X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 2

• 47 119
  • 921
  •   1
Отговори
# 540
Дотук двамата Кристияновци, кипърката и триото са ми фаворити.

# 541
Нямам никакви фаворити дотук. Малкият Кристиян изобщо не ме трогва, нещо не съм в ред, но изобщо не ме впечатлява. С тези заспали интерпретации на песните, направо издъхвам. Защо един месец гледахме глупости по час и половина, а интересното е общо взето 20 минути, като махнем рекламите?

# 542
Нямам никакви фаворити дотук. Малкият Кристиян изобщо не ме трогва, нещо не съм в ред, но изобщо не ме впечатлява.
Напълно в ред си си. Всеки е с различен вкус.
Аз по същия начин не харесвах Славин и бях една от малкото. Все още не го харесвам като певец, де, даже още повече с промяната във визията и песните му.

Аз много изпълнители харесах, чак не мога да повярвам, че толкова много. А други години по 1-2-ма и отпадат рано, рано.

# 543
  • София
И на мен не ми допадат интерпретациите на песните, които пее Кристиян, аз не си падам по такива бавни и провлачени песни. Но пее много добре, и наистина със сърцето си, както казаха от журито.

# 544
Здравейте! Simple Smile
Не съм очаквала, че точно на мен ще се случи да похваля Саня, но смятам, че снощи направи правилния избор на участници. Най-много се радвам (както и повечето от вас, като гледам) на Кристиян 1 и Кристиян 2. И не че е хубаво да се злобее, но се радвам, че разкара онова л@йно Георги. То бива самочувствие, бива поза, ама на фона на посредствените си изпълнения беше направо смешен. И в Музикална Академия не беше нищо особено, а колко далеч стигна.  ooooh! Няма място напред, според мен, и си получи урока. Както и Сами, впрочем. И на него фенките му бяха притъпили реалността в самооценката.
Та с две думи - доволна съм от снощи. Simple Smile

# 545
  • DE
Цитат
Нямам никакви фаворити дотук. Малкият Кристиян изобщо не ме трогва, нещо не съм в ред, но изобщо не ме впечатлява. С тези заспали интерпретации на песните, направо издъхвам.
И аз така. Твърде емоционално ми идва. Всъщност харесвам емоционални певци, но в случая чак избива на мелодрама с тези ревливи изпълнения  Rolling Eyes
Саня ми става все по-противна, трябваше и нея да махнат  Tired

# 546
  • varna
Ама много лигави тез Кристияновци, бе, особено малкият - пее от сърце момчето, ама какво от това. Жоро се издъни яко, мисля, че правилно го махна. Можеше да разкара и кипъреца, имах чувството, че от толкоз напъни ще снесе нещо на сцената - да остави рапъра вместо него, например. Сами е мъничък още, явно се е попритеснил, ама и той се издъни яко.
Изобщо Саня хич не ме кефи пък!

# 547
А аз много съжалявам за Георги, много го харесвам, но пък от друга страна какво би могло да му донесе сътрудничество със Саня - нищо, така че, може да е за добро Simple Smile

# 548
  • Berlin
Е, на Сами да не му пляскали и въздишали заради перфектното пеене. Laughing Просто е готино момчето и сигурно е мечта за малките девойки. Десетки сърца са били разбити снощи. Laughing

# 549
Аз и снощи похвалих Саня и сега - разумен, логичен и мотивиран избор. Очаквах да остави руснака и Сами, за да привлече пищящите фенки, но тя показа разум. Пък и Сами така се издъни, че нямаше накъде (руснака не го слушах).

Останаха няколко пеещи момчета и двама фаворита. Малкият Кристиян ми харесва не защото ме вълнува - само една група ми грабва сърцето и ме кара да се просълзя. А и ако искам задъхани, сърцераздирателни песни - ще си пусна Енрике Иглесиас, по ми подхожда на възраст. Но Кристиян пее страхотно - като глас, тембър, а техниката му е брилятна. Затова ми харесва. Има дълбок и топъл глас и особен начин на пеене, който ми допада - аз съм лаик, но му казвам руската школа.
Другият Кристиян също пее много добре и също залага на балади. Може да стигне според мен далеч, ако не направи страхотна издънка на къщите.

# 550
аз съм лаик, но му казвам руската школа.

В случая на Кристиян - руската школа с бг музикален педагог  Laughing

# 551
  • Вестерос
Много повече ме разчувства малкият, отколкото гръка или кипъреца май беше.

Чакам с нетърпение Виктория, кипърката Християна май беше, триото и македонката  Praynig

# 552
  • София
Аз пък много се притеснявам малкия Кристиян да не се затвори в един ограничен баладично-меланхоличен кръг на изпълнения. Очаквам да го видя и в друга светлина, защото повтарянето на един и същи стил малко досажда и дразни.

# 553
# 554
Гледам го и аз предаването, въпреки че миналата година много им се ядосах след отпадането на Мирян.
Ето и какво се случва с него, за който се интересува Simple Smile
https://www.facebook.com/mirykostadinov/videos/vb.73720490303962 … ype=2&theater

Иначе този сезон ми е скучничък, нямам и кой знае какви фаворити, но ми допаднаха кипърката и Виктория най-много.
Доста претупаха лагерите наистина, но пък за сметка на това, столовете са интересни, готино е, че вкараха този момент.
Двамата Кристияновци са много добри наистина, на мен също най-много ми допаднаха от момчетата. Малко ме е яд за Сами, понеже е голям сладур и рапирането го прави супер... ама с пеенето хич го няма, супер фалшив беше на припева и просто нямаше как да продължи, най-малкото заради това.

Общи условия

Активация на акаунт