X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 47 119
  • 921
  •   1
Отговори
# 585
  • Berlin
Понеже видях песенка на Бенчев, Преслава Мръвкова, дето им е муз. педагог на факторите, пък е от МА. Май и Ясен Зердев, ако не се бъркам, беше също муз. педагог по едно време тук.

# 586
  • through the wormhole
Георги Бенчев е гост в Нова. Sunglasses

# 587
Понеже видях песенка на Бенчев, Преслава Мръвкова, дето им е муз. педагог на факторите, пък е от МА. Май и Ясен Зердев, ако не се бъркам, беше също муз. педагог по едно време тук.
Ясен пък как не ми харесваше как пее...

# 588
  • Испания
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4451085

Статията е от миналата година.  Peace

# 589
  • Вестерос
Преслава и Ясен май бяха в първия Мюсик Айдъл Simple Smile

# 590
  • Испания
Ясен - Мюзик Айдъл 2. Преслава - Мюзик Айдъл 3.

# 591
  • Вестерос
ахаха мерси за поправката

# 592

Ясен беше музикален педагог на момчета от предния сезон на Фактора, тази година също ще е. Със Славин станаха първи приятели. Може би той му е най-близкия приятел в София. Той често го казва това и по интервюта.

Между впрочем Ясен беше най-отговорният педагог и много се занимаваше с момчетата. Предвид, че Мария Илиева се появи веднъж на репетиция, колкото да се снима, ако не беше Ясен, момчета щяха да си пеят само в хотела. И освен това ги подкрепяше много и морално.

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 22:30 от Анонимен

# 593
  • София

Ясен беше музикален педагог на момчета от предния сезон на Фактора, тази година също ще е. Със Славин станаха първи приятели. Може би той му е най-близкия приятел в София. Той честно го казва това и по интервюта.

Между впрочем Ясен беше най-отговорният педагог и много се занимаваше с момчетата. Предвид, че Мария Илиева се появи веднъж на репетиция, колкото да се снима, ако не беше Ясен, момчета щяха да си пеят само в хотела. И освен това ги подкрепяше много и морално.
+1

# 594
  • Berlin
Е, нали са си писали СМС и се чували по телефона, според статията, сигурно е било достатъчно за нея. 😄
Лорин, откъде толкова вътрешна информация? 😊

# 595
Е, Лорин си каза, че има вътрешно инфо, а що се отнася до последното споделено, пише го също в една статия, която тия дни някой пусна за Ясен.

# 596
Замесена съм тук-таме, но това не е толкова важно  Wink

# 597
  • Вестерос
Ти и за ББ имаш вътрешно инфо, работиш в Нова тв  Grinning Laughing

# 598
Да се запиша при вас. Рядко имам време да пиша, но ви чета редовно, както и гледам Фактора. От момчетата харесах малкия Кристиян и Венци, изпълнението на другия Кристиян съм го пропуснала. Радвам се, че размени Георги, маниерниченето му ми идваше в повече. Венци го харесвам още от Гласът, там имаше много добри изпълнения, спомням си, че много харесах изпълнението му на "The Hardest thing" на Тоше Проески.

Наскоро видях, че е излязъл първият сингъл на един мой любимец от вторият Х-фактор - Иван Радуловски, много харесвам гласа му, за песента - още не мога да преценя харесва ли ми или не, но му желая успех!

# 599
Ти и за ББ имаш вътрешно инфо, работиш в Нова тв  Grinning Laughing

Темата за ББ спрях да я следя вече. Скучна работа стана. За всяко написано изречение искат доказателства все едно сме в Съдебен спор, а ББ си е чист сеир  Mr. Green С малко аналитичност можеш и сам да се досетиш кой-къде-защо, ама там разбиратели много, да се оправят  Mr. Green Иначе нали знаеш, че който работи в Нова няма право да издава инфо  Wink

Общи условия

Активация на акаунт