освен неизбежните вируси, научават и полезни неща, социализират се, мисля, че им е добре на децата, повечето...предполагам. То и аз искам да си гледам, ама има дни, в които му е мнооого скучно с мен вече, в други дни...по-малко скучно

също не бяхме класирани,но аз отидох и говорих с директорката и тя ни добави без нищо да съм давала.Каза ми щом съм ви обещала,защото 2 пъти ходих първият път беше забравила за нас и на второто ходене уж вече ни записа(е аз пак ще проверя сега де,ние сме от ноември).
Друго си е да удариш едно винце на вечеря
Засега имаме изписан ре-комфорт, щото следобед имаше еднократно вондисто ако и вит. Ц ампулки от утре. 

Ние си имаме винаги проблеми със стомахчето и дори се изумих, че му помогна някакъв пробиотик.
Препоръчани теми